tano Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Dobre Ty! Palec nahoru za odvahu, druhy za hodinky + fotku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 (upraveno) Díky Pavle, Štajnů už bylo dost, Davosy už maj cenu hodinek, který jsou kvalitní a svý. Tak jsem trochu hledal a trochu riskoval. Dřív platilo, že za ty prachy je lepší slušná večeře. A dnes safír, šroubovací korunka, tah s plnejma koncovkama, zmenšená spona ze Seika, strojek mi udělal +6, wr200, zatím jen bazén a sprcha, parádní chod lunety. Ale taky mizerná lumi proti tomu na co jsem zvyklej a lupa co zvětšuje asi jako na prvních štajnech. Ale já jsem spokojenej. Bavím se a zároveň přemýšlím co dál, jak v dražším segmentu, tak levnějším. Mida mi to trochu zkomplikovaly. Jsou lepší, než jsem si mohl představit. Upraveno 31. července 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Jen doplním, aby nedošlo k omylu. Kvalitou se nedají se štajnama porovnávat, což je v pořádku. Stály mě 1.700 a na dovolenou a do práce dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Prepáč, ale toto som od teba nečakal, zvlášť ak si pozriem tvoj výber. Chápem zámer, kvôli čomu si si ich kúpil, ale aj tak...načo zase á la Rolex, ak už si mal Štajny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Ja to chapu, proc ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 (upraveno) Edit: veď v pohode. Deamone, viem, že to máš odôvodnené, ber to len ako môj povzdych , lebo si nás tu namlsal krásnymi modelmi... Upraveno 31. července 2019 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 (upraveno) V poho Stano. Pro mne jsou Suby to nej co bych mohl mít na ruce. Rolex je prostě dotáhl k dokonalosti, jak technický, tvarový i co se pohodlnosti týká. Měl jsem období, že jsem si je mohl klidně dovolit, ale pak bych je musel zase pustit a to bych jen těžko vydejchával. Ale je to pro mne to nej, co bych chtěl na ruku. Tak jsem si dopřál alespoň dvě věci z těch tří. Tvary a pohodlnost. Spousta lidí tu nechce kyklopa, já jo. K tomu ty indexy a ručičky. Jako celek dokonalý. Štajni ne, Davosa ne. Samozřejmě tyhle hodinky se kvalitou se Štajnama ani s Davosou srovnávat nedají. Zůstaňme ve stejné třídě. Korejci jsou x krát dražší, proč je kupovat, za jejich cenu mám Seika. Parnis a tady už srovnáváme podobnou cenovku, nenabízí wr, což je pro mne u diverů povinnost. Vím co od nich očekávat a přesně podle toho jsem vybral. K vánocům zas nějaký Seika, možná Štajni na jubilee. Příští rok možná brajtle, ale... Rozpočet bude omezený tak kolem 70-80, víc ne. A co v tom segmentu koupit, když Mida za půlku nabízí daleko víc. Takže...nic není rozhodnuto ani dole ani nahoře a já se do te doby potřebuju hodinkově bavit za málo peněz. Štajny jsem měl troje Upraveno 31. července 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Jedna nehodinková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Pěknej pankáč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Pěknej pankáč Takhle jsem chytil před 9 lety andulu, ještě ji máme. Tenhle ulítl. Páčo alá Vinnetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Tak konečně moře Ubytování klasika, čisto, uklizeno, nejsme tu prvně Ani výhled na moře nechybí, i když na fotce to tak nevypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Na čase vyzkoušet jak je to s tou vodotesnosti, špunty do uší...už jsem starej a do 4 metrů, vic nepotřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Pekne to tam mate! Uzivejte dovcu a radne odpocivat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Pekne to tam mate! Uzivejte dovcu a radne odpocivat . Díky Tano, ale mínim dělat všechno jen ne odpočívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se