Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

potřeboval bych poradit nějaký sporttester, tj. hodinky s měřením tepovky (skrze hrudní pás).

Využití je jen na spinning, výhledově teoreticky na běh (tak 1% šance).

Nějaké fce ani gps nevyužiju, chci jen vidět aktuální tep, abych se neflákal a taky nebyl přes. Jde mi, aby to fungovalo spolehlivě a přesně to měřilo (v rámci možností, pochopitelně).

Měl jsem Sunto T1, docela spokojenost, ale pak mi odešel hrud.pás a teď i praskl řemínek, tj. vlastně tedy až zas tak velká spokojenost nee... :-)

Dřív, když jsem před lety vybíral tohle Sunto, tak byla konkurence snad jen Polar, ovšem ten mě štval, že neměl měnitelnou baterii v pásu, což je pro mě must have.

Odesláno

osobně už asi tři roky používám na běhání, spinning, běžky, tůry a vlastně všechno mimo kola, Garmin Forerunner 110.

Koupil bych si hodinky klidně použité, třeba tady na Aukru a k němu bych si koupil nový hrudní pás.

Celkem se to vleze do 3000Kč, ten pás je ještě stará gumová herka co vydrží všechno, má jednoduše měnitelnou baterii a oproti těm novým látkovým popruhům se nemusí po roce měnit kvůli nefunkčnosti elektrod. Mám ještě druhý stejný pás u Garmin Edge 705 na kolo a i po 5 letech pořád funguje, výměna baterie je záležitost 5 minut.

Ideální je potom nainstalovat Garmin Express software a potom stačí jen hodinky připojit k PC, samo si to stáhne aktivity do Garmin Connect a pokud propojíš se Stravou, můžeš se rovnou vytahovat, že ses hýbal ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Řešil jsem stejnou použitelnost, tzn jednoduchý měřič tepovky, bez zbytečných nadstaveb a nakonec jsem pořídil obyčejnej Lidl, měli nějakou akci pro"běžce" a za pár stovek tohle. Mám to rok, používám to skoro denně a funguje bez chyb. Nedělá parádu, ale to mi je jedno, jde mi o tepovku..

Odesláno

Ve čtvrtek 10.11. v Lidlu budou ten mnou popsaný sportester mít za 379Kč. Postupně se stejně naučíš tepovku odhadnout. Třeba podle dechu, takže na to vyblbnutí na začátku to doporučuju.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak jsem nakonec koupil Sigmu (dělá hlavně tachometry na kolo). Ceny mají solidní, nejlevnější okolo 1000,- a na to co chci, to funguje bez problémů.

Odesláno

Tak já už jsem koupil, jak píšu... ale když už to uvádíš, tak ta cena je pro mě obří, já tu Sigmu kupoval za 1/10.

(Potřebuju jen ukázat tep, nic víc.)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...