Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  • Odpovědi 114
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky za doporučení. Jen musim trochu pořešit peníze. Protože s tou dopravou už je to o něco víc než 4000,-. Ještě bych se chtěl zeptat, jak jsou na tom tyhle hodinky s odolností vůči nárazu a tak. Já byl zvyklej hodinky nikdy nesundavat. Jinak jsem koukal i na jiný zajímavý modely od Seiko (pro potápění), ale je jich tam až moc a nic o nich nevim...Taky pořád myslim na ty Invicta. No nic, všem děkuju a přeju hezkej den...

Odesláno

To Adam: Samuraie ti môžem osobne len doporučiť, pretože ich tiež mám. Čo sa týka nárazov tak sa nemusíš báť. Sú nárazuvzdorné. Samozrejme mám na mysli bežné nosenie(voľný čas, plávanie, potápanie, práca). Je jasné, že do kameňolomu na "šichtu" by som ich nenosil :D Prakticky ich nedávam z ruky dole až na pár výnimiek(keď chcem prevetrať iné hodinky :cool:)

Odesláno

Díky za info. Bohužel po dnešní nečekané a nemilé investici mi budou muset stačit ty Invicta, nebo budu muset trochu dýl šetřit...:o( Ale jsem fakt vděčněj za všechny doporučení a rady.

Odesláno

Ještě bych měl jeden dotaz. Poradí mi někdo, kde se dá koupit ten kovový tah s extenzí pro potápěčský hodinky? Myslim prodloužení kvůli neoprenu. Gumový řemínky se mi moc nelíbí a ty modely, o kterých jsme tu mluvili prodloužení nemají.

Předem díky.

Odesláno
Ještě bych měl jeden dotaz. Poradí mi někdo, kde se dá koupit ten kovový tah s extenzí pro potápěčský hodinky? Myslim prodloužení kvůli neoprenu.  Gumový řemínky se mi moc nelíbí a ty modely, o kterých jsme tu mluvili prodloužení nemají.

Předem díky.

Samuraie to predĺženie majú :)

Odesláno

Chtěl jsem tam koupit hodinky, ale nemůžu se dostat přes placení kartou. Hlásí to, že byla platba zamítnuta bankou. Kartu bych měl mít v bance odblokovanou pro platbu přes internet.

Díky

Odesláno

Tak jen hlásím, že jsem se dnes odhodlal a koupil přes Ebay ty Samuraie s čeným ciferníkem. Mělo by to být se vším všudy za 191 Dolarů (169 za hodinky, 16 doprava + nějakej ten převod či co...), což byla nejlepší cena na jakou jsem narazil. doufám, že nebudu litovat a že ve zdraví přežíjí potápění. Díky všem za doporučení :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...