Dokusan Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2024 @shewcza Můžu tě uklidnit, dvanáctky tam tentokrát nebyly
actionman1 Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2024 caute, prišlo mi od dhl žiadosť o vyplnenie formuláru na preclenie. Ako to je v tomto prípade? Mám ho vyplniť a je to len pro forma či mám kontaktovať wardov alebo mám zavolať dhl a vysvetlit im situáciu? Ako ste to riešili s objednávkami od wardov odkedy uk neni EU? Ďakujem.
shaggy Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2024 Vyplnit. Nebudes nic platiť. Ak sa teda nic nezmenilo...
actionman1 Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2024 Ďakujem kamo ale toto je podozrivé tu neviem ktoré vybrať: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horskjan Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2024 Mě Wardy v listopadu přišly bez jakékoliv výzvy ohledně proclení, kamarádovi někdy v létě tak, jako Tobě. Vybral tu první volbu, vyplnil dále klasicky a nic navíc neplatil...
horskjan Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2024 Ta druhá volba je myslím na proclení ve "vlastní režii"...
shaggy Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2024 Ja som to vzdy preclieval a nikdy nic neplatil. So vsetkym som suhlasil, vlastnou krvou podpisal...
actionman1 Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2024 Ok ďakujem Vám pekne idem to vyriešiť
Dokusan Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2024 před 11 minutami, actionman1 napsal: Ok ďakujem Vám pekne idem to vyriešiť Stačí vyplnit, je tam predplacena daň. Tímto se jen potvrzuje její výše. Platit nic nebudeš
actionman1 Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2024 před 12 minutami, Dokusan napsal: Stačí vyplnit, je tam predplacena daň. Tímto se jen potvrzuje její výše. Platit nic nebudeš Ďakujem za info
shaggy Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2024 Nieco malo pribudlo do salu. Par kuskov uz zas fuc.
shewcza Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2024 To je brutální fičák, to už mi přijde lepší čekat v pořadníku
Lou Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2024 ve výpodeji se zjevilo něco, co bych ultra potřeboval a hned je to pryč.....doprkna! (mám to ale problémy...)
Petr Pavel Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2024 Je tu nějaký majitel Apexu? Nebo C65 SH21 LE? Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
tlotlo22 Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2024 V 12. 1. 2024 v 22:05, Petr Pavel napsal: Je tu nějaký majitel Apexu? Nebo C65 SH21 LE? Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Mě se poštěstilo sehnat C65 SH21 LE. Jsou to jedny z NEJ hodinek od Wardů, co jsem zatím viděl a momentálně mi chybí, neb jsou u Wardů v servisu. Na Wardím fóru jsem se dočetl, že se mihly ve výprodeji 10.1. ráno a za hodně zajímavou cenu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr Pavel Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2024 Mě se poštěstilo sehnat C65 SH21 LE. Jsou to jedny z NEJ hodinek od Wardů, co jsem zatím viděl a momentálně mi chybí, neb jsou u Wardů v servisu. Na Wardím fóru jsem se dočetl, že se mihly ve výprodeji 10.1. ráno a za hodně zajímavou cenu. O těch ve výprodeji vím. Měl jsem je pár sekund v košíku ale nepodařilo se mi je zaplatit. Už to pak házeli chybu takže borec byl rychlejší. Mělo to pak i drama chvíli kdy je prý CW možná poslali i někomu jinému který je obratem za pár minut přidal na ebay. Každopádně krásné hodinky a jedny že 3 které bych si moc přál. Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Emiliano Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 Tak co to bude? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tlotlo22 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 Nové potápky, to je jisté. Rok 2024 sice padnul v souvislosti s novými Concepty, ale na ty je asi ještě moc brzy. Takže tipuju následovníka Tridentů 600.
Dokusan Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 Trochu mě tam matou ty zlatavé odlesky. Jinak C60 600 Mk4 s novým logem? Nevím,nechám se překvapit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se