Gepetto Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Zdravím,chcem sa opýtať ,aký typ strojčeka je v týchto hodinkách.Sú to dámske hodinky značky Hermes,môžu mať aj viac ako 40 rokov a majú mimostredovú sekundovku.Na internete som sa nedopátral k ničomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Mám tu taky jeden nález v garáži po bývalém majiteli. Ty Rolexy DJ budou nejspíš laciné fejky, zkusím o nich zjistit víc. Chaiky se kdysi celkem nosívaly, ale o těch Primkách nic nemím a o Artech už vůbec ne. Máte o nich někdo něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 U těch Datejustů se stačí podívat na dýnko ,Rolex používá úplně jiné http://www.luxurytyme.com/articles/11.html Ty primky jsou také skoro po smrti,Chaika v pohodě,hodnota mizivá,stejně tak i ty baterkáče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 To mě taky bacilo na první pohled. Na druhou stranu už jsem viděl odfláklejší fejky, tak se chci podívat dovnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Tak jsem to nechal omrknout a "rolby" a Artech už jsou v popelnici. Ty primky a chaiky jsou mechanické a nějak nemám srdce je vyhodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valentino30 Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Dostal sem se k zajímavým hodinkám s kovovým tahem(FIXO-FLEX-S), ale značka mi nic neříká a nejde nikde nic dohledat :-( . Nevíte, co by to mohlo být? Strojek je značen PUW 1461. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Zdravím, dostaly se mi do rukou hodinky s tímto calibrem. Uvnitř je něco co připomíná Eta 2824-2 je to tam i napsaný na fotce to je i videt(trosku) nicméně nemá hackink což Eta tohoto calibrem má a také regulace neodpovídá ETA calibru. Pokud se mýlím prosím znale o jejich názor. Ty hodinky mají byt někdy z roku 70-80 což si nemyslím když vidím to plastové okruží mezi pouzdrem a calibrem. Není to spíš nějaká China ? Co vy na to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Vypadá opravdu jako Eta,jaký je ciferník,ať máme představu z jakých hodinek to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 ETA 2824 se vyrábí od roku 1971 a ETA 2824-2 od roku 1982. Zde technický popis:Mechanický strojek se švýcarským pákovým krokovým mechanismem: Ukazatele hodin, minut, vteřin a data, stop-second, nerozbitné hnací pero Nivarox, vlásek setrvačky Nivaflex, vyvažovač Glucydur, ložiskový rotor z těžkého kovu, tlumič nárazů Incabloc, jemné seřizování (ano/ne), výkonová rezerva -40 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Ještě přidám - tady je zobrazení z katalogu Mavex: A tohle mi na tom tvém strojku chybí a ten plast mi tam taky nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Hodinky Cortebert s datu mem na 15.00 hodině no vypadá ale proste hackink to nemá a regulace se mi nezdá stejna a uvnitř je 2824-2 napsáno to by mělo mít hackink nebo se mýlím ? Jak píše Honza. Pravé oboje je nějak divné a hackink ? Na moji druhé fotce je při zvětšení vidět 2824-2 divné ta regulace taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Dej foto zepředu pro potěchu oka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Tak tady to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Tak beru zpět - Glashute používalo ETA 2824-2 s tímto provedením můstku setrvačky. Ale ten plast mi tam stejně nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 A pořad netuším jestli to mělo mít hackink ví to někdo ? Na rotoru vidím 17 jewels já tam mám 25 to se taky dělala 2824-2 s různým počtem šutrů ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 To mi ukázal strýček googl. Dle mých skrovných znalostí má ETA 2824 25 kamenů a hacking. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Ty co mám hackink nemají :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Hacking by měl být ta malá páčka u korunky /pokud tomu dobře rozumím/ http://www.rwg.bz/board/index.php?showtopic=69245 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 No hlavně hackink poznám ze vytáhnou korunku a zastaví se vterinovka a to u mne ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Měla by to mít každá ETA řady 2824. Můžeš to mít nějak poškozené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se