DadB Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Koukám tam zhruba týden na jedny a stále ty samé hodinky... A za ten týden stačili neznámí telepati s cenou udělat následující 269 (před týdnem) -> 320 (víkend) -> 304 (pondělí ráno) -> 286 (včera ráno) -> 274 (včera večer) -> 269 (dnes ráno, jsme zpátky na ceně z minulého týdne) -> 709 (ano, přes 700 EUR teď odpoledne) Stále ty samé, s roztomilou hláškou "Only 1 left in stock." Tak nějak nevím, co si o tom mám myslet. Předpokládám, že jim tam běží nějaký algoritmus, který dynamicky upravuje cenu podle toho, kolik lidí si dané zboží prohlíží, ale takhle okatě už mi přijde totálně mimo mísu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Koukám tam zhruba týden na jedny a stále ty samé hodinky... A za ten týden stačili neznámí telepati s cenou udělat následující 269 (před týdnem) -> 320 (víkend) -> 304 (pondělí ráno) -> 286 (včera ráno) -> 274 (včera večer) -> 269 (dnes ráno, jsme zpátky na ceně z minulého týdne) -> 709 (ano, přes 700 EUR teď odpoledne) Stále ty samé, s roztomilou hláškou "Only 1 left in stock." Tak nějak nevím, co si o tom mám myslet. Předpokládám, že jim tam běží nějaký algoritmus, který dynamicky upravuje cenu podle toho, kolik lidí si dané zboží prohlíží, ale takhle okatě už mi přijde totálně mimo mísu. To je dobré vědět Obdobně je to s letenkama, ale tam se to dá čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 To je sranda Az takto ze to funguje som netusil. Keby to pri tej cene bolo par desiatok eur ale skoro trjnasobok ceny? To mi hlava nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 A prodava je Amazon, nebo nejaky prodejce pres Amazon? Muzeme udelat pokus. Dej sem odkaz, my budeme klikat a uvidime, jak se pohne cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadB Odesláno 12. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 (upraveno) Muzeme udelat pokus. Dej sem odkaz, my budeme klikat a uvidime, jak se pohne cena. A to bych právě nerad Nebudeme německé soudruhy dráždit, já si počkám, až cena zase spadne (prodává přímo amazon) Upraveno 12. října 2016 uživatelem DadB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Pošli mi link do PM, mám na Amazon.de prime účet, mrknu, za kolik mi je nabídnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadB Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Tak jsme úspěšně postoupili do dalšího kola. Po několika cenových turbulencích se včera hodinky znovu objevily za cenu 260? a 10? expres poštovné. Objednáno, částka 270? stržena z kartového účtu.Dnes dopoledne koukám na status objednávky a vidím storno provedené prodávajícím! Zdůvodnění: Ihre Bestellung musste leider storniert werden, da der Preis für den oder die Artikel vom Verkäufer falsch ausgezeichnet wurde.Grund der Stornierung: Preisfehler des Verkäufers Jsem lehce rozladěn, nabízet hodinky za 260?, když druhé stejné nejlevnější byly včera za 390? (čili za 260? z 390? de facto se slevou 33 %) rozhodně nepovažuji za chybu, ale za běžnou cenovou politiku. Dnes už jsou v nabídce nejlevnější za 445?. Takže momentálně nemám ani hodinky ani peníze, bude zajímavé sledovat, co se bude dál odehrávat na kartovém účtu. (BTW není náhodou nějaká legislativa, že za takovou chybu nese odpovědnost obchodník a měl by za nabízenou cenu i prodat? Jasně, cenu 2,60? bych chápal jako překlep, ale 260? rozhodně ne.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 (BTW není náhodou nějaká legislativa, že za takovou chybu nese odpovědnost obchodník a měl by za nabízenou cenu i prodat? Jasně, cenu 2,60? bych chápal jako překlep, ale 260? rozhodně ne.)Kouni na obchodní podmínky, které jsi imho potvrdil s objednávkou. Já myslím, že to klidně udělat můžou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadB Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 (upraveno) Kouni na obchodní podmínky, které jsi imho potvrdil s objednávkou. Já myslím, že to klidně udělat můžou... Ano, můžou. Ale ne až potom, co si strhli peníze. 4 PRICINGAll prices are inclusive of legally applicable VAT.Despite our best efforts, a small number of the items in our catalogue may be mispriced. We will verify pricing when processing your order and before we take payment. If we have made a mistake and a product's correct price is higher than the price on the website, we may either contact you before dispatch to request whether you want to buy the product at the correct price or cancel your order. If a product's correct price is lower than our stated price, we will charge the lower amount and send you the product. Upraveno 22. února 2017 uživatelem DadB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Hodinky prodava nejaky italsky prodejce SCALA WATCHES prostrednictvim Amazonu, takze nazev vlakna je trochu zavadejici. Napis tomu prodejci spatny feedback, vic s tim neudelas. Se s tim smir. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Ano, můžou. Ale ne až potom, co si strhli peníze. 4 PRICINGAll prices are inclusive of legally applicable VAT.Despite our best efforts, a small number of the items in our catalogue may be mispriced. We will verify pricing when processing your order and before we take payment. If we have made a mistake and a product's correct price is higher than the price on the website, we may either contact you before dispatch to request whether you want to buy the product at the correct price or cancel your order. If a product's correct price is lower than our stated price, we will charge the lower amount and send you the product.A řešil si to s Amazonem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadB Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 A řešil si to s Amazonem?S amazonem nejdříve za 48 hodin, nejprve se musí napsat prodejci a do dvou dnů počat na odpověď. Prodejci už jsem psal. začala fáze čekání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amser Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Njn, přesně z něčeho takového jsem měl obavy, když jsem se rozhodl kupovat ty Orienty (píšu v jiném vláknu) - prachy v čudu (minimálně do doby než je vrátí) a hodinky žádný. Já ale kupoval za "běžnou cenu" (tj. za cenu, která se blíží mediánu ceny konkrétního modelu) a u prodejce, ketý měl 100% pozitivní hodnocení a hafo prodejů, takže vše zatím vypadá OK. Tak snad ti to dobře dopadne... Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadB Odesláno 23. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 customer friendly good morning. We apologize for the inconvenience, but unfortunately there is a price mistake in reference to her orderly. Unfortunately my colleagues have been wrong to include the selling price and we have refunded your order. The fault is not his but ours so we apologize again for the inconvenience and wish you good day. Tak tohle asi další komentář nepotřebuje...(ponechme stranou, že k žádné refundaci samozřejmě zatím nedošlo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amser Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 (upraveno) Já bych to asi řešil s Amazonem, stížností na onoho prodejce. Přihodil bych tam ten vývoj cen, co jsi vysledoval, s tím, že hodinky už byly nabízeny několikrát za cenu blížící se těm 260 (jak jsi psal 269 (před týdnem)...) a že tedy rozhodně nejde o nějaké "...wrong to include the selling price..." ale pouze o vychcanost daného prodejce. Minimálně bych Amazonu poslal ten přehled cen, za které byly nabíceny a pak to vyjádření prodejce. Možná bych se předtím ještě ozval tomu prodejci, s obdobně koncipovaným mailem - že hodinky už několikrát byly nabízeny za obdobnou cenu a že tedy nemohlo jít o trvalé překlepy a že pokud si oni stojí za svým, podáš na ně stížnost Amazonu. No, alespoň víme, že prodejce "SCALA WATCHES" (pokud je to on) je nedůvěryhodný a že u něj nikdy nic nekupovat... Upraveno 23. února 2017 uživatelem Amser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mwb Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Zial pri veciach, ktore nepredava priamo Amazon sa to stat moze. Ja som tak raz kupoval topanky, ktore mi predajca nevedel dorucit (?!?) a mesiac sa so mnou natahovol, ze to nie je jeho chyba. Po mesiaci som aktivoval A to Z guarantee a peniaze mal na druhy den.Tie urcite vratia aj tebe, o to by som sa nebal aj ked je to samozrejme neprijemna situacia, ale ten produkt nevyhadas, ani by som s tym nestracal cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se