Přejít na obsah

Z bazaru nejen primky


Sandy

Doporučené příspěvky

Zdravím vás tady pánové.Zatím jsem zde pouze pročítal nespočet pro mne velmi poučných příspěvků.Do světa hodinek jsem přicestoval teprve nedávno,dá se říci že před chvilkou.A když s něčím začínat, asi nejlépe na netu.Tak jsem objevil chronomag.Díky za něj.Hned poté jsem počal obíhat bazary bez jasnějšího požadavku na cíl. (hlavně ať v tom tiká).Nákup č.1-třikrát prim-to je nádhera!Nákup č.2.Je pátek 21.12.Vcházím do bazaru a ještě nic netuším.Odcházím a-dvakráte prim,jedenkráte ruhla umf,stejný počet lanco a co mě těší asi nejvíce jedny glashutte/sa. 5ks za 500kč.Miluju bazary.Obrázek druhé koupě přikládám,za kvalitu se omlouvám.Na glasehutteky jsem se nevydržel jen dívat a opásal je čím bylo po ruce. Přeji krásný zbytek vánoc.post-2508-1198612751.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Sandy, vítej ve světě cvoků a bláznů. K tomu vánočnímu nákupu Ti musím pogratulovat, Ty Glashüttky jsou totiž v chronometrové verzi, na ebay bys je střelil v dobrém stavu za stejné peníze, ale v EURech. Tak jen tak dál, brzy budeš milionář. A až budeš po letech bezcílně běhat po bazarech bez jediného úlovku, třeba budeš silně vzpomínat na svůj první nákup.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano, blahoslavení chudí duchem, ale bohatí hodinkami

 

Tak nějak, taky jsem tomu podlehl a konečně se donutil je naskenovat :wheelchair:

 

Pár primek

post-537-1198673454.jpg

Japonská minisekce

post-537-1198673537.jpg

 

Německo a Švýcarsko

post-537-1198673567.jpg

 

Sděláno CCCP

post-537-1198673598.jpg

 

Za quartzky a digitálky mě, prosím, nekamenovat, potřebuji je jako archeolog na práci při výzkumech :giljotiini: a navíc jsou to taky hodinky :whistling:

Upraveno uživatelem Flegi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak většina pochází právě z bazaru v Ostravě a Brně.

Ahoj,

nedávno jsem očumoval hodinky v jedné zastavárně v Ostarvě, přišel tam nějaký dědoušek a co prý sháním. Já na to LEMANIE ! A on je hned tasil z kapsy, že jsou za 10 k. Nebyly to ale ty letecké, měly navíc pár ručiček a protože se v tom zas tak nevyznám, nekoupil jsem. Tak nevím, jestli jsem neudělal chybu...Mohl jsem je alespoň vyfotit mobilem. Jinak gratuluji, pěkná sbírka, až budu veliký, budu jich mít jako Ty ... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

nedávno jsem očumoval hodinky v jedné zastavárně v Ostarvě, přišel tam nějaký dědoušek a co prý sháním. Já na to LEMANIE ! A on je hned tasil z kapsy, že jsou za 10 k. Nebyly to ale ty letecké, měly navíc pár ručiček a protože se v tom zas tak nevyznám, nekoupil jsem. Tak nevím, jestli jsem neudělal chybu...Mohl jsem je alespoň vyfotit mobilem.

 

Nevim, podle popisu to byli nějaké chronografy, ale záleží na stavu a původnosti. Nemyslím, že by jsi se musel trápit, za deset tisíc by to muselo být něco extra, aby to byla chyba.

 

Jinak gratuluji, pěkná sbírka, až budu veliký, budu jich mít jako Ty ... :thumbsup_anim:

 

Díky, jenom by většina potřebovala servis nebo renovaci, ale nějak není čas.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je méně běžná verze hodinek Sportivnyje, 17 kamenů, incabloc a sekundenstop. Ještě zajímavější jsou ty s bílým ciferníkem napravo od těch dámských. Je to ruskej chronometr se zlaceným strojem, mikroregulací a 22 kameny zn. Vostok

 

Díky, ale já myslel tu fotku výše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
Našel jsem doma Glashütt /as měly by to být ty s řemenem na prvním obrázku, mohl by mi někdo říci co je to značku a jestli se vůbec vyplatí do nich investovat, vyčistit, promazat , seřídit díky za odpověď

 

 

Určitě. Zanes je k Alešovi na Stodolní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...