Přejít na obsah

Daemonovo Time is Life

Daemonultimate

Doporučené příspěvky

Pekne to sem hazis, dobre Ty. Jen pokracuj. Ten Citroen potesil ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Akvárium v Pule - Verudele zahájilo svou činnost v září roku 2002. Již sama budova někdejší pevnosti Verudela (Fort Verudela), v níž se akvárium nachází, stojí za vidění. Stará rakousko-uherská pobřežní pevnost byla postavena v letech 1882 až 1886 na jižní straně města a přístavu Pula několik desítek let potom, co se Pula stala hlavním válečným přístavem habsburské monarchie (roku 1853). Pevnost byla součástí pulského opevnění jako hlavní rakousko-uherské námořní základny; tvořily je dva fortifikační pásy s 53 pevnostmi umístěnými na vyvýšeninách a zajišťujících tak i vizuální kontakt jednotlivých pevností. Pevnost Verudela chránila přístup k přístavu z mořské strany z jihozápadního směru.

Chorvatsko cz

Odkaz ke komentáři

Paradni pruvodce z dovolene, za tohle diky moc. Zlaty hreb je krokous a Mido :clap:

Odkaz ke komentáři

Loreo, proč jsem je koupil jsem tu už psal. 

Safír, keramická luneta, plné koncovky tahu, spona zmenšená vzor Seiko, osičky ocel, strojek Seagul +6s/24hod, kyklop zvětšuje celkem slušně, víc jak na štajnech, ale ne jak na Davose.

Wr testováno v moři, ale dostal jsem se jen do 6m

Musím přiznat, že vím co mořská voda dokáže, takže jsem před jejich používáním vyndal všechny stěžejky s pružinkou, včetně těch co jsou ve sponě a namazal je Indulonou. Ty zreznou i u daleko, daleko dražších hodinek v moři, pak se rozpadnou a utopíte hodinky.

Po deseti dnech jsou stále jako nové, jen na sponě přibyly vlásečnice.

Žádný rez, žádné opotřebení materiálu ani ztráta funkce. Luneta chodí tak, že bych si moc přál, aby mi tak chodila i na posledních Steinhartech.

Účel splnily, stály mě kolem 17 stovek, už nevím přesně, zpracování maj v úrovni hodinek kolem 8.000.

post-17935-0-74167400-1565331103_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...