transdriver Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 úchvatné modely, ale ty nápisy jsou bohužel piha na kráse - na dýnko s nimi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 no ja v tom mám viac ako jasno, páčia sa mi no aj tak si ich nekúpim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Ty napisy bych prekous.... Ale asi hlavne díky tomu, ze jsem 1976 rozenej... :-) hmmm, tak to budou příbuzný k narozkám nuceni pustit chloupek .... nezapomeň se pochlubit, který z těch kousků ti vybrali, prosím ...... Jinak myslím, že označení výročí je přesně tam, kde má být, a přesně tak, jak má být - na očích, ale nevtíravé - dokonalý sběratelský kousek ke čtyřicátinám gentlemana !!! Docela by mě zajímalo, jak určují počet kusů v serii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 (upraveno) Pozde... Ja jsem 1.ledna.. :-) respektive uz je jasne, jak jsem dopad.. :-) https://www.hodinkee.com/articles/patek-philippe-59761g-57111p-40th-anniversary-nautilus-hands-on Upraveno 2. listopadu 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Měl bych si ty Pateky Nautilus konečně pořídit, tzv. léčba šokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 jsou i poměrně časté případy, že se ček po tom šoku už nesrovná, zejména, prožívá -li jej opakovaně .......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 27. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 (upraveno) Tak včera se mi poštěstilo něco, co se už asi nebude opakovat-měl jsem je na ruce, chrona v bílým zlatěPár postřehů:-jsou obrovské-jsou těžké-krásný cifr, ten nápis je tam zakomponován zcela nenásilně-jsou prostě krásné-jsou drahé (3 mil Kč) a nesehnatelné Upraveno 27. listopadu 2016 uživatelem nastycrew52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 moment k zapamatovni. nadherny hodinky. legendy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Parada, velka gratulace k nevsednimu kousku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
methlo Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Toto je jednoducho dokonalost..skryvaju v sebe vsetko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 http://www.europastar.com/IMG/pdf/cover_story_patek_philippe-2.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesko Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 5711 je muj absolutni "holy grale" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se