Daemonultimate Odesláno 4. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2024 (upraveno) Upraveno 4. června 2024 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 Poslední rozloučení s přáním, ať novému majiteli přinesou tolik radosti, jako mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Stále mě to baví, auto i hodinky, asi stárnu, vždyť už i tady jsem pěknou řádku let. Auto mám už půl roku a hodinky měsíc. Jednou si každý najde to svoje a když ne, nevadí. Jsou to jen věci, důležití jsou lidé kolem vás. Věci máš, nemáš, zažil jsem pády skoro až na dno i vzestupy vzhůru, ty jsou příjemnější. Ale nikdy, nikdy se nesmí přestat bojovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 Pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 To je tady? https://lhs-vyskov.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 před 7 minutami, Pozorovatel napsal: To je tady? https://lhs-vyskov.cz/ Kdepak, to je v Chorvatsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 Ty jo, přesně takovej jsme měli v osmdesátkách na dětským dopravním hřišti. Na tohle byli komunisti fajn, klidně dali vyřazenou stíhačku dětem na hraní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 před 13 minutami, Jiří Sedlák napsal: Ty jo, ... To trochu postrádám. Třeba v Lešanech jsem doufal v možnost prolítnout nějaký exemplář. Mají toho hromadu a jediný byla totálka na dětském hřišti. Jasně jsou jiný možnosti, buď předražený a nebo hlava na hlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 Mělo to aspoň sedačku? Ten náš na hřišti neměl, asi aby se někdo nekatapultoval, ale stejně mohli vybrat jenom ten mechanismus. Tak ono to hřiště bylo tak půl kilometru od letiště (Pardubice) No tam jsme to měli prolezlý jako dečka celý. Pak jsme tam chodili hulit, dodnes si pamatuju větu z protokolu, kdy tam 2 kámoše sebrali. Na dotaz co tam chtěli dělat jeden odpověděl: chtěli jsme si vylézt nahoru, koukat se na koně (vedle je závodiště), zakouřit si a být v pohodě. Ty vole nějaký gumě a ještě se mu u toho zhulenej vysmál, prej dostal pár facek a pak už mi volali, jestli pro ně přijedu. Další kámoš poslal nějaký fotky z aviatický pouti do novin a oni mu za to nabídli volňásky na příští rok, aby zas fotil, strašně se divili, že je nechce, že se tam kdykoli dostane svojí cestou, že to má přes bránu hrozně daleko. A od dospěláků jsme jako děti slyšeli příhody o raketě vystřelený na zemi i s borcem co stál před ní a něco kontroloval nebo o borci co se katapultoval v hangáru. Na Dukle byly max. 4 patrový domy a já bydlel nahoře ve 4. Když se ti pošuci s těma MIGama bavili nízkejma průletama nad sídlištěm tak nám v bytě poskakovalo kdeco, občas tam poslal i forsáž a to byl teprve masakr, Gripeny jsou proti tomu pomazánka z dětskejch varlat. Člověk fakt neslyšel vlastního slova. Ale jako malý smradi jsme to milovali. Naše děti teď zase tajně lezou do naší domovský hospody, která je určena k demolici. Taky v tom lese, kudy se jde na závodiště a letiště. Vlastně je možný, že už nestojí. No vyvolal jsi mi tím MIGem spoustu vzpomínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2024 super vzpomínek Tahle mašina byla i se sedačkou a okolo stálo dalších pár letadel, stíhačka jediná. Jo Gripeny, ...stojim na ten masakr fakt blízko, pilot prolétává, vidím mu snad i do očí. V tom zaklapne hledí, zvedne palec a...ale to už se všichni válíme po zemi. Děti řvou: zemětřesení! Jedinej byl v pohodě švagr, nahluchlej z vojenský služby u těhle potvor. Tahle historka je stará už skoro dvacet let, děti už mají děti, ale na tohle se nezapomíná. Pohled toho týpka nebyl z tohohle světa, nic pozemského se ho netýkalo. Byl v tom svém světě, dodnes mě mrzí, že mě zastavila oční vada. Tak malá, že ani dioptrické brýle jsem nedostal, to až mnohem později. Cesta ke stíhačům se mi nadobro zavřela. A tady sedačka, poničená jako vše, však už tam stojí od války Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 Rychlá akce a pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 před 48 minutami, Daemonultimate napsal: Rychlá akce a pryč Sojka bonzačka a navíc krade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 před 23 minutami, childe napsal: Sojka bonzačka a navíc krade Se jí musim zastat, hnala k potápěčskejm brejlím, který jsem vypláchl pitnou vodou a trochu tam zůstalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se