Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Zeptej se Viktora, tomu se povedlo lupu bez následků odstranit. Já se o to pokoušel na jiných hodinkách a zatím se mi povedlo jenom odštípnout kousek skla z lupy. Musím si koupit nějaký menší svěrák, pak to budu zkoušet dál.

Viktore poraď!

• Odpovědi 114
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Napřed bych se zkusil zeptat nějakého šikovného hodináře, jestli neumí kyklopa odstranit, zatím dobré zkušenosti mám v pasáži Alfa v Praze.

Pokud bych se do toho chtěl pustit sám, tak bych si napřed pořídil tzv. hodinářský nůž s malým tupým ostřím

tools_wenger_watchmakers_knife.JPG

pak s pomocí tohoto nože sundal otočný kroužek, hodinky oblepil tlustší lepící páskou, upnul do hodinářského svěráčku,

aluminum_case_holder.jpg

ten do pořádného svěráku, a pak bych se tím hodinářským nožem snažil kyklopa ze strany narušit a postupně po částech odloupnout.

$&$&???!!!!

No, a pak bych s krvavou ránou na ruce, poškrábaným sklíčkem a po několika neúspěšných pokusech nasadit nazpátek otočný kroužek vyhledal šikovného hodináře, aby mi vyměnil sklíčko a nasadil lunetu :D :D :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj všem,

po pročtení mnoha a mnoha diskuzí u nás i ve světě jsem se také rozhodl pro koupi těchto hodinek, jako odměnu za úspěšnou maturitu :-) Problém je že vůbec nemam zkušenost s nakupovanim přes Ebay.... Tak jsem chtěl někoho zde poprosit jestli by mi je neobjednal.... Finanční odměna je samozřejmost. Bydlím v Praze. Mnohokrát děkuju

Odesláno
Ahoj všem,

po pročtení mnoha a mnoha diskuzí u nás i ve světě jsem se také rozhodl pro koupi těchto hodinek, jako odměnu za úspěšnou maturitu :-) Problém je že vůbec nemam zkušenost s nakupovanim přes Ebay.... Tak jsem chtěl někoho zde poprosit jestli by mi je neobjednal.... Finanční odměna je samozřejmost. Bydlím v Praze. Mnohokrát děkuju

Kamil rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)))

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj! Rád bych si koupil potápěčské hodinky a tyhle vypadají fakt skvěle a jsou pro mě cenově dostupné. Jen bych se chtěl zeptat, jestli mají snadné prodlužování pásku kvůli neoprenu. Hodlám se s nimi totiž opravdu potápět. Předem děkuju...Adam

Odesláno

originální tah je hooodně dlouhý. na výměnu jednotlivých částí tahu tuším Invicta vyrábí vlastní "klíč". jediný problém budeš mít dle mého skromného uživatelského názoru s otočnou lunetou, která se i bez neoprenu otáčí zatraceně těžce a prokluzuje. řekl bych, že na skutečné potápění budou lepší (o krapet dražší) monstra od Seiko.

Odesláno

Děkuju za odpověď. Podívám se po těch Seiko. Taky jsem objevil podezřele levvný a celkem hoezký hodinky Orient, ale moc se v hodinkách nevyznám, tak bych si nerad naběhl. Já spíš to potápění :o) Nicméně ještě jednou děkuju...

Odesláno

Jsem bohužel omezen 4000,- Fakt si nevim rady. Původně jsem uvažoval o potápěčskejch Immersion, ale nějak mě to přešlo. Hrozně se mi líbí Ruský hodinky Poljot, ale ty zas nejsou do 200m...Už mám z toho hlavu jak meloun...ale děkuju za doporučení. Na kolik tak přijdou?

Odesláno

abys v tom mel jeste vetsi maglajz, tak navrhuji ORIENT DIVER 200m, prez ebay jsem za ne dal 2570,-Kc (cena vcetne DOPRAVY!!) a ani clo, ani DPH jsem neplatil!!

Odesláno

Seiko Samurai jsou klasika..myslim si ze se vyrabely ca 20 let (opravte me kdyztak nekdo)...urcite bych do nich sel jako do prvnich....Invicta i Orient se budou jeste par let vyrabet...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...