Pompone Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Ahoj, prosím o radu od zkušenějších. Dnes jsem se byl podívat na tyto krásky, stav dle mého 99%, a dle karty kupované 8/2016, tedy záruka 5 let? Zajímalo by mě, jestli je dle fotky v balení vše co mám být? Jinak na malé "vysačce" uvedeno: M114060 - 0002UK 989054Oyster S Dáte mi prosím výklad? Tímto velice děkuji a zdravím členy fóra. Možná brzo přibude fotka v tématu "Jaké Rolex máte právě na ruce" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Ahoj, v baleni je vsetko co ma byt. 114060 je model cize Submariner NodateUK989054 je seriove cislo danych hodiniek. Ak je stav ok zober ich neolutujes ja mam Date a nemaju chybu. Tak prajem dobru kupu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Skoro som zabudol ano zaruka 5 let, vidis to aj podla zelenej pecate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Ke kompletnímu balení zbývá snad jen plastový kryt lunety, ten tam nevidím. Ale je to spíš kosmetický doplňek na který si málokdo potrpí. Jinak pokud je to hezký stav, nevadí ti absence datumu a rozumné peníze tak určitě ber. Nosí se skvěle!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Za mna tiez v poho, ako spominal tkol, plastova krytka chyba ale to nie je dovod na nekupu.Ci je to dobra kupa to zalezi aj na cene ked myslis prezrad a vieme sa na to vyjadrit.btw: mal som aj date, teraz nd a sprvu trochu chybal ten datum ale som si zvykol takze kludne do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompone Odesláno 7. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Dobrý večer, dnes proběhlo ověření pravosti v Carollinu a po schválení panem hodinářem nešlo odolat.. Děkuji moc za rady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Super, gratulujem uzivaj si ich! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Gratulujem. ND sú super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Též se připojuji s gratulací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Gratulace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompone Odesláno 8. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Děkuji moc kluci, jsou opravdu nádherný, nemohu se vynadívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Gratulujem k najuniverzalnejsiemu kusku pod slnkom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Gratuluju, moje nejoblíbenější Rolby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompone Odesláno 17. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Tak už pár měsíců a možná na mě začíná lézt Chronobundus :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompone Odesláno 17. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Nějak jsem se zakoukal do eLVéček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRJ Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Gratuluji. Nadherny kousek. A no date mi prijdou hezci ;-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 LV bych taky moc rád vyzkoušel. Ale za no date bych neměnil, za mě jsou no date nejuniverzálnější model od Rolex. Nejideálnější by bylo mít obojí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompone Odesláno 19. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Jak se myšlenka výměny ND za LV vyvíjí, a do toho mám nabídku na výměnu, tak také docházím k závěru, že mít ND a LV najednou je dokonalá kombinace. Na druhou stranu si ale říkám, že116610LN je kompromis, a taky cesta jak nemít v hodinkách třipade.. Sakra nevím, život je boj! :-) Otázka pro Tomaka, v čem ti přijdou univerzálnější ND oproti DATE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Do komba s ND bych spíše volil LB. NoDate na každy den a bicolory na dovolenou + až půjdeš do penze, předáš ND mladýmu a necháš si LB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 je samozrejme kravina, kdyz mit jen dvoje hodinky, mit dvoje suby. ideal je suby/gmt/exp/milg na litacku a v TT nebo FG mit DJ, DayDate, pripadne Dayt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se