Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mam takovy mensi problem. Mozna je to zpusobene tim, ze sem nikdy driv hodinky nenosil, ale prece mi to ne de se nezeptat. Jak moc mam byt volny tah na hodinkach? Co nejmene (dneska sem si byl upravit tah a zda se mi ze je moc tesny, ale mozna je to opravdu tim, ze jsem driv hodinky nenosil) a nebo trochu volnejsi?

Odesláno (upraveno)
Mam takovy mensi problem. Mozna je to zpusobene tim, ze sem nikdy driv hodinky nenosil, ale prece mi to ne de se nezeptat. Jak moc mam byt volny tah na hodinkach? Co nejmene (dneska sem si byl upravit tah a zda se mi ze je moc tesny, ale mozna je to opravdu tim, ze jsem driv hodinky nenosil) a nebo trochu volnejsi?

podle chute a nalady. ja je nosim utazeny a az dole u zapesti, takze se mi korunka hezky zaryje do ruky pokazde :)

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

Treba pocitat aj s tym, ze zapastie v priebehu dna meni priemer o par mm, takze niekedy su hodinky tesnejsie, inokedy volnejsie. Preto mam kovovy tah radsej volnejsi...

Odesláno (upraveno)

niekde som cital, ze sa ma pod tah zmesit prst

.. tak som to teraz skusil a narvem ho len tak tak a aj na spodnej strane ruky pri posunutych az ku klbu :) takze brat s rezervou

Upraveno uživatelem Filini
Odesláno

Jak nosit hodinky?

Aby ti v nich bylo fajn

Odesláno

Já jsem třeba dříve nosil hodinky s kovovym tahem, ten jsem měl volnější, kdežto teď, když nosim převážně hodinky s koženym řemínkem, mam je celkem dost natěsno ... Když se nad tim zamyslim, je to víceméně přesně tak, jak tady pár lidí přede mnou napsalo ...

Odesláno

No někdy je vidět machýrky s docela pěknejma hodinkama, ale plandaj jim na ruce jak skejťákovi trencle.

Vypadá to blbě. Ale zas to stím utahováním nepřežeň, aby ti neuhnila ruka.

Odesláno
No někdy je vidět machýrky s docela pěknejma hodinkama, ale plandaj jim na ruce jak skejťákovi trencle.

Vypadá to blbě. Ale zas to stím utahováním nepřežeň, aby ti neuhnila ruka.

To je pravda, kupia si hodinky a nedaju si skratit tah. Machri a gangstri :sick01:

Poznam aj takych, co si kupia tachometer (cyklocopmuter) na bicykel a nenastavia si priemer kolesa.

Takych by som :gun_bandana:

Odesláno
To je pravda, kupia si hodinky a nedaju si skratit tah. Machri a gangstri :sick01:

Poznam aj takych, co si kupia tachometer (cyklocopmuter) na bicykel a nenastavia si priemer kolesa.

Takych by som :gun_bandana:

Ne, oni si ho totiž rovnou nechají prodloužit :thumbsup_anim:

Odesláno

Já mám na hodinkách místo řemínku gumicuk a pro případ, že by se přetrhnul je mám ještě zajištěné drátem. Myslím, že je to ideální řešení. Na druhou stranu musím uznat, že jiné než potápěčské hodinky nenosím a že je mám zvenku na takovém kruhu co se na něj nacvakává rukavice.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...