Adam Odesláno 10. července 2006 Nahlásit Odesláno 10. července 2006 Zdravím všechny a omlouvám se za ty smailíky, dám si na to bacha. Jen hlásím, že od teď jsem také hrdým vlastníkem hodinek Seiko Samurai s černým ciferníkem. Koupil jsem je s pomocí kamaráda přes Ebay za 4380,-. Jsou krásný, veliký a pekelně těžký. Vzhledem k tomu, že doteď jsem nosil digitálky, bude mi chvilku trvat, než si zvyknu, ale to mi vůbec nevadí. V příštích čtrnácti dnech se s nimi hodlám minimálně jednou potápět, tak doufám, že splní svůj účel. Bojím se ale spíš toho, že jestli sem nepřestanu chodit, brzo mi nebudou stačit...Tak hezkej večer všem a díky za rady a doporučení...Adam
kober Odesláno 17. července 2006 Nahlásit Odesláno 17. července 2006 Máte mě na svědomí. Jsem již dlouholetým majitelem plastikového chronografu firmy CASIO, nyní již odřeného až na plast a s druhým řemínkem. Dlouhá léta jsem toužil po hodinkách Suunto X-lander, pak se mi taky líbily nějaké ty TIMEXy s vypínatelným displejem přes celý ciferník. No a pak jsem narazil na Chronomag, nejdříve jsem se jako "planespotter" zamiloval do Seiko SNA411, nakonec jsem se ale rozhodl pro tyhle Invicty. Dneska jsem na eBayi koupil za 105 dolarů včetně jeden kus s původní vroubkovanou lunetou a nemůžu se dočkat svých prvních mechanických, resp. dokonce prvních hodinek bez displeje. Moje žena vám poděkuje osobně
Lukáš Odesláno 17. července 2006 Nahlásit Odesláno 17. července 2006 to kober: nahoď odkaz, které že jsi to koupil. Díky
kober Odesláno 17. července 2006 Nahlásit Odesláno 17. července 2006 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=120009357676
kober Odesláno 25. července 2006 Nahlásit Odesláno 25. července 2006 Takže už je mám po odebrání třech článků tahu na ruce. Z účtu odešlo asi 2400 Kč, do týdne od vydražení je žena na poště vyzvedla bez občanky ("jsem si říkala, že to zkusím a dali mi to jenom na ten papírek"), tedy clo/DPH žádné (byla uvedená hodnota 94 USD, posláno přes USPS). První dojmy jsou skvělé - je to za ty prachy pořádný kus hodinek, musel jsem si na tu hmotnost chvíli zvykat. Provedení nemám zatím skoro co vytknout, luneta se s vroubkama otáčí dobře (to je provedení á la Seamaster vytýkáno), akorát kyklop fakt moc nezvětšuje (to jsem ale věděl). Svítivost mi stačí, ale nemám srovnání s lumibrite/luminova a podobnýma. Způsob jakým se posouvá vteřinovka a zvuk tikání mě vrátil do dětství jako nic jiného - pamatuju, že jako dítě jsem rád tátovy hodinky sledoval a poslouchal. Moje první hodinky v roce 1986 pak už byly digitální...
batty Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Odesláno 18. října 2006 P.S. má let letadlem nějaký vliv na přesnost hodinek? Osobně předpokládám že ne.... Má, ale myslím, že z praktického hlediska je tento vliv naprposto zanedbatelný. Při vyšší výšce klesá gravitační síla, která negativně ovlivňuje přesnost mechanického chodu v různých polohách (méně, pokud je stroj vybaven turbilonem). Můj osobní odhad je, že při letové výšce se bude jedant o odchylku v řádu nějakých piko, či nanosekund ("inženýři" mě jistě rádi upřesní... ) Dost bude asi také záležet na aplikovaných přetíženích. Matně si vzpomínám, že Jiří F. Moravec v nějakém článku o jeho letu na Mig25 zmiňoval, že jeho tuším Breitlingy se během letu s hojným nákladem géček zpozdily o cca 20minut. Pokud je tu nějaký akrobat, poreferujte prosím Tak to je hodne divny. U Mig25 bylo omezeno maximalni pretizeni na 4,5G(ale rozpadl by se az pri o trochu vyssim...) a mel velmi ziznive motory. Zasoba paliva (tusim) 14tun by na 20minutovou ustalenou zatacku s max dovolenym pretizenim nevystacila ani nahodou. Bud jsou Moravcovy Breitlingy horsi nez Poljoty neebo si je zapomel natahnout:))
X-Bob Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Odesláno 18. října 2006 batty, nevim nevim. Nelenil jsem, zavolal jsem kolegovi, ex-stíhací pilot na MIG 21, létali běžně až 5 (6) G, letadlo ale sneslo i více, (resp. letadlo sneslo více, než piloti ), že by 29 bylo o tolik horší???? Teď mě tedy kolega ještě upozornil, že přetížení u letadla se dělilo na krátkodobé a dlouhodobé. Tak možná že to dlouhodobé bylo 4,5 a krátkodobé někam k 9 G... Je-li zde pilot, tak nám upřesní, že jo?
klobadysek Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Odesláno 18. října 2006 Chlapi to se mi libi co vsechno se tu na tomhle foru clovek dozvi....
roon Odesláno 18. října 2006 Nahlásit Odesláno 18. října 2006 batty, nevim nevim. Nelenil jsem, zavolal jsem kolegovi, ex-stíhací pilot na MIG 21, létali běžně až 5 (6) G, letadlo ale sneslo i více, (resp. letadlo sneslo více, než piloti ), že by 29 bylo o tolik horší???? Teď mě tedy kolega ještě upozornil, že přetížení u letadla se dělilo na krátkodobé a dlouhodobé. Tak možná že to dlouhodobé bylo 4,5 a krátkodobé někam k 9 G... Je-li zde pilot, tak nám upřesní, že jo? ono je to spíš dáno celo konstrukcí letounu, přeci jen Mig 25 je kounstruován na něco úplně jiného než 21 nebo 29, u ktrerých se nepočítalo s tím, že budou létat rychlostmi 2,8 M. V bojových podmínkách by měl Mig 25 vydrží bez poškození draku krátkodobě i 6,75 g. Jinak u Mig 29 je max. přetížení udáváno 9 g, a u Mig 21 tuším 8,5 g ( nejsem si úplně jist a nemám teď čas to někde hledat ).
petr a. Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Odesláno 20. října 2006 Zdravím,zmiňované Invicty jsou opravdu hezké hodinky,nemůžu se ale zbavit pocitu,že jsou hezké taknějak až moc. Je na nich všechno co se "líbí" a celek na mě působí poněkud přeplácaně,přeplácaně v detailech - zdobená vteřinovka,frézovaný nápis Invicta z boku hodinek,průhled na strojek,zdobená korunka. Máte někdo z těch hodinek podobnej pocit,nebo jsem z toho prohlížení hodinek totálně zblbnul?
afrikab Odesláno 21. října 2006 Nahlásit Odesláno 21. října 2006 Zdravím,zmiňované Invicty jsou opravdu hezké hodinky,nemůžu se ale zbavit pocitu,že jsou hezké taknějak až moc. Je na nich všechno co se "líbí" a celek na mě působí poněkud přeplácaně,přeplácaně v detailech - zdobená vteřinovka,frézovaný nápis Invicta z boku hodinek,průhled na strojek,zdobená korunka. Máte někdo z těch hodinek podobnej pocit,nebo jsem z toho prohlížení hodinek totálně zblbnul? Mrkni se na dalsi produkty Invicty a divne se ti to zdat nebude. Je to proste jejich styl.
krpe Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 Chtěl bych Invicta 8926 koupit, ale nějak jsem nenašel na ebay žádný obchod ochotný posílat mimo USA. Vy kdo máte nakoupeno, kde jste nakupovali? Dík
vor Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 Chtěl bych Invicta 8926 koupit, ale nějak jsem nenašel na ebay žádný obchod ochotný posílat mimo USA. Vy kdo máte nakoupeno, kde jste nakupovali? Dík 33 USD do České republiky http://cgi.ebay.com/INVICTA-AUTO-21-JEWEL-...1QQcmdZViewItem musíš tam dole(jak je shipping) vybrat country Czech Republic :-))
afrikab Odesláno 10. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2006 Zrovna minuly tyden jsem je pro jednoho clovicka z fora jedny kupoval. Sice jeste nedosly, ale vyber techto hodinek (se zaslanim do CR) je na eBay velky.
r4d3k Odesláno 21. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 Neumím moc anglicky, vlastne skoro vůbec a proto bych poprosil členy fora, kteří jsou na tom jazykově lépe jestli by mrklina tento odkaz http://cgi.ebay.com/INVICTA-STAINLESS-STEE...1QQcmdZViewItem zda není někde za tu dobrou cenu zakopaný pes. Já jsem pochopil, že zasílá v té origoš žluté krabce i s papíry a hodinky by měli být nové.
Návštěvník Kamil Odesláno 21. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 Žádný problém tam nevidím. Píše, že je kupoval jako dárek pro syna, který ale chtěl něco jiného.
r4d3k Odesláno 21. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 Kamil : díky, takže to vypadá, že prodává 1 ks? Že to není žádný obchodník?
Návštěvník Kamil Odesláno 21. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 Kamil : díky, takže to vypadá, že prodává 1 ks? Že to není žádný obchodník? Podívej se na jeho ostatní prodávané věci a uvidíš. Odklikni vpravo nahoře: View seller's other items
r4d3k Odesláno 21. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 dík, nějakej obuvník , s tím ebay začínám, tak díky za pomoc za pomoc v orientaci
Mike. Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Odesláno 16. února 2007 Daji se sehnat hodinky Invicta u v ČR? (myslim nove, ale asi ne, ze? )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se