Tikal Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Se jim z té omamné vůně zamotala hlava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Jardo, přinesu velkou pochoutku, ne každému bych nabídl, neb se zde neprodává a je problém ho semi dostat. Nacpeme do dýmek Autum evening. http://knizka6.webnode.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Paráda, už se fakt těším! Knížku už budeš mít sebou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 6. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Chlapi já snad kvůli Vám obnovím své pokusy o kouření dýmky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Melly dobrá volba.Nebudu, pohádky jsou ještě v tiskárně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Škoda Tak ale zase na druhou stranu, budeme mít důvod se do Vánoc ještě jednou setkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Jasně že dostaneš pozvánku na křest a autogramiádu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Doufám, že na ten Milevský Rád přijedu a podpořím tě nákupem knížky. Pohádky už spíš také píšu než čtu, ale neteřinka se potěší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 6. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Když já svojí dýmku nejspíš blbě zakouřil a zdá se to již nezvratné... a nebo to prostě neumím, taky dost pravděpodobná varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Do Tábora to není z krajského velkoměsta zase tak daleko, tak zvažuji, že dorazím, tedy, pokud to bude v sobotu... Pojede ještě někdo z ČB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 V 6. 11. 2016 v 18:08, Melly napsal: Když já svojí dýmku nejspíš blbě zakouřil a zdá se to již nezvratné... a nebo to prostě neumím, taky dost pravděpodobná varianta Zkus ji pořádně vyčistit lihem, případně použij jiný, voňavější alkohol a přines si ji sebou. Zkusíme ti pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 6. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 V 6. 11. 2016 v 18:16, vladacr napsal: Do Tábora to není z krajského velkoměsta zase tak daleko, tak zvažuji, že dorazím, tedy, pokud to bude v sobotu... Pojede ještě někdo z ČB?Je to v sobotu, cas a misto na predchozi strance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 6. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 V 6. 11. 2016 v 18:20, JaRooN napsal: Zkus ji pořádně vyčistit lihem, případně použij jiný, voňavější alkohol a přines si ji sebou. Zkusíme ti pomoct Jsem ji prave cistil nekolikrat whisky. Ale muzu ji vzit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Whisky je příliš výrazná a po zahřátí nemusí být kouření příjemné. Pokud už to musí být hnědý alkohol, tak bych volil DOBRÝ koňak. Ale za mě je to fakt líh nebo slivovice. Vyčistím a nechám venku na balkoně. Slunce a počasí způsobí, že je dýmka krásně voňavá. Sice povrchová úprava vzala za své, ale mám ji rád právě takovou - vyšisovanou, vypadající, jak kdyby ji bylo 100 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 V 6. 11. 2016 v 18:16, vladacr napsal: Do Tábora to není z krajského velkoměsta zase tak daleko, tak zvažuji, že dorazím, tedy, pokud to bude v sobotu... Pojede ještě někdo z ČB?Jo je to sobota a v podstatě na straně Tábora od ČB.Melly, přines jí, dáme jí do pořádku, určitě jsi jí nezničil nezvratně. Kolikrát jsi jí kouřil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 V Táboře U Soudku, Varšavská ul. sobota 12.11. od 16:001. klasik512. Melly3. JaRooN4. ouskavl (50-50)5. RedAce (50/50) Nechám zamluvit stůl pro 6 lidí? 4 jsme tutovka, tak tam budeme při nejhorším ve čtyřech. Kolega až pujde dnes z práce by se tam zastavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Jasně, určitě, ať ho zamluví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Pánové stůl je zamluven a můžeme se srážet. Kladl jsem mu na srdce, aby jim řekl, že budeme kouřit dýmky a doutníky.Neni problém. O hodinkách jsem nemluvil. Já mám dneska dobrou náladu, tak se omlouvám, že sem cpu ty panďuláky.Poslal jsem do jednoho časopisu svůj první příspěvek a světe div se. Oni, že to berou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Paráda, paráda a paráda Gratulace, můžeme si o tom promluvit. Kdysi jsem se částečně živil psaním fejetonů do novin a časopisů a vím, jak nelehký to je džob. Pisálek, ten těžký chleba má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Járo, fakt nejde o peníze, ale moc rád pohovořim.Nějak mě to chytlo, začlo to knížkou, však víš, potom pohádkovou knížkou, však víš, no a teď časopis, však už .............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se