Daemonultimate Odesláno 24. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2020 Bi se mi líběj, je s nima větší zábava Já se pvd nebojim, mam to doma a super. Jen doufám, že to je povrchovka. Full by asi nedělali
tano Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Odesláno 24. března 2020 (upraveno) Jasny, kazdy to mame jinak a to je vlastne to nejhezci.Luneta bude asi keramika, wr 200. Strojek, vzhledem k tomu, ze se nechlubi na ciferniku, tak normal, bez Si. Dynko, asi bych vydrzel.Ta jedna verze ma bozi tu oranz gmt rucku. Ten bi bych bral, ale jen pouzdro, bez tahu a korunky. Ty zlatave rucky maji neco do sebe, to nepopiram.Jen tu sponu ten smoula neukazal Upraveno 24. března 2020 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 24. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2020 Spona je jako na diverech, jen kratší mi přijde. Ale systém stejnej.
pavel23 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Za mě velmi dobrý a ten čtvereček na lunetě v pohodě. Mohli by udělat i modrou gumu až k pouzdru, tu bych koupil. I když zvažuji i černou.
Daemonultimate Odesláno 25. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Škoda Si a chronometru. Ty černý by šly. Ale gmt a já je asi jako malíř a traktor. No uvidíme s čim se vytasej. Myslim hlavně cenu. Jdu z práce. Od tří od rana. Jidlo nula. Jen honička. A teď se mi potí brejle nad rouškou. A takovej klid byl. Před bouří.
pavel23 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Kluci ty nový Mida by to chtělo dát i do vlákna Mido, dal bych to tam , ale nechci se chlubit cizím peřím.
Daemonultimate Odesláno 25. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Máš to tam Pavle. Díky tvé poznámce jsem zjistil, že Mido má vlastní sekci. Paráda.
tano Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Odesláno 25. března 2020 (upraveno) Daemonultimate: vidim to stejne, bez Si a chronometru to neni ono Vzdy, kdyz vidim GMT na obrazku, tak si rikam jó, to je to prave/orechove! Pak si je dam nekde na ruku, je to neprehledne a ta dalsi rucka, me tam stve. pavel23: video vlozeno Daemonultimate: a ty koukej odpocivat a poradne se najist. Upraveno 25. března 2020 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 25. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2020 Rád bych Tano, ale za chvilku vlastně už vstávám a já se tu prostě dobře odreaguju
Daemonultimate Odesláno 26. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Trochu hodinek. Černá vs bílá. Na fotkách to ani nevypadá jako 43 vs 40.
tano Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Odesláno 27. března 2020 Dobre duo. Bila je pro chlapy, opticky zvetsuje
Daemonultimate Odesláno 29. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2020 no ale je jim to prd platný, když pak ve finále musí s pravdou ven Včera bylo krásně. Konečně hezká sobota. Doma povídám, po celém tejdnu padám na hubu, tak vyrazíme někam blízko a hlavně, aby tam nikdo nebyl. Vybral jsem Okoř. Z Prahy je tam vidět z okna, tak co by tam kdo dělal, všichni to místo už znají, je zákaz vycházení a k tomu to vedro... Podávám to jako vtip, ale kupodivu tam opravdu nebylo narváno a prakticky jsme se přímo nesetkali s lidmi rouškou v roušku. Tak alespoň přidám pár tipů na letošní dovolenou:
tano Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Odesláno 29. března 2020 Hezka fotka. Clovece na Okor me to jeste nezavalo, to budu muset napravit, do budoucna.Z nabidky Tve cestovni kancelare bych bral Puerto de la Balkón, ale musi to byt all inclusive
Daemonultimate Odesláno 29. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2020 (upraveno) Skýva chleba a sklenka vody, moje cestovka je best Připravuju fotky z Okoře, je toho dost, tak už tam nebudeš muset :) Upraveno 29. března 2020 uživatelem Daemonultimate
tano Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Odesláno 29. března 2020 (upraveno) Tak, nez se dam do kupy, tak to zazene zizen po toulani. Do budoucna to dam, az bude osklive pocasi a mlha se povali ze krovin. Edit: pozor, ja jsem pekne rozmazleny ohledne jidla Upraveno 29. března 2020 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 29. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2020 Na takový rozmazlence jsem zvlášť expert Speciálně pro Tebe udělám z Okoře seriál, abych Tě trochu zabavil no a taky těžko říct, kdy se někam dostanu.
Daemonultimate Odesláno 29. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2020 Okoř Z původního hradu dnes vidíme hlavně pozůstatek jedné z největších hradních věží u nás. Byla pětipatrová, její půdorys je 15 krát 9 metrů. Dále zbytky kaple a obvodové zdivo refektáře. Z dolního hradu se zachovalo částečně opevnění, bašta a část první brány.Podle legendárního báchorkáře Václava Hájka z Libočan hrad vznikl za doby Přemysla Oráče. Tedy někdy kdysi. Přemysl měl darovat svému družiníkovi Oresovi pozemek, ten založil ves a vystavěl hrádek. Tolik legenda.Gotický hrad tu stál ve 13. století, ale o jeho rozsahu se nic neví, ani komu patřil. První písemné záznamy pocházejí až z doby, když bohatý pražský měšťan František Rokycanský dal okázale najevo hodnotu majetku a nechal hrad na místě původního z gruntu přestavět. Sídlo oblíbence císaře Karla IV. nemělo ve své době konkurenci. Datum stavby je před rokem 1359, postavena byla i kaple, dříve výsada královských sídel a církevním hodnostářům.Pražští husité to měli na Okoř kousek, roku 1421 hrad dobyli.Když objekt získali pánové z Donína, začali vylepšovat obranyschopnost, opevnění dostalo dělostřelecké bašty. Aby znemožnili nepříteli útok, nechali majitelé zbudovat rybník, který po vypuštění zatopil terén a ztěžoval pohyb. Rozsáhlá ruina posloužila jako stavební materiálNa okoři sídlil také později defenestrovaný horlivý katolík Bořita z Martinic, ten už ale chtěl pohodlí, hrad se změnil na renesanční zámek. Po třicetileté válce sídlo chátralo, až ho zakoupilo Tovaryšstvo Ježíšovo ? jezuité. Ti opravili a znovuzprovoznili kapli. Když řád za vlády Josefa II. zrušili, došlo opět na chátrání a devastaci. Z kamenů stojí pěkná řada okořských obydlí.Ruina je zakonzervována a opečovávaná.Turistické trasy odtud vedou směrem do Prahy, popřípadě do Roztok. Na druhou stranu je velmi hezká procházka do Zákolan.V Okoři bydlel hudebník Petr Hapka.
Daemonultimate Odesláno 29. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2020 (upraveno) Děs na tom telefonu. Zdroj info www.novinky.cz Upraveno 29. března 2020 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se