tano Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Ona je potazena nejakym povlakem?Pekny to mas, to se musi nechat.Takovy muj vecny narek, proc neudelaji dve varianty dynka? Samo., plne a pruhled..
Daemonultimate Odesláno 26. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Protože vědí, že mně průhled nevadí a Ty si koupíš stejně něco jinýho. Ale ty moje půjdou do moře pruhled nepruhled, jestli virus dovolí.Nevim z čeho to na korunce je, rejpal jsem do toho nehtem a je to jak kámen. Píšou graphic bubble
tano Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Ale koupil, treba u chron bych spise pozadoval.Dalsi podminka, ten pruhled by mel byt safir.Tak budu drzet palce, at to more vyjde Nejak to blbne, pardon.
pavel23 Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Gratulace k zajímavému kousku. Máme asi stejný vkus.
Daemonultimate Odesláno 26. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Díky Pavle, jsem zvědav jak dlouho se u mne ohřejí. Ale zatim to jde:)
Daemonultimate Odesláno 28. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2020 Tano, sám víš, jak ty barvy Mido mění...a jak špatně se to fotí kouknu v reálu, vidim nějakou barvu, vyfotim a vidim modrou Přidám pár pracovních momentek a hrátek s Ar.
tano Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Odesláno 28. února 2020 (upraveno) Souhlas, nefoti se snadno. Snad jen tezsi jsou Eterna, tam ta paradu nedokazu vubec zachytit.Hratky jsou dobre Upraveno 28. února 2020 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 29. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2020 Přesně Tano a když to nejde, tak uděláme co?Tohle
Daemonultimate Odesláno 1. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Na černo-bílou navážu černou
Daemonultimate Odesláno 3. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2020 Mám ke každejm hodinkám jinej náramek. Teda skoro, náramků mám míň. Tuhle kotvu nosím do komba s ChW, barevně to pasuje. Ne u hodinek, ale na pravý ruce.
tano Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Odesláno 3. března 2020 Ja uz se lekl, to by je mel brzy oskrabane Ale tento je moc pekny.
Daemonultimate Odesláno 4. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2020 Díky Tano, rád ho nosim. A teď Mido
tano Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Palec hore, jak Ti slapou?U me tezka pohoda
Daemonultimate Odesláno 5. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2020 (upraveno) Skoro po roce, ano kupoval jsem je první v Čr i na Slovensku, jdou stále stejně i jako nový v záběhu. Na ruce 2 a ve winderu cca 3 do plusu. Prostě super. A hlavně...křemík Ale Wardi se třeba nenechají zahanbit a šlapou úplně stejně. Vlastně ne, jsou ještě přesnější. Upraveno 5. března 2020 uživatelem Daemonultimate
tano Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Mam radost, ty ChW jsou taky dost dobry!Jeste, ze tam nedali hlinik, ten poslali do Humpolce
Daemonultimate Odesláno 5. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2020 Ty ChW maj parádní chod lunety, jeden z nej co jsem kdy zkoušel. Mida maj ten zámek, tak je to zase něco jinýho.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se