Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte, po dlhšej dobe hľadania vhodných hodiniek som dnes priniesol domov tieto Omegy. Zatiaľ sú ešte horúce :), vynikajúci pocit ich vidieť konečne doma. Prvý dojem: budem s nimi asi aj spať :)

Odesláno

Pre mňa osobne jedny z najdokonalejších hodiniek . Neskúšal si 38,5 verziu na ťahu?

Odesláno
  V 8. 10. 2016 v 6:49, ivlado napsal:

Pre mňa osobne jedny z najdokonalejších hodiniek . Neskúšal si 38,5 verziu na ťahu?

Preferoval som kožu a hlavne túto čiernu verziu s oranžovým nádychom. a 38,5 verziu som neskúšal. Mám rád keď sú hodinky trošku robustnejšie ako menšie.

Odoslané z Lenovo Z90a40 pomocou Tapatalku

Odesláno

Velkost je uplne v pohode a gratulujem za odvahu ist do oranzoveho variantu !

Tah si zrejme skor ci neskor dokupis, k tym hodinkam jednoducho patri .. Viem o com hovorim :)

• Dát hlas 1
Odesláno

Ďakujem pekne za vaše pozitívne komentáre. Zároveň pripojím nejaké fotky z dnaška.post-45841-1476007213,94.jpgpost-45841-1476007221,07.jpg

Odoslané z Lenovo Z90a40 pomocou Tapatalku

Odesláno (upraveno)

poviem len toľko, závidím..  ;)

Upraveno uživatelem slice
Odesláno (upraveno)

Ďakujem chalani. Mám ruku 17,5 cm a nosia sa výborne. Menšie by som nechcel. Je to môj subjektivny nazor, niekomu nemusia sadnúť

Upraveno uživatelem Davis
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Moc krásný hodinky. Jednoduchý, výrazný ciferník. V jednoduchosti je krása. Moc Ti je přeji a chválím. Jirka

Odesláno

Taky se připojuju s gratulaci! Svoje AT mám už 4. rokem a furt se mě neokoukaly. Jen škoda toho chybějícího rámečku na datumovce, ale to je čistě subjektivní dojem. Zase ta oranžová tomu dodává sportovnější šmrnc, a přitom pořád decentní hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...