tano Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Odesláno 13. března 2020 S tim testem chron mi delas radost. Posledni dobou na ne stale koukam, ale vim, ze je to na houbeles. Stopky rovnez vyuziju max. 2x do roka.Chrono v digitalu, je tam lepsi citelnost? Jdu to nastudovat.Jinak s tou bilou, jsi to tady dobre rozbil
Daemonultimate Odesláno 13. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2020 To je lehký, v digi nemáš ručičky, tak si jen přečteš číselný údaj. Vlastně to co nemám rád u odečtení času, tedy digi styl, mi naopak vyhovuje u stopek. Údaj vim hned třeba na tisíciny. Ale jak jsem psal, nevyužiju to.
tano Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Odesláno 13. března 2020 (upraveno) Ted jsem koukal na ty Skyhawk, nikdy jsem takove hodinky nemel. Malinko si delam obavy, jestli ta citelnost je vyborna. To je otazka, jak to vidis ty? Treba u Protrek, jsem svetlo pouzil, jen abych si udelal radost. Jinak citelnost je i pri mesicnim svetle a jeste v zakrytu budovy, vsechny udaje, vc. tech mensich. Asi to moc resim, ale jak na neco 100% nevidim, tak jsem nasranej. Omluva 5kam, jsou to pracanti Upraveno 13. března 2020 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 13. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2020 Čitelnost stoprocentní, ty potvory maj osvětlení těch displejů. Měl jsem je v titanu a to Citizen umí. Ta povrchovka perfektní. A co je na nich na prd? Luneta. Nevyužitelný údaje pro 99,9% populace. Bez jakekoliv aretace a...z plastu. To nepochopíš. A takhle má Citizen nedotaženejch modelů fůru. Takovou fůru, že z jejich OBROVSKÝ nabídky nejsem schopen vybrat jediný akurátní mejm představám.
tano Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Odesláno 13. března 2020 (upraveno) Ta citelnost se svetlem potesi, ta luneta je voprus. Bez diskuze.Ja v tom lezim porad.. Upraveno 13. března 2020 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 13. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2020 Pár hodinek už mi rukou prošlo, co se lumi týká i proslulý Monstra. Dokonce několikrát. Teď se poprvé s lumi opravdu bavím. Nevim jak to ty od plachtářů dokázali, ale svítěj opravdu parádně. První fotka je bezprostředně po osvitu, další s odstupem. Jak hodiny běží i lumi ubývá, ale ráno je ho stále dost a dost.
tano Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Sakra, ty dobre sajnuji! Tak to ma byt, zelenou mam nejradeji.
Daemonultimate Odesláno 15. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2020 (upraveno) MecaQuartz Chronograph. Hybridní strojek , který zjednodušeně řečeno využívá základů quartz strojku, zejména jeho přesnosti a kombinuje ho s mechanickou nástavbou chronografu. Údajně taková konstrukce napomáhá k úspoře baterie při používání stopek. A máte pocit, že tlačítky opravdu ovládáte mechanické hodinky. V mém případě jde konkrétně o model Seiko MecaQuartz VK 63: Funkce: hodiny, minuty, subciferník malé vteřinové ručičky na šesté hodině, datum, hlavní vteřinová ručička chronografu a také jeho šedesátiminutový sčítač v subciferníku na deváté hodině. Na třetí hodině naopak nalezneme subciferník dvacetičtyřhodinového ukazatele. Upraveno 15. března 2020 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 15. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2020 (upraveno) Bejt to tak 43-45 jsem spokojen. Upraveno 15. března 2020 uživatelem Daemonultimate
tano Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Tak panacek vyrazil do Troji? Dobre ty
Daemonultimate Odesláno 17. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2020 To bylo o víkendu, samozřejmě vše zavřeno. Jinak Tano, v práci katastrofa.
tano Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Skoda, zase bez lidi je to kolikrat lepsi.To v te robote, si dovedu predstavit .
Daemonultimate Odesláno 18. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2020 Někdy je to bez lidí lepší, ale v tuhle situaci bych tam bral raději davy.Oheň umí být sviňa
tano Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Odesláno 19. března 2020 Husty, kde jsi na to narazil? Ta posledni fotka je vymazlena.
Daemonultimate Odesláno 19. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2020 Dík Včera na trase v jedné vesniče
pavel23 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Něco ti sem přidám. Sice ne v kvalitě tvého umu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se