Winder Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2006 Musím se Vám pochlubit svým poslední nákupem. I když jsem tvrdým zastáncem mechanických hodinek a toto jsou mé první nemechanické, jejich koupi jsem si nemohl nechat ujít. Solárně napájený a řízený radio signálem, koupil jsem si je hlavně že je to údajně limitované edice pouze v několika kusech k mistrovství světa ve fotbale 2006. Jsou super. NOSIT JE ALE ASI NEBUDU, JEN SE NA NĚ DÍVAT.....:-) Kdyby jste mi sem mohl prosím někdo vložit obrázek, byl bych rád, hodinky jsou tady http://www.ehodinarstvi.cz/CASIO-GW-1400WC...-FIFA_g565.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2006 Tadáá: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dehyd Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2006 Tfuj, to vypadá jak vetřelec - marš s tím na "degetální" fórum... (P.S. ty vás pěkně doběhli s tou limitovanou edicí - teď v tom bude lítat každej druhej...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2006 Čo sa ti nepáči ... ručičky to má nie ? (...ale inac majú pekne "hustý" dizajn ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dehyd Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2006 pěkně děkuju: "takovýhle ručičky mít a umřít"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2006 Co to tam je pod dvanáctkou za kuželku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dehyd Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2006 to bude basebalová pálka v limitovaný edici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerBear Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2006 ale hosi hosi copak opravdu jse vsichni takovi intelektualove a nedokazete pochopit to nadseni z MS ve fotbale ? Navic Casio G-shocky jsou opravdu slusna marka mezi digitalkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dehyd Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2006 ... slušná marka mezi digitalkama. taky by jim tam bylo nejlíp... btw: prej je těd budou dokonce dávat do tanků namísto palubních přístrojů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winder Odesláno 12. dubna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2006 Tfuj, to vypadá jak vetřelec - marš s tím na "degetální" fórum... (P.S. ty vás pěkně doběhli s tou limitovanou edicí - teď v tom bude lítat každej druhej...) No vzhledem k tomu, že podle firmy Fast, která tyto hodinky dováží jich bylo do ČR zatím dovezeno pouze 5 kusů a více možná už ani nebude, to docela cenný úlovek je......... Ale jak jsem řekl, nejde mi o hodinky jako takové, nosit je asi nebudu, jde o to mít něco originálního....navíc solární napájení a čas řízený radiovým signálem špatný není, alespoň sei podle nich můžu přesně řídit čas na svých mechanikách...:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winder Odesláno 12. dubna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2006 Tadáá: díky za obrázek !! jak se to dělá ...:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2006 FAQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2006 ... nápoveda je: zaslat odpoved -> upload sloty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dehyd Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2006 Tfuj, to vypadá jak vetřelec - marš s tím na "degetální" fórum... (P.S. ty vás pěkně doběhli s tou limitovanou edicí - teď v tom bude lítat každej druhej...) No vzhledem k tomu, že podle firmy Fast, která tyto hodinky dováží jich bylo do ČR zatím dovezeno pouze 5 kusů a více možná už ani nebude, to docela cenný úlovek je......... Ale jak jsem řekl, nejde mi o hodinky jako takové, nosit je asi nebudu, jde o to mít něco originálního....navíc solární napájení a čas řízený radiovým signálem špatný není, alespoň sei podle nich můžu přesně řídit čas na svých mechanikách...:-)) Windere, snad ses neurazil?, já si dělám srandu a věřím že i kolegové. Taky si řídím mechaniku podle digitálek, je to nejjednodušší a nemusím kvůli tomu pouštět radio, nebo televizi. Vážně ale myslím, že tenhle úlovek patří spíš do rubriky "Kvartzové hodinky" :cool: - cose týče uploadu: pod textem máš rámeček "Nahrát obrázek", klikni na "roll-down menu" ("upload slots"), vyber počet obrázků a pod tím se ti objeví nové okno, kde už si pomocí tlačítka "Procházet" standardně nalezneš potřebný soubor na lokálním disku - pak už dáš jen "poslat". KAPITO ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2006 Ta kuželka je vy fotbaloví neznabozi trofej FIFA , krade se míň jak hodinky(jen jednou).Ale stejně mě fotbal nebaví.To se radši budu dívat jak jdou hodinky,to je zábavnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2006 Ta kuželka je vy fotbaloví neznabozi trofej FIFA , krade se míň jak hodinky(jen jednou).Ale stejně mě fotbal nebaví.To se radši budu dívat jak jdou hodinky,to je zábavnější. Mi to připomíná Apollo na padáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2006 Omlouvám se, jen si zkouším vložit obrázek. Dík za pochopeníhttp://www.ehodinarstvi.cz/CASIO-GW-140 ? _g565.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2006 No nic.......................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2006 Omlouvám se, jen si zkouším vložit obrázek. Dík za pochopení http://www.ehodinarstvi.cz/CASIO-GW-140 ? _g565.html Medzi img tagy sa vkladá len priamy link na obrázok: http://www.ehodinarstvi.cz/img/goods/default/565.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
athamas Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2006 A co tady tyto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se