Zoran Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 Ahoj, už dlouho uvažujem o Fortisu. Nasel jsem neco na amazon.com,je i ta cena dobra, ale jsem jeste nevidel ten model v oceli. Prosim vas ,co si mislite ? Ma negdo skusenosti sa tim prodejcem? Omluvam se za gramaticke hyby,nejsem cech. Diky Zoran http://www.amazon.com/Fortis-659-27-11m-Co...890&sr=1-26
vor Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 Ty tam stojí nějak málo. Tam je Valjoux 7750? Nikde jsem tam kalibr nenašel.
redd Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 mam dojem, ze amazon.com nektery veci nezasila do cech
Jaem Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 redd napsal: mam dojem, ze amazon.com nektery veci nezasila do cech Daju sa kupit priamo u kenmar watches. Do europy posielaju tovar cez DHL, postovne je 45$.
vor Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 (upraveno) redd napsal: mam dojem, ze amazon.com nektery veci nezasila do cech Prodejce je: http://www.kenmarwatches.com a doprava do Čech tam myslím taky není ( ale můžeš vyzkoušet se zeptat). 4 Jaem: Nějak pomalu píšu. Upraveno 19. prosince 2007 uživatelem vor
Zoran Odesláno 20. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 vor napsal: Prodejce je: http://www.kenmarwatches.com a doprava do Čech tam myslím taky není ( ale můžeš vyzkoušet se zeptat). 4 Jaem: Nějak pomalu píšu. Lidi ,diky za pořade! Psal jsem do "kenmarwatches" ,uvidim jaka bude otpověd. Doufam ze se ne musi zaplatit nejaki poplatek,nevym jaka je situace kdyz neco se posila ze USA do Česka.
Baker Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Ta cena je opravdu nejaka divna. Fortis, Val 7750 ... Dej vedet jak jsi poridil.
Heim Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Zoran napsal: Lidi ,diky za pořade! Psal jsem do "kenmarwatches" ,uvidim jaka bude otpověd. Doufam ze se ne musi zaplatit nejaki poplatek,nevym jaka je situace kdyz neco se posila ze USA do Česka. Jak už se tu psalo několikrát, zaplatíš ještě daň z přidané hodnoty. Pokud tedy prodejce nebude deklarovat zboží nějak jinak, s nižší hodnotou.
Zoran Odesláno 21. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 Psal jsem do Fortisa,do firme,bylo mi divne,ten model sa oceli jsem jeste nevidel.Odpověd je byla ze egzistuje. Volal jsem i do USA do prodejca,zykali ze to posilaji DHLom. A jeste mi neni jasna ta daň,nemuzu najit informace.
Návštěvník YPO Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 jen pro upřesnění ..... Fortis ani jeho dealeři neprodávají žádné hodinky přes internet, protože nesmí ......
vor Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 YPO napsal: jen pro upřesnění ..... Fortis ani jeho dealeři neprodávají žádné hodinky přes internet, protože nesmí ...... Oficiálně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se