Daemonultimate Odesláno 7. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Když nikam nemůžem, musíme vystačit s tím, kam můžem. A samozřejmě v rámci tréningu s plnou polní. V hromadách bahna jsem si povzdechl...zlatej sníh. Ale postupně se to i dalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Nakonec to byl dobrej den, ale doufám, že již brzy někam dál, než za humna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Dobrá plná polní, na vojně jsem toho snad tolik neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Nebudu zapírat, něco to váží. Když připočítám vodu a podobně, blížim se ke třiceti kilo. Na vojně jsem takovou výbavu neměl ani náhodou, ale zas jsem tahal atom bordel, samopal, sumku se čtyřma plnejma, bodák, kulomet a kufr s nábojema do kulasu. Jenže to mi bylo o 32 let míň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Rád se tady kochám! Díky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Tak to mě těší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Pěkné fotky. Kde jsi se toulal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Díky. Ta poslední série je z okolí lomu v Kojeticích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 (upraveno) Letos to vypadá s dovolenou velmi špatně. Statistiky neklesají a v práci hrozí kolaps. Vypadá to, že budu celej rok jen makat bez nároku na odměny. Tak následuje nostalgická série z loňské dovolené v jednom z hotelů ve Varech. Jo, bylo to super. Upraveno 13. března 2021 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Stále jen v práci, už mi z toho hrabe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 (upraveno) Trocha volna, sebrat bordel a vyrazit. Kde jsem to byl, to zas příště. Upraveno 28. března 2021 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Oblast Kokořínska je zcela tvořena kvádrovými pískovci, mezi kterými se nachází vrstva tvořená železitým, a téměř nezničitelným slepencem. Po mnoha let erozí a rozčleňování souvislé pískovcové tabule, která zde původně bývala, vytvořily zbylé desky této vrstvy ony známé Pokličky. Nejkrásnější „Pokličky“ naleznete v údolí pod známým hradem Kokořín. Nazývají se Mšenské Pokličky. Jeden km západně od Vojtěchova můžete vidět stejně zajímavé Jestřebické pokličky. Další útvary podobné pokličkám můžete zahlédnout na okraji skalního hřbetu u Bukovce, a dále mezi Doksy a Mimoní. Pokličky patří k velmi vyhledávaným turisticky zajímavým objektům. Navíc Kokořínský důl nadchne jistě naprosto každého. Ať už v květnu, kdy malebné chaloupky a rozkvetlé stromy vytvářejí doslova pohádku nebo na podzim, kdy vaše oko pohladí překrásně barevná mozaika okolních lesů. (českýráj-info). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 super fotky. zavidim. ted to musi byt pecka. moc lidi tam asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se