Dagbog Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 Nosíte vintage hodinky na dobových plechových tazích? Přijde mi, že staré ohýbané plechy kontrastují s kvalitou starých pouzder. Dneska udělá čínská fabrika plný tah za stovku, mesh za půl, plech tak vypadá jak popelka. Navíc plech bývá vytahaný, občas místy zkorodovaný, je tenčí, než je dnes zvykem. Zase je to ale dobový kousek se vším všudy, tenký tah je pohodlnější a praktičtější. A samozřejmě - vitrínové kousky zůstanou dobové. Tak jak, nosíte staré plechové tahy? A pokud ne, co místo nich, moderní tah nebo hezký řemínek?
Rip Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 na PS1, PS2, televizích, pyžamech mám většinou Kovotex
odjinud Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 Pokud je zachovalý a hodí se k nim, tak ho nechávám. Noišení je ale docela nepříjemné, má docela tendenci tahat chlupy.
haloss Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 Mám jedny staré Seika a plechový tah je jeden z důvodů proč jsem si je oblíbil - je lehoučký, pohodlný a na ničem jiném se mi popravdě ani tak moc nelíbi...
lucid Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 Origo tah? Samozřejmě, bez něj jsou hodinky jak vánoční stromek bez jehličí.
palko423 Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2017 Dobry den, chci Humberta s Kovotexem, mam male zapesti a ted me napada...da se zkratit? Presun v dirkach v preklapecce tim nemyslim. Diky predem za radu.
palko423 Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 Jak? :-) "Šroubky" na vytáhnutí osiček nemá ani pásky k vytažení zboku rovněž ne???
Harwey Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 musia sa ohnut stredove pliesky a vytiahnut dieliky, a potom naspat ohnut pliesky
palko423 Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 Ou, díky...nějak se mi teď vybavilo mé mládí, kdy se to takhle dělalo u digitálek :-)Díky!
palko423 Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Už ho mám doma, doufám, že zkracování - ohybu plechových částí, abych vyndal některé články se nezlomí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se