Přejít na obsah

Daemonovo Time is Life

Daemonultimate

Doporučené příspěvky

Dobre Ty! Palec nahoru za odvahu, druhy za hodinky + fotku!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky Pavle, Štajnů už bylo dost, Davosy už maj cenu hodinek, který jsou kvalitní a svý. Tak jsem trochu hledal a trochu riskoval. Dřív platilo, že za ty prachy je lepší slušná večeře. A dnes safír, šroubovací korunka, tah s plnejma koncovkama, zmenšená spona ze Seika, strojek mi udělal +6, wr200, zatím jen bazén a sprcha, parádní chod lunety. Ale taky mizerná lumi proti tomu na co jsem zvyklej a lupa co zvětšuje asi jako na prvních štajnech. Ale já jsem spokojenej. Bavím se a zároveň přemýšlím co dál, jak v dražším segmentu, tak levnějším. Mida mi to trochu zkomplikovaly. Jsou lepší, než jsem si mohl představit.

post-17935-0-64659300-1564587296_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Ja to chapu, proc ne.

Odkaz ke komentáři

V poho Stano. Pro mne jsou Suby to nej co bych mohl mít na ruce. Rolex je prostě dotáhl k dokonalosti, jak technický, tvarový i co se pohodlnosti týká. Měl jsem období, že jsem si je mohl klidně dovolit, ale pak bych je musel zase pustit a to bych jen těžko vydejchával. Ale je to pro mne to nej, co bych chtěl na ruku. Tak jsem si dopřál alespoň dvě věci z těch tří. Tvary a pohodlnost. Spousta lidí tu nechce kyklopa, já jo. K tomu ty indexy a ručičky. Jako celek dokonalý. Štajni ne, Davosa ne. Samozřejmě tyhle hodinky se kvalitou se Štajnama ani s Davosou srovnávat nedají. Zůstaňme ve stejné třídě. Korejci jsou x krát dražší, proč je kupovat, za jejich cenu mám Seika. Parnis a tady už srovnáváme podobnou cenovku, nenabízí wr, což je pro mne u diverů povinnost. Vím co od nich očekávat a přesně podle toho jsem vybral. K vánocům zas nějaký Seika, možná Štajni na jubilee. Příští rok možná brajtle, ale... Rozpočet bude omezený tak kolem 70-80, víc ne. A co v tom segmentu koupit, když Mida za půlku nabízí daleko víc. Takže...nic není rozhodnuto ani dole ani nahoře a já se do te doby potřebuju hodinkově bavit za málo peněz.

Štajny jsem měl troje :)

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Pekne to tam mate! Uzivejte dovcu a radne odpocivat ;) .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...