ferrycz Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 (upraveno) Tak tedy To bude v pořádku jen ze mi někdo řekl tento není originál strojek asi se zmýlil Upraveno 11. února 2015 uživatelem ferrycz
Wrch Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 (upraveno) Pěkný sobotní večer všem, prosím o jakékoli informace k hodinkám na fotkách. Jsou po babičce, která je kdysi darovala mamince. Babča si jich vždy velmi vážila a mamce je předávala s tím, že se jedná o drahé hodinky a ať je zanechá jako rodinnou památku. Jenomže babča ještě neznala chronomag a obávám se, že nevěděla, co jsou to drahé hodinky... Pro mě jsou naprosto neznáme. Ty hodinky MIMO mají být údajně z platiny a osázeny drahými kameny. Nevím, nevím... Možná snad bílé zlato... Prodat je nezamýšlím, raději bych je zrenovoval a uchoval jako onu rodinnou památku, ale muselo by to stát alespoň trochu za to. Renovovat hodinky za pět tisíc se mi opravdu nechce. Ocením tedy jakékoli info o možné hodnotě, stáří, jaký strojek by v nich mohl být, země původu atd.. Předem všem moc děkuji za rady, tipy a informace. Díky. Upraveno 21. února 2015 uživatelem Wrch
Wrch Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 (upraveno) Tady ještě detailnější foto... P.S.: Ani jedny hodinky nejsou funkční. Na druhou stranu, teď jsem objevil, že tato značka s platinou pracovala, tak kdoví... http://www.chrono24.cz/all/mimo-watch-co-platinum-womens-watch-around-1935--id3124215.htm?dosearch=true&picnum=6&query=MIMO&searchexplain=1&sortorder=1&tab=details&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm Upraveno 21. února 2015 uživatelem Wrch
Karlos Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Vrch: Odpovědi na všechny svoje otázky najdeš tady: http://www.vestirna.com/koule/
Rodkopf Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Tady ještě detailnější foto... P.S.: Ani jedny hodinky nejsou funkční. Na druhou stranu, teď jsem objevil, že tato značka s platinou pracovala, tak kdoví... Náhodou ty Mima jsou moc hezké, bylo to dobrá značka, kopil ji GP tuším. Ale u dámských hodinek je jejich cena dána materiály - tzn. platina, zlato, stříbro, drahé kameny - jsou cenné...jestli to je plech a sklíčka tak ani moc ne. Každopádně jako památka po babičce to má uplně jinou hodnotu.
eloga Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 dej foto strojku, jestli je původní..., odhad je minimálně 15/17 jewels**
Hamilton Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Mohl by prosím někdo identifikovat Primky z tohoto odkazu - http://www.pravygentleman.cz/wp-content/uploads/IMG_4475.jpg ? Díky.
Honza.manta Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Mohl by prosím někdo identifikovat Primky z tohoto odkazu - http://www.pravygentleman.cz/wp-content/uploads/IMG_4475.jpg ? Díky. Je lepší dát vždy ilustrační foto, odkazy časem mizí. Podle knihy se jedná o model 66 119 1, jen s tím rozdílem, že v knize hodinky mají odpružení setrvačky incabloc a tyhle mají už evidentně KIF.
Hamilton Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Je lepší dát vždy ilustrační foto, odkazy časem mizí. Podle knihy se jedná o model 66 119 1, jen s tím rozdílem, že v knize hodinky mají odpružení setrvačky incabloc a tyhle mají už evidentně KIF.Fíha, to byla rychlost, mockrát díky. A s fotkou se pro příště polepším. Mimochodem ty hodinky jsou vážně parádní a hnědej řemen k nim dokonale padne.
Dušin Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Dobrý den, nemohu již nikde najít značku mích hodinek. Koupil jsem si je někdy v roce 1995 a nevím o jakou značku a typ jde. Řemínek není originál.Děkuji za pomoc
Honza.manta Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Dobrý den, nemohu již nikde najít značku mích hodinek. Koupil jsem si je někdy v roce 1995 a nevím o jakou značku a typ jde. Řemínek není originál.Děkuji za pomoc Dej větší foto. Ale vypadá to na čínský skeleton.
Karlos Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Nemám rád citování (duplikování) příspěvků.
Návštěvník YPO Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Nemám rád citování (duplikování) příspěvků.s fotkama .... už v roce 2009 se to zakázalo .... každej kdo cituje s fotkama je nezodpovědnej vocas
Karlos Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Ypo, díky za podporu. Já osobně považuju i obyčejné citování za zbytečné a ve většině případů jen bezdůvodně až nesmyslně duplikující příspěvky (často sáhodlouhé).Je zajímavé, že v úplně původním fóru, kdo pamatuje, se citování objevovalo minimálně. Dnes je to přesně opačně. Nechápu.
Dušin Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 (upraveno) Ahoj, přidávám větší fotky. Upraveno 2. dubna 2015 uživatelem Dušin
Micey Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Nojo, jak už psal kolega výše. Nějaká Čína a značku nedohledáš.
straspol Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 No já bych nápad měl: P1100252.jpgBingo- je to okrájený ZJS. Kdysi jsem je koupil na náhradní díly pro PRIMky.
Dušin Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Trochu jsem hledal na foru a našel toto: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/54381-skeleton-prim/page-2Děkuji za snahu. Spokojím se stím, že je to Čína. Alespoň že mi stále ještě po těch letech šlapou D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se