horskjan Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2023 No, já se zapsal a rovnou objednal a stejně nic nepřišlo. Ale nějak moc to neřeším, přečtu online a alespoň je to víc eko
tlotlo22 Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2023 Dnes jsem na Chronu24 objevil zlatou limitku Bel Canto (200 kusů). Už se o ní psalo na CW fóru. Myslím, že to je ten pravý důvod, proč se kvůli této zlaté a oranžové (Phoenix) limitce na zakázku zpozdily nové 4 barvy. Christopher Ward C1 Bel Canto Limited Edition Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2023 No, bude to blbou fotkou, ale takhle to vypada tak jako cinsky-lacine..
Petr Pavel Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2023 Dnes jsem na Chronu24 objevil zlatou limitku Bel Canto (200 kusů). Už se o ní psalo na CW fóru. Myslím, že to je ten pravý důvod, proč se kvůli této zlaté a oranžové (Phoenix) limitce na zakázku zpozdily nové 4 barvy. Christopher Ward C1 Bel Canto Limited Edition Rozumím tomu správně, že CW chystají 4 nové barvy BC?Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
shewcza Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2023 Já Ti nevím, ale já bych to s těma barvičkama nepřeháněl. Rozumím tomu, že z toho chtějí vytřískat, ale všeho moc škodí...
tlotlo22 Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2023 před 2 hodinami, Petr Pavel napsal: Rozumím tomu správně, že CW chystají 4 nové barvy BC? Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Ne ne, tím jsem měl na mysli ty 4 barvy na předobjednávku, co jsou nyní dostupné. Nero - černé, Cielo - modré, Viola - fialové a Rosa - růžové. Minulý týden jsem obdržel mail, s informací, že posouvají termín dodávky mnou objednaných Viola Bel Canto z původního konce února 2024 na červen 2024 Uvedli, že Bel Canto jsou neuvěřitelně složité hodinky, a že měli problém s dosažením požadované finální kvality můstků. A že technici CW ve spolupráci s dodavatelem tento problém překonali a jsou nyní schopni navýšit produkci. Je pravda, že finální vzhled můstků byl vytýkán, ale myslím, že v tom plavou i ty limitované edice na zakázku
Petr Pavel Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2023 Rozumím. Já právě nejsem stále rozhodnut jakou vybrat barvu. Každou hodinu to mám jinak. Vím že je moc chci ale ani jedna barva není ta pravá. Zatím se mnou rezonovala jen první tmavě modrá ale to víme že už nikdy nebude. U ostatní CH barev se do nich musím sám sebe zlomit. A to mi vadí. [emoji17]Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
nizkotucnytvaroh Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2023 V 6. 8. 2023 v 14:26, paya01 napsal: Chodí vám papírové Loupe? Mě od čísla 27 nepřišlo. A to chodily dvě Mě to přišlo jednou, od té doby nič, ale online se to také dá
Micey Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2023 Novej naramek koukam.. celkem fajn. Absence mikroregulace je pochopitelna, ocenuju sroubovaci clanky.. https://www.christopherward.com/watch-straps/c63-sealander-consort-bracelet-36mm/20-STL-28-SXS-MA.html
Dokusan Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2023 Já si ty novy C63 Sealandry GMT koupím snad jen kvůli tomu ,abych ten tah zkusil https://www.christopherward.com/loupe-magazine/article?cid=consort&fbclid=IwAR3CMT6aKuqOknls2mMtlT0Lk2f5nK_P6YDTTvWYZd8Clp9aAxpoPyg977A
Dokusan Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2023 před 31 minutami, Micey napsal: Ano prosim!:) Jinak sroubovaci clanky už teď mají všechny Wardy
tlotlo22 Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2023 A máme tu další CW limitku na zakázku. Po oranžových Bel Canto Phoenix je to: VULCAN XII - 49 kusů na zakázku s dodáním únor 2024. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Specifikace
Petr Pavel Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2023 Pokud se nemýlím tak jsou už všechny rozebrané ne? Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
tlotlo22 Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2023 před 1 hodinou, Petr Pavel napsal: Pokud se nemýlím tak jsou už všechny rozebrané ne? Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Jistě, jak jsem psal, je to limitka na zakázku. Podařilo se mi o ní najít info.
tlotlo22 Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2023 24.8. vyjdou asi nové 12 v zelené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
krizko Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2023 a najmä to asi budú tie menšie 36mm 12tky.
tlotlo22 Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2023 před 12 minutami, krizko napsal: a najmä to asi budú tie menšie 36mm 12tky. Ano, podle hesla budou malé, tedy nic pro mojí větší pracku
horskjan Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2023 V 6. 8. 2023 v 15:26, paya01 napsal: Chodí vám papírové Loupe? Mě od čísla 27 nepřišlo. A to chodily dvě Tak před dvěma dny po asi třech měsících od objednání ve schránce. Je to číslo s představením The Twelve, které bych rád, takže dobrý
horskjan Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2023 před 4 hodinami, tlotlo22 napsal: 24.8. vyjdou asi nové 12 v zelené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo, jo, vypadá to (a dle všeho budou) na 12ky ve 36mm, "mint green". Pro mě už bohužel asi malé. Za 38mm bych byl rád Měl jsem na ruce Zenith Defy Skyline 36mm, nádherné hodinky, ale asi bych si na tu velikost (malost) na své ruce prostě nezvykl... Rád bych nějaké nové barvy na výběr u titanových 40mm (tmavá zelená ), ale když ne, také dobře, ty stávající modré jsou za mě úplně skvělé a asi pak neodolám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se