Tomak Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Otázka pro Tomaka, v čem ti přijdou univerzálnější ND oproti DATE? Měl jsem na mysli univerzálnost vzhledem k různým stylům oblečení, i když jsem to spíš bral jako černý suby versus ostatní rlx modely včetně jiných barevných variací subů. Nevím jaké jiné hodinky jsou tak dobře použitelné do tolika outfitů od neoprenu po oblek. Nosím téměř každý den oblek a ty LV už by k němu nešly. Ale i tak mi ty ND oproti DATE třeba toho do obleku přijdou díky absencí kyklopa vhodnější a tím i v tomto ohledu univerzálnější.Takový je můj čistě subjektivní pocit, kterým se jako vlastník nodatů chráním před dalším chronobundusem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 je samozrejme kravina, kdyz mit jen dvoje hodinky, mit dvoje suby. ideal je suby/gmt/exp/milg na litacku a v TT nebo FG mit DJ, DayDate, pripadne Dayttak hlavně je ale kravina mít jen dvoje rolády. Ty bys mohl vyprávět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompone Odesláno 21. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Měl jsem na mysli univerzálnost vzhledem k různým stylům oblečení, i když jsem to spíš bral jako černý suby versus ostatní rlx modely včetně jiných barevných variací subů. Nevím jaké jiné hodinky jsou tak dobře použitelné do tolika outfitů od neoprenu po oblek. Nosím téměř každý den oblek a ty LV už by k němu nešly. Ale i tak mi ty ND oproti DATE třeba toho do obleku přijdou díky absencí kyklopa vhodnější a tím i v tomto ohledu univerzálnější.Takový je můj čistě subjektivní pocit, kterým se jako vlastník nodatů chráním před dalším chronobundusem :-) Souhlas, black tie jedině bez bradavice :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Kluci, už to nehulte,... ND k obleku lepší, než Date Ale víc uni, než LV, to zase jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompone Odesláno 22. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 venku zase hnusně, co má našinec jiného dělat než vymýšlet kraviny :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se