Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No to som rátal to DPH aj tak je to v pohode suma a bol by som rád keby aj niekto iný sem niečo pridal kvoli tomu som sem napísal čím viacej hláv tým viacej nápadov :D

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím po dlhšej dobe som sa rozhodol sem dačo pridať a prosím o radu.

Vyše mesiaca som študoval toto forum a hladam tie spravne hodinky a asi som ich aj našiel , hrozne ma očarili hodinky Seiko SNZG15K1 , viem že ten remienok hned vymením za nejaký kožený najlešpie asi hnedej farby.Viem že sú tu skusení hodinkári tak čo by ste povedali na tieto hodinky a prípadne poradili nejakú stránku nakvalitné remienky do cca 50?.Rozmýšlam že hodinky by som obiednal niekde kde je zlava lebo na SK sa pohybuje cena okolo 150? +- a zajtrá je ten Black Friday tak mohli by byť nejaké zlavy na dobré hodinky alebo aj na tie remienky :)

Dakujem za radu 

Odesláno

Ano všetci čo sem písali tak mali pravdu hodinky ako Ingersol a podobne je lacný šmejd. Videl som ich aj na živo a poviem , že nič horšieho som nevidel :)

Ano na hnedom remienku vyzerajú nádherne pozeral som obrázky na internete a hned ma zaujala tá kombinácia.Mám teraz Casia v čiernom remienku ale tie Seika na hnedom vyzerajú neskutočne dobre len ešte vybrať správny remienok a hlavne pekný do cenovej kategorie 30-50? :)

Odesláno

Tak nakoniec som si vybral aj remienok http://www.strapshop.cz/rios-buvol/rios-montana -stredne hnedý si myslím že je výborná volba na tieto hodinky a neskutočne sa tam hodia...objednavka  hodiniek je už za mnou a  do týždna by mali doraziť a  terza je na rade remienok ...ako som uvádzal mám už vybratý ale potreboval yb som menšiu radu ohladom tej šírky  či 22-20-18 neviem ktorú vobec vybrať .. alebo počkať na hodinky zmerať a potom objednať prípadne niekto kto už má tieto hodinky a podobne kupoval  remienok na ne nech poradí

kto by nevedel o aké hodinky sa jedná tak prikladám link https://www.timestore.sk/Znacka/Seiko-295/Seiko-24418

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...