Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak tedy To bude v pořádku jen ze mi někdo řekl tento není originál strojek asi se zmýlil

Upraveno uživatelem ferrycz
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Pěkný sobotní večer všem,

prosím o jakékoli informace k hodinkám na fotkách. Jsou po babičce, která je kdysi darovala mamince. Babča si jich vždy velmi vážila a mamce je předávala s tím, že se jedná o drahé hodinky a ať je zanechá jako rodinnou památku. Jenomže babča ještě neznala chronomag a obávám se, že nevěděla, co jsou to drahé hodinky...   :lol2: 

Pro mě jsou naprosto neznáme. Ty hodinky MIMO mají být údajně z platiny a osázeny drahými kameny. Nevím, nevím... Možná snad bílé zlato...

Prodat je nezamýšlím, raději bych je zrenovoval a uchoval jako onu rodinnou památku, ale muselo by to stát alespoň trochu za to. Renovovat hodinky za pět tisíc se mi opravdu nechce. Ocením tedy jakékoli info o možné hodnotě, stáří, jaký strojek by v nich mohl být, země původu atd..

Předem všem moc děkuji za rady, tipy a informace. Díky.

post-19307-0-25384600-1424539874_thumb.jpg

post-19307-0-09644300-1424539920_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Wrch
Odesláno (upraveno)

Tady ještě detailnější foto...

P.S.: Ani jedny hodinky nejsou funkční.

Na druhou stranu, teď jsem objevil, že tato značka s platinou pracovala, tak kdoví... 

http://www.chrono24.cz/all/mimo-watch-co-platinum-womens-watch-around-1935--id3124215.htm?dosearch=true&picnum=6&query=MIMO&searchexplain=1&sortorder=1&tab=details&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm

post-19307-0-47019700-1424541022_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Wrch
Odesláno

Tady ještě detailnější foto...

P.S.: Ani jedny hodinky nejsou funkční.

Na druhou stranu, teď jsem objevil, že tato značka s platinou pracovala, tak kdoví... 

Náhodou ty Mima jsou moc hezké, bylo to dobrá značka, kopil ji GP tuším. Ale u dámských hodinek je jejich cena dána materiály - tzn. platina, zlato, stříbro, drahé kameny - jsou cenné...jestli to je plech a sklíčka tak ani moc ne. :) Každopádně jako památka po babičce to má uplně jinou hodnotu. 

• po 4 týdnech...
Odesláno

Je lepší dát vždy ilustrační foto, odkazy časem mizí.

Podle knihy se jedná o model 66 119 1, jen s tím rozdílem, že v knize hodinky mají odpružení setrvačky incabloc a tyhle mají už evidentně KIF.

Fíha, to byla rychlost, mockrát díky. A s fotkou se pro příště polepším. Mimochodem ty hodinky jsou vážně parádní a hnědej řemen k nim dokonale padne.

Odesláno

Dobrý den, nemohu již nikde najít značku mích hodinek. Koupil jsem si je někdy v roce 1995 a nevím o jakou značku a typ jde. Řemínek není originál.

Děkuji za pomoc

Dej větší foto. Ale vypadá to na čínský skeleton.

Návštěvník YPO
Odesláno

Nemám rád citování (duplikování) příspěvků.

s fotkama .... už v roce 2009 se to zakázalo .... každej kdo cituje s fotkama je nezodpovědnej vocas

Odesláno

Ypo, díky za podporu. Já osobně považuju i obyčejné citování za zbytečné a ve většině případů jen bezdůvodně až nesmyslně  duplikující příspěvky (často sáhodlouhé).

Je zajímavé, že v úplně původním fóru, kdo pamatuje, se citování objevovalo minimálně. Dnes je to přesně opačně. Nechápu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...