tlotlo22 Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Odesláno 24. října 2023 Tahle soukr limitka mě nějak minula Hypnotické Bel Canto Guilloche Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tlotlo22 Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Odesláno 25. října 2023 2 nově CW povolené fotografie Bel Canto Phoenix Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr Pavel Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Odesláno 26. října 2023 Asi hodně začátečnickej dotaz, ale jak se C1 Moonphase seřizují? Jak poznám, že to nejde o 3 dny mimo? Jen ve full moon? Ne že by na tom asi tolik záleželo.. Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Dokusan Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Odesláno 26. října 2023 Pro ty,kteří mají tuto komplikaci rádi je to velmi zajímavý kousek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paya01 Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Odesláno 26. října 2023 @Dokusan a jdeš do nich? Cena ambiciozní...
Dokusan Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Odesláno 26. října 2023 před 32 minutami, paya01 napsal: @Dokusan a jdeš do nich? Cena ambiciozní... Nejdu, mám toho plno a navíc měsíční fáze nepatří mezi mé oblíbené komplikace.
tlotlo22 Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Odesláno 26. října 2023 Pro moonery moc hezká záležitost. Zde kvituji rozhodnutí vyřadit i logo a ponechat tak půlnočně modrý aventurinový cifr s vločkami oxidu mědi krásně vyniknout. Lumi Měsíc je zde o něco větší. Za mě moc povedené
tlotlo22 Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Odesláno 26. října 2023 před 7 hodinami, Petr Pavel napsal: Asi hodně začátečnickej dotaz, ale jak se C1 Moonphase seřizují? Jak poznám, že to nejde o 3 dny mimo? Jen ve full moon? Ne že by na tom asi tolik záleželo.. Sent from my Pixel 7 using Tapatalk CW má nastavení docela jednoduché. Stačí nastavit den kdy byl FULL nebo NOV a potom doladit den aktuální. Tady je odkaz na příručku: https://www.christopherward.com/on/demandware.static/-/Library-Sites-cw-library/default/dw844d89f3/pdfs/Dress/c1-moonglow-manual.pdf
Petr Pavel Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Odesláno 26. října 2023 CW má nastavení docela jednoduché. Stačí nastavit den kdy byl FULL nebo NOV a potom doladit den aktuální. Tady je odkaz na příručku: https://www.christopherward.com/on/demandware.static/-/Library-Sites-cw-library/default/dw844d89f3/pdfs/Dress/c1-moonglow-manual.pdfDíky. Odkaz pomohl. Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
tlotlo22 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2023 (upraveno) Konečně se mi podařilo objevit C1 Bel Canto Violy focené naživo a dokonce wristshot na fialovém koženém řemenu. Foceno bylo zřejmě v salónu u Wardů. V pozadí jsou světle modré Cielo a černé Nero, oboje na patřičně barevných kožených řemenech. Musím uznat, že jsem vybral fakt dobře a moc se na ně těším. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. listopadu 2023 uživatelem tlotlo22
tlotlo22 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2023 Když už jsme u těch Viol, psal jsem Wardům dotaz, zda se neposune termín dodání alespoň o trochu, když už mají přednost všechny ty bespoke edice. Termín neposunou, ale učinili moc hezké gesto a poslali mi zdarma fialový kožený řemen s titanovou sponou k očekávaným hodinkám. Všiměte si textu Message od Jamese Wilsona. Takže tímto i zde Wardům dějuji, potěšilo mě to Takže, kdo jste v Depositu, zkuste se, možná rovněž i trochu rýpavě, pozeptat na termín a třebas Vám to také vyjde. Znáte to, líná holé neštěstí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tlotlo22 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 Na Wardím fóru se objevil jeden nespokojený příspěvek s kvalitou Conceptů, přesněji oranžového lumi trojúhelníku. Nějak se neudržel. Ještě že nezapadl do soukolí Jeden z komentářů byl, že by to vůbec nevadilo, kdyby tam nebyl, že tam stejně ruší a namísto toho by měl být dokončen lumi kruh okolo "cifru". Tak snad to bude výjimka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DarylVanHorne Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 před 12 minutami, tlotlo22 napsal: Tak snad to bude výjimka. ... to fakt doufám! A nestresuj mě v každém Wardím vlákně
tlotlo22 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 (upraveno) před 6 hodinami, DarylVanHorne napsal: ... to fakt doufám! A nestresuj mě v každém Wardím vlákně Pardon za obojí To mělo jít pouze sem, ale postnul jsem to omylem nejdříve do vlákna Jaké Wardy máte právě na ruce Nicméně to nemělo za úkol stresovat majitele, jen informovat. Jak píšeš v uvedeném vlákně, záleží, co s nimi dotyčný dělal, jestli s nimi nepraštil. Nebo jestli je třebas neměl v sauně a pak nehupsnul do ledové vody. Kdyby to bylo z technologie výroby (třeba špatné lepidlo), to by asi nebyl jediný, kdo by se ozval. Pošle je Wardům na opravu v rámci 60/60 guarantee a je to. Upraveno 6. listopadu 2023 uživatelem tlotlo22
DarylVanHorne Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 před 5 hodinami, tlotlo22 napsal: Pošle je Wardům na opravu v rámci 60/60 guarantee a je to. No právě... Nechci nic nikam posílat, chci nosit
Dokusan Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2023 Nové Concepty budou příští rok. Jsem zvědavý, z jakého vyjdou modelu. Skeletonova verze XII? Vejde se SH21 do toho pouzdra? Pouzdro z Bel Canto? C63? C60 300? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr Pavel Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2023 Jediné čeho se bojím že to bude 24kusu. Budou stát přes €10k a nestihnu si stejně za tech 10s koupit. Toho že by se mi z nich nepodlomila kolena jak budou úžasný se nebojím. Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Petr Pavel Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2023 Jediné vlastně co by byla stopka kdyby to byly nějaké 36 nebo 38. Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se