shewcza Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2024 Není mi přáno no ale tak zatím mám co nosit a není všem dnům konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Kolko po objednaní zvyknú wardy posielať hodinky pls? Lebo objednal som v stredu a okrem potvrdenia objednávky ine info neprišlo. Objednával som cez guesta a Apple Pay takze nevidím info o objednávke ani v konte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Asi toho maju trosku viacej cez sale, tak daj tomu este par dni. Zvycajne je to kludne do 1-2 dni, co som cital tak cez sale kludne aj tyzden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Zase pár kousků přibylo a zase mizí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Už jsem ztratil motivaci to sledovat, je to pro rychlíky, já jsem od přírody pomalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 @shewcza Můžu tě uklidnit, dvanáctky tam tentokrát nebyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 caute, prišlo mi od dhl žiadosť o vyplnenie formuláru na preclenie. Ako to je v tomto prípade? Mám ho vyplniť a je to len pro forma či mám kontaktovať wardov alebo mám zavolať dhl a vysvetlit im situáciu? Ako ste to riešili s objednávkami od wardov odkedy uk neni EU? Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 Vyplnit. Nebudes nic platiť. Ak sa teda nic nezmenilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 Ďakujem kamo ale toto je podozrivé tu neviem ktoré vybrať: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 Mě Wardy v listopadu přišly bez jakékoliv výzvy ohledně proclení, kamarádovi někdy v létě tak, jako Tobě. Vybral tu první volbu, vyplnil dále klasicky a nic navíc neplatil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 Ta druhá volba je myslím na proclení ve "vlastní režii"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 Ja som to vzdy preclieval a nikdy nic neplatil. So vsetkym som suhlasil, vlastnou krvou podpisal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 Ok ďakujem Vám pekne idem to vyriešiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 před 11 minutami, actionman1 napsal: Ok ďakujem Vám pekne idem to vyriešiť Stačí vyplnit, je tam predplacena daň. Tímto se jen potvrzuje její výše. Platit nic nebudeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 před 12 minutami, Dokusan napsal: Stačí vyplnit, je tam predplacena daň. Tímto se jen potvrzuje její výše. Platit nic nebudeš Ďakujem za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2024 Nieco malo pribudlo do salu. Par kuskov uz zas fuc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2024 To je brutální fičák, to už mi přijde lepší čekat v pořadníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 ve výpodeji se zjevilo něco, co bych ultra potřeboval a hned je to pryč.....doprkna! (mám to ale problémy...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 Je tu nějaký majitel Apexu? Nebo C65 SH21 LE? Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 V 12. 1. 2024 v 22:05, Petr Pavel napsal: Je tu nějaký majitel Apexu? Nebo C65 SH21 LE? Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Mě se poštěstilo sehnat C65 SH21 LE. Jsou to jedny z NEJ hodinek od Wardů, co jsem zatím viděl a momentálně mi chybí, neb jsou u Wardů v servisu. Na Wardím fóru jsem se dočetl, že se mihly ve výprodeji 10.1. ráno a za hodně zajímavou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se