eugene Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Dobry den,Mam Citizen Crono Pilot AS4050-51L a prestala me fungovat synchronizace casu nekolik mesicu nazpet.Premyslim jestli je to problem mych hodinek nebo neco s primem signalu v Praze. Ma nekdo podobnu zkousenost?Zna nekdo mista v Praze ze silnym signalem?DikyEugene
Bembeg Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Zkus to tady...https://www.goldtime.cz/cs/kontakt/
Trebus Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Moje Casia se doma taky většinou nesynchronizují, ale když vylezu někam na kopec kousek za město, tak to funguje vždy. Lepší radu nemám :-)
peter tham Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Mam silný dojem že či píšete o hodinkách Citizen v reklame , že nie je to úplne tak .píšete : meranie času signalem ze satelitu GPS !!!! moje stanovisko: radiovy signal na dlhých vlnach !! Príjem rádiového signálu (vysielače): DCF, WWVB, JJY ,, to su vylače na zemi !!!!Ako aj presný čas do 3 sekund kdekoliv .... moje stanovisko :./ len ak ste v dosahu signaliu / Mam pravdu ??DakujemPeter
husakmartin Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Ahojte,já mám zase silný dojem, že se bavíme o modelu AS4050.Mám taky tyto hodinky (před nimi jsem měl nerezovou variantu) a synchronizují mi nejhůře ze všech rádiovek, které mám.Úspěšnost automatické "noční" synchronizace je cca 50-60%. Model CB0020 se synchronizuje vždy.
jiri78 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 to je nejake divne, me se synchronizuji uplne skvele uplne kdekoliv, doma pres noc na nocnim stolku vzdy a kdyz nekde venku, taky v pohode, signal je vsudypritomny, jen kdyz je megaskarede to trosku zlobi, ale to se da ozelet ne?
Bull Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Moje AS 4050 se taky synchronizují bez problému. Vždy na H a mám je na ruce pod peřinou,v okně zatažená žaluzie.
dejavu69 Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 Ahoj, jak dopadl ten tvůj problém? Mám taky pilotky, vybily se a už se nechtějí synchronizovat
sodekcz Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 Nechals je pořádně nabít? Co reset?
Bushman Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Nepíšeš, jaký je to model, ale pokud se úplně vybily, nech je nabít, udělej reset a novu je nastav, hlavně domovské město ať máš správně nastavené. Navíc mám zkušenost, že třeba první synchronizace po uvedení do provozu (třeba po koupi a vyndání z krabičky) se synchronizace nedaří, je třeba jít ven, kde je silný a ničím nerušený signál, spustit ji manuálně a počkat i několik minut, než se to povede. Pak už mi to šlapalo vždycky dobře, i třeba v noci na ruce. Měl jsem rádiových Citizenů několik a bylo to vždy takhle, nevím, čím je to způsobeno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se