Micey Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Jestli myslíš ty zelený, tak já, sorry.. leč nezoufej, budou mě bavit tejden a pak sou tvoje!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 No na ty jsem mel presne zalusk a najednou byly fuc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 před 16 minutami, Prochy68 napsal: Kdo jste mi vyfoukl ty bronzovky? Myslíš ty zelené Ombré? Jestly tyto, tak já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 (upraveno) před 28 minutami, Micey napsal: Fakt dík jako, právě si mě stál spoustu peněz:) Soráč, ale za tu radost to stojí Upraveno 20. července 2023 uživatelem tlotlo22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Nerikejte, ze tam byly dvoje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 (upraveno) Já vzal ty bronzový zelený Dune (chtěl jsem ocelový béžový, ale nestihl), tlotlo má Ombré, zdá se.. Upraveno 20. července 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Ja chtel ty Ombre, jinych bronzovek jsem si ani nevsiml... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 před 11 minutami, Micey napsal: Já vzal ty bronzový zelený Dune (chtěl jsem ocelový béžový, ale nestihl), tlotlo má Ombré, zdá se.. Ano, Green Ombré LE COSC 42mm bez certifikátu. To je trošku zvláštní, že k nim nebude Potom jsem ještě vzal 42mm Polar White Anthropocene GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Ano, Green Ombré LE COSC 42mm bez certifikátu. To je trošku zvláštní, že k nim nebude Potom jsem ještě vzal 42mm Polar White Anthropocene GMT.O ty bych měl býval taky zájem, kdybych neměl tyhle z českého soukromého muzea wardu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 V 20. 7. 2023 v 15:00, tlotlo22 napsal: Honem, v Sale opět pár kousků doplnili! Dva dny to nesleduju a takový velký věci. Na druhou stranu jeden ušetří peníze i nervy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 V 20. 7. 2023 v 17:41, Prochy68 napsal: O ty bych měl býval taky zájem, kdybych neměl tyhle z českého soukromého muzea wardu Ty jsou taky cool a od Martina, tak není co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 před 11 hodinami, Danny35 napsal: Dva dny to nesleduju a takový velký věci. Na druhou stranu jeden ušetří peníze i nervy . To je pravda, ale zase ta radost, když se to povede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Tak už opět zbývá jen 9 kousků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Když jsme u toho muzea Wardů, tak jeden kousek (byť ne úplně muzejní) bude k dispozici. Ale nebude to žádná láce. Nemám to ještě nafoceny a hlavně nevím,jestli je pustit. C60 Abyss SH21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Abyss tam v nabidce taky byly, kdyz pro me je tohle bohuzel necitelny.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Furt to umej. Neprestava me udivovat jak dobry maj baleni, kdyz to clovek porovna i s treba petkrat drazsima znackama.. A hodinky taky vydareny, akorat me prekvapilo, jak jsou nazivo prtavy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 před 19 hodinami, Micey napsal: Furt to umej. Neprestava me udivovat jak dobry maj baleni, kdyz to clovek porovna i s treba petkrat drazsima znackama.. A hodinky taky vydareny, akorat me prekvapilo, jak jsou nazivo prtavy:) Balení super, hodinky taky super! Duny jsou pouze ve velikosti 38mm. Ty bych na mojí tlapě nenašel Musím mít min. 41/42. Záleží taky na rozměru L2L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Včera dorazily Green Ombré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Dle očekávání už "zrají" Na dýnku malá vlásečnice. Na to, že mají být COSC, mě udivuje za 20h -11s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Dnes s koženým řemínkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se