Ace84 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Hele a při nákupu "nearly new" vidíš na hodinkách nějaké stopy nošení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Absolutně ne, bral jsem v té sekci troje, dvoje byly ještě ve foliich. Řemeny i tahy nedotčené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Hm, zajímavé. Číhám už dlouho na zajímavý deal, ale jejich BFR mě letos zklamalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Jsem na tom jak kolega Shewcza, neunosil bych je, ale jsou pěkný.S těma bronzovkama jim to sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Dokusane, obdivuji Tvoje zaniceni pro Wardy. Mozna by sis mel zmenit nick na Wardosan . Jen tak pro zajimavost, kolik kousku wardu momentalne mas a kolik si jich uz protocil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Ani to nepočítám, ale myslím, že jsem vyzkoušel kolem 20ti modelů. Od úplného začátku mám C1000 Typhoon Cockpit Edition, který jsou dokonalý a vůbec mě nikdy nenapadlo je pustit. Aktuálně mám kromě C1000 ještě C5 Malvern MkIII, C9 Harrison Small Second a bronzový C65 Trident Diver SH21 LE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Aktuálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Tak coe sakra.. v patek rano zaplaceno, status objednavky ?completed? a mejl s trackingem furt nikde. Jestli zejtra prodam IWC a na ruku budou muset baterky, budu se zlobit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 (upraveno) Black Friday... To chce trpělivost. Ale mohl jsi si připlatit za 48 hours delivery Upraveno 4. prosince 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Black Friday tejden pred objednavkou.. no dobre, ete jim dam sanci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Black Friday tejden pred objednavkou.. no dobre, ete jim dam sanci:)Pokud jsi objednával minulý pátek, tak to byl jejich Black Friday. Výprodej archivních kousků a prototypů plus další slevy. Jinak běžně odesílání tak do třech čtyřech pracovních dnů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Jakoze meli ten Black Friday o tejden pozdeji, nez vsichni ostatni? To jsem blazen, dyk tam na tech webovkach nic nepsali.. ale dobry, akorat mi prisel mejl:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Black Friday měli stejně jako ostatní 15% na celý sortiment a měli jej týden, pak tam ještě zakomponovali výprodej starších modelů, což je pro fanoušky značky lahůdka. Třeba modely z úplného počátku společnosti či prototypy nebo modely s číslem 001. Navíc doplnili i Nearly New sekci. Bylo tam toho dost zajímavého a za dva dny to bylo vše fuč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Ty jsi objednal bronzový Tridenty? V jaké velikosti? Jinak pokud máš dnes mejl, tak je ocekavej v pátek nebo pondělí. Nejdéle to tvá v Anglii na letišti. Tam to někdy leží i dva dny. GLS už je pak pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Jo tak. Jojo, 43mm.. jsem fakt zvedavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Na mě jsou 43mm asi velký... Ale stejně jsem objednal před půl rokem CWE limitku 50ti kusů. Snad to nebude moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 (upraveno) Edit, double. Upraveno 4. prosince 2018 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Už na vizualizacich a produktových fotkách se mi líbily... Ve skutečnosti jsou ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 (upraveno) Tak máme Xmas sale - na všechny Tridenty... Končí 9.12 o půlnociUse code Gift15 at checkout* Edit: Jde o 15% slevu Upraveno 6. prosince 2018 uživatelem Funthom95 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Dýnko Tridentů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se