Jeňa Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2007 Jak hledáte film, když nevíte jak se jmenuje? Mám totiž ten problém, že jsem viděl třeba před lety film, který se mi líbil, rád bych jej viděl znovu, ale neznám název. A vzhledem k tomu, že se jedná o filmy málo známé (a spíše evropské), tak ani nevím kdo tam hrál. No je to prekerní situace... Neznáte nějaké stránky na netu, které mají tak dobré vyhledávání, že bych ten film, podle svých latentních informací o něm, našel? Díky.
Jakubisko Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2007 Vyhledavani podle kriterii nevim, ale doporucim www.imdb.com (AJ) a www.csfd.cz (CZ)
Leo Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2007 no pokud člověk nezná ani název ani herce ani režiséra...má problém. Ale pokud napíšeš o čem to bylo...aspoň trochu...je zde kolektívní paměť uživatelů internetu. Pomůže, mám s tím dobré skušenosti.
Leclerc Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 Asi nejlepší databází je www.csfd.cz - lze tam hledat i podle kriterií (země původu, rok vzniku atd...). Jinak je tam i diskuzní fórum, kde když ten film trochu popíšeš, tak ti ho určitě identifikují...
Filini Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 tak isto pouzivam csfd.cz - ceskoslovenska filmova databaze - samozrejme aj so zahranicnymi filmami. Je tam naozaj KAZDY film.
utrejch Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 Ja uz deset let hledam jedno sikmovoke sci-fi. Ke vsem tem neznalostem si bohuzel nepamatuju ani o cem to bylo.
odklizec Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 Jednoznacne google. Pokud si pamatujes obsah a dokazes zformulovat ta spravna slova, tak se ti podari najit temer cokoliv. Mi se to teda osvedcilo hned nekolikrat. Naposled jsem nejaky korejsky film o kterem jsem nekde slysel nebo cetl, neco o zabiti prezidenta, nejaci agenti no a vypadlo mi Silmido A byla to trefa do cerneho.
VS Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Tip 11. ? jak se jen ten film jmenoval Nemůžete si vzpomenout na název filmu, který byste si rádi půjčili, či ve kterém hrál určitý herec či herečka? Stačí při vyhledávání využít operátor movie:. Dají se tak vyhledávat filmy spojené s určitým hercem, režisérem nebo třeba jen určitým detailem. Například po zadání ? movie:Michael Bay se zobrazí seznam filmů, které režíroval Michael Bay (naposledy třeba Transformers. http://technet.idnes.cz/11-tipu-pro-lepsi-...sw_internet_dvr
horal Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 (upraveno) Před čtyřmi lety jsem viděl ve Filmovém klubu Čt tyto dva íránské filmy. Božské děti (Bacheha-Ye aseman) Barva ráje / Barva boha (Rang - e khoda) Scénář a režie Majid Majidi Dosud jsem je v žádné půjčovně bohužel nesehnal. Není zde prosím čirou náhodou nějaký vlastník? Děkuji. Upraveno 31. prosince 2007 uživatelem horal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se