Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

caute, prišlo mi od dhl žiadosť o vyplnenie formuláru na preclenie. Ako to je v tomto prípade? Mám ho vyplniť a je to len pro forma či mám kontaktovať wardov alebo mám zavolať dhl a vysvetlit im situáciu? Ako ste to riešili s objednávkami od wardov odkedy uk neni EU? Ďakujem. 

Odesláno

Mě Wardy v listopadu přišly bez jakékoliv výzvy ohledně proclení, kamarádovi někdy v létě tak, jako Tobě. Vybral tu první volbu, vyplnil dále klasicky a nic navíc neplatil...

Odesláno
před 11 minutami, actionman1 napsal:

Ok ďakujem Vám pekne idem to vyriešiť :D

Stačí vyplnit, je tam predplacena daň. Tímto se jen potvrzuje její výše. Platit nic nebudeš 

Odesláno

ve výpodeji se zjevilo něco, co bych ultra potřeboval a hned je to pryč.....doprkna!

(mám to ale problémy...)

Odesláno
V 12. 1. 2024 v 22:05, Petr Pavel napsal:

Je tu nějaký majitel Apexu? Nebo C65 SH21 LE?

Sent from my Pixel 7 using Tapatalk

Mě se poštěstilo sehnat C65 SH21 LE. Jsou to jedny z NEJ hodinek od Wardů, co jsem zatím viděl a momentálně mi chybí, neb jsou u Wardů v servisu.
Na Wardím fóru jsem se dočetl, že se mihly ve výprodeji 10.1. ráno a za hodně zajímavou cenu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Mě se poštěstilo sehnat C65 SH21 LE. Jsou to jedny z NEJ hodinek od Wardů, co jsem zatím viděl a momentálně mi chybí, neb jsou u Wardů v servisu.
Na Wardím fóru jsem se dočetl, že se mihly ve výprodeji 10.1. ráno a za hodně zajímavou cenu.

5CC24455-3CB7-4BB2-A9C1-1918B789E4C4.thumb.png.23cda18867c44a8425621eb69c482f5c.png
O těch ve výprodeji vím. Měl jsem je pár sekund v košíku ale nepodařilo se mi je zaplatit. Už to pak házeli chybu takže borec byl rychlejší. Mělo to pak i drama chvíli kdy je prý CW možná poslali i někomu jinému který je obratem za pár minut přidal na ebay. Každopádně krásné hodinky a jedny že 3 které bych si moc přál.

Sent from my Pixel 7 using Tapatalk

Odesláno

Nové potápky, to je jisté.
Rok 2024 sice padnul v souvislosti s novými Concepty, ale na ty je asi ještě moc brzy.
Takže tipuju následovníka Tridentů 600.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...