Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes jsem na Chronu24 objevil zlatou limitku Bel Canto (200 kusů). Už se o ní psalo na CW fóru.
Myslím, že to je ten pravý důvod, proč se kvůli této zlaté a oranžové (Phoenix) limitce na zakázku zpozdily nové 4 barvy.

Christopher Ward C1 Bel Canto Limited Edition

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Dnes jsem na Chronu24 objevil zlatou limitku Bel Canto (200 kusů). Už se o ní psalo na CW fóru.
Myslím, že to je ten pravý důvod, proč se kvůli této zlaté a oranžové (Phoenix) limitce na zakázku zpozdily nové 4 barvy.

Christopher Ward C1 Bel Canto Limited Edition

Bel_Canto_Gold.jpg.3ff2a0a153562fc478b6b5de5fecb33a.jpg
Rozumím tomu správně, že CW chystají 4 nové barvy BC?

Sent from my Pixel 7 using Tapatalk

Odesláno

Já Ti nevím, ale já bych to s těma barvičkama nepřeháněl. Rozumím tomu, že z toho chtějí vytřískat, ale všeho moc škodí...

Odesláno
před 2 hodinami, Petr Pavel napsal:

Rozumím tomu správně, že CW chystají 4 nové barvy BC?

Ne ne, tím jsem měl na mysli ty 4 barvy na předobjednávku, co jsou nyní dostupné. Nero - černé, Cielo - modré, Viola - fialové a Rosa - růžové.

Minulý týden jsem obdržel mail, s informací, že posouvají termín dodávky mnou objednaných Viola Bel Canto z původního konce února 2024 na červen 2024 ☹️
Uvedli, že Bel Canto jsou neuvěřitelně složité hodinky, a že měli problém s dosažením požadované finální kvality můstků. A že technici CW ve spolupráci s dodavatelem tento problém překonali a jsou nyní schopni navýšit produkci.

Je pravda, že finální vzhled můstků byl vytýkán, ale myslím, že v tom plavou i ty limitované edice na zakázku 🤨

Odesláno

Rozumím. Já právě nejsem stále rozhodnut jakou vybrat barvu. Každou hodinu to mám jinak. Vím že je moc chci ale ani jedna barva není ta pravá. Zatím se mnou rezonovala jen první tmavě modrá ale to víme že už nikdy nebude. U ostatní CH barev se do nich musím sám sebe zlomit. A to mi vadí. [emoji17]

Odesláno
V 6. 8. 2023 v 14:26, paya01 napsal:

Chodí vám papírové Loupe? Mě od čísla 27 nepřišlo. A to chodily dvě 🙂

Mě to přišlo jednou, od té doby nič, ale online se to také dá 🙂

Odesláno
před 1 hodinou, Petr Pavel napsal:

Pokud se nemýlím tak jsou už všechny rozebrané ne?

Jistě, jak jsem psal, je to limitka na zakázku. Podařilo se mi o ní najít info.

Odesláno
před 12 minutami, krizko napsal:

a najmä to asi budú tie menšie 36mm 12tky.

Ano, podle hesla budou malé, tedy nic pro mojí větší pracku 🙂

Odesláno
V 6. 8. 2023 v 15:26, paya01 napsal:

Chodí vám papírové Loupe? Mě od čísla 27 nepřišlo. A to chodily dvě 🙂

Tak před dvěma dny po asi třech měsících od objednání ve schránce.

Je to číslo s představením The Twelve, které bych rád, takže dobrý 👍

Odesláno
před 4 hodinami, tlotlo22 napsal:

24.8. vyjdou asi nové 12 v zelené

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Jo, jo, vypadá to (a dle všeho budou) na 12ky ve 36mm, "mint green". Pro mě už bohužel asi malé. Za 38mm bych byl rád 👍 Měl jsem na ruce Zenith Defy Skyline 36mm, nádherné hodinky, ale asi bych si na tu velikost (malost) na své ruce prostě nezvykl...

Rád bych nějaké nové barvy na výběr u titanových 40mm (tmavá zelená 🤤), ale když ne, také dobře, ty stávající modré jsou za mě úplně skvělé a asi pak neodolám 😎

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...