ADIkov Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Pokud snad budou vyrábět SS Coke, tak asi možná ukončí výrobu BLNR.Tym padom by z blnr urobili celkom dobru investiciu
dlubix Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Nevidím důvod, proč by se měla ukončit výroba BLNR, kvůli "Coke". Jestli je ale fakt vydají, budou za těch 300, jak píše Francek.
Frantik Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Ja k nim nejsem tak nekriticky :-) Je to stejnej nesmysl jako BLNR. Klasicky Pepsi (stejně jako GMT) to proste nepřekona, jen to stojí nesmysl.
Maxmillian Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Mne se teda dost libi ty Yachty na tahu s modrou vterinovkou.
JohnDoe Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Cele toto tema je sice jen cira spekulace, ale presto - proc si myslite, ze by ocelove gmt mastery mely najednou poskocit o 40 %?
Frantik Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Proc ne? Rolex to urcite nějak vymysli :-)
Návštěvník dabelM Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Aspoň by mohl Rolex zase po roce zvednout ceny !
JohnDoe Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 (upraveno) Rolex jiste zadne verejne zduvodneni vymyslet nebude. U keramickych Dayton se taky zadny dramaticky narust ceny nekonal. Ale jak jsem jiz napsal, zatim muzeme jen spekulovat (v pripade ceny je to spekulace na druhou) Upraveno 25. prosince 2016 uživatelem JohnDoe
Cool as Ice Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Otázkou je jestli si teď můžou opravdu fakt tak vyskakovat s těma cenama vzhledem k tomu, že ty poslední měsíce (spíš dva roky) byly pro celý švýcarský hodinářský průmysl segment za očekáváním. http://byznys.ihned.cz/c1-65528590-vyvoz-svycarskych-hodinek-klesl-nejvice-za-sedm-let-upadek-ohrozuje-zamestnanost-v-sektoru
Návštěvník dabelM Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 (upraveno) Pár spekulací se v poslední době potvrdilo - např.: facelift Explorer I., keramický Daytony, tak se necháme překvapit v březnu 2017... Upraveno 25. prosince 2016 uživatelem dabelM
sashator Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Ono kdyz je v tech spekulacich vzdycky namocenejch asi deset modelu, tak to holt jednou za cas vyjit musi Coky v oceli rozhodne neudelaj, odpalili by si BLNR a to je vcelku uspesnej model...celkove uz marne premejslim o necem, cim by nas fakt mohli prekvapit
Návštěvník dabelM Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2016 Taky nevím, ale Coke mě po letošním BW 2016 připadají jako logický oživení produkce...
Návštěvník Jagman Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Já doufám že Coke nebude protože jsem spokojenej parchant a todle by znamenalo velkej nepokoj a já konečně začal sypat prachy jinam než do hodinek
huhu4d Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Pokial spravia ss coke gmt tak to je ajtak jedno lebo na nich bude este vacsia cakacka ako na keramicke daytony
Petr15 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Neverim ani zmenseni Datejust II na 40mm. Letos predstavili upgrade Datejust a nechali je dal na 41mm s upravenym tvarem nozek, maji novy kalibr. Nejspis ve 2017 pridaji SS verze a tim to konci
Petr R Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Tak to ja bych to na to zmeneni DJ zase i vsadil, minuly rok mi rikal prodavac u ad v ZSA, kdyz jsem si zkousel DJII, ze uz se dlouho vyrabet nebudou, protoze se zmensi na 40. Treba na tom nevo bude.
M.S. Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Všechno hodně zajímavé úvahy. Nějak nevěřím na ty Coke a to z jednoho důvodu- je to prodejní tahák na bílé zlato, kde je ta marže ještě podstatně větší než na SS modelech. Podřezali by si fakt hodně plodnou větev... Jako jistota mi přijdou Daytona v bicolorech a nejspíš i žlutý fullgold, vše s keramickou lunetou. Celkem bych i tipoval, že rozšíří použití Everose, je to celosvětový trend (na jehož vlně hodně frčí i Patek).
blackhead Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 To si nemyslim, zas je rozdil prodat 10 ks ve zlate nebo 1000 ks v oceli ...Všechno hodně zajímavé úvahy. Nějak nevěřím na ty Coke a to z jednoho důvodu- je to prodejní tahák na bílé zlato, kde je ta marže ještě podstatně větší než na SS modelech. Podřezali by si fakt hodně plodnou větev...
MichalSVK Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Rolex chce byt ale v kazdom pripade aj exkluzivny. Aj Ferrari vie spravit auta za polovnicny peniaz, ale nechce lebo nemusi.
blackhead Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Rolex ale neni Ferrari, ma ho totiz kazdy smudla , ale dost spekulaci, nechame se prekvapit.Rolex chce byt ale v kazdom pripade aj exkluzivny. Aj Ferrari vie spravit auta za polovnicny peniaz, ale nechce lebo nemusi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se