ivan_989 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Vela ludi tu na fore okrem hodiniek holduje aj bundam Barbour, topankam Red Wings a pribuznemu sortimentu. Dovolim si uviest moje opakovane pozitivne skusenosti s http://www.countryattire.com/ Tento eshop mal v obdobi zliav vyhodnejsie ceny ako konkurencia (pri tych istych polozkach) resp mal zlavnene aj to co inde v zlave nebolo. Zakaznicky servis funguje vyborne (online chat aj email). Nevahali mi odmerat rukavy aj ked som o to neziadal, len som sa vseobecne zaujimal o velkostne porovnanie. Pri jednej stratenej zasielke bol po 20 pracovnych dnoch od odoslania uskutocneny refund okamzite (na vyziadanie, ponukli aj opatovne poslanie toho isteho). Eshop sidli v UK, cize ziadne cla a pod. a dorucovanie je otazkou dni. Postovne som mal vzdy gratis. Bud tracked (DPD) alebo klasicka posta, podla hodnoty objednavky. Mozem len odporucat.
Frantik Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Souhlas! Vybornej e-shop a skvělá komunikace. Nej obchod s Barbour.
rahhan Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Vela ludi tu na fore okrem hodiniek holduje aj bundam Barbour, topankam Red Wings a pribuznemu sortimentu. Dovolim si uviest moje opakovane pozitivne skusenosti s http://www.countryattire.com/ Tento eshop mal v obdobi zliav vyhodnejsie ceny ako konkurencia (pri tych istych polozkach) resp mal zlavnene aj to co inde v zlave nebolo. Zakaznicky servis funguje vyborne (online chat aj email). Nevahali mi odmerat rukavy aj ked som o to neziadal, len som sa vseobecne zaujimal o velkostne porovnanie. Pri jednej stratenej zasielke bol po 20 pracovnych dnoch od odoslania uskutocneny refund okamzite (na vyziadanie, ponukli aj opatovne poslanie toho isteho). Eshop sidli v UK, cize ziadne cla a pod. a dorucovanie je otazkou dni. Postovne som mal vzdy gratis. Bud tracked (DPD) alebo klasicka posta, podla hodnoty objednavky. Mozem len odporucat.
harmonica Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Pripojuji i svou pozitivni zkusenost. Kupoval jsem tam nekdy predloni na podzim bundu Barbour.
Mr. Igelit Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Odesláno 19. února 2017 Kdysi jsem tam kupoval pár šál. Za prvé byla dobrá cena a za druhé jsou dodnes jako nové :-)
ivan_989 Odesláno 30. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Zase musím pochváliť. V sobotu som bežnou poštou vrátil bundu (mala veľkosť). Vo stvrtok podvecer už došiel mail z PayPal že nabieha refund. Radosť nakupovať aj vracať tovar. Mam ten eshop rád.
ivan_989 Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 Dosiel mi znepokojivy mail. Ze Let's Stay Friends The law is changing in May, so we need to know that you still want to receive emails from us. As one of our VIP members take a look at what you can expect...[promotions, sale info etc] to nejako suvisi s brexitom ? Ze od maja UK eshopy uz pojdu s clom, dph a celou tou komplikovanou preberacou saskarnou na colnej poste ? Jaky law sa to zmeni, neviete?
blackhead Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 Dosiel mi znepokojivy mail. Ze Let's Stay Friends The law is changing in May, so we need to know that you still want to receive emails from us. As one of our VIP members take a look at what you can expect...[promotions, sale info etc] to nejako suvisi s brexitom ? Ze od maja UK eshopy uz pojdu s clom, dph a celou tou komplikovanou preberacou saskarnou na colnej poste ? Jaky law sa to zmeni, neviete?Nic nepisou o clu, jen chtej znova potvrdit zda ti muzou posilat reklamu, kvuli gdpr.
warann Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Nekupovali jste tady něco v poslední době? Já v minulosti několikrát, ale teď mám problém při placení. Vše probíhá v pohodě až do okamžiku, kdy potvrdím platbu. Pak to napíše Please note that you will be redirected to our secure payment provider Adyen - Barclaycard to place your order a obrazovka zbělá a finito, nic se neděje. Co s tím?
TomNguyen Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Nekupovali jste tady něco v poslední době? Já v minulosti několikrát, ale teď mám problém při placení. Vše probíhá v pohodě až do okamžiku, kdy potvrdím platbu. Pak to napíše Please note that you will be redirected to our secure payment provider Adyen - Barclaycard to place your order a obrazovka zbělá a finito, nic se neděje. Co s tím?Nemáš zbloklý pop up okna ?
warann Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Nemáš zbloklý pop up okna ?Díky, může být (důvod problému). Mezi tím jsem to zaplatil přes Amazon, kde to šlo v pohodě, ale aspoň vím pro příště. Akorát na tom Amazonu mě zas překvapilo, že to nechtělo ani CVC kod, natož ověření přes SMS. No nic, objednáno je. A ještě jednou díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se