RomanP Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 hmmm, tak to jim asi hoď ku denně přidám.. díky Bude to chtít víc, ale zas tak mimo to není. Já udělal jiný pokus. Omegy jsem plně dotáhl přes korunku, do cvaknutí. Pak jsem je dal na winder a nechal je tam tuším 3 dny. Před chvílí jsem je šel znovu dotáhnout a cvaknutí přišlo po jednom a půl pootočeních korunkou. Takže pokud je nosíš, není asi víc potřeba. Jen pro přesnost dodávám, že můj Eilux jednou za 4 hodiny točí 30 minut a pak zbytek do 4 hodin odpočívá, denně jede celkem 3 hodiny. Nepoženu hodinky takhle nadoraz, takže je nechám přes noc sundaný a dáno je tam dám. Stejně se nemůžu nabažit Fortisek, tak omegy budu točit a udržovat na těch cca 75% natažené. Ve vlákně o winderech eilux jsem zmiňoval hrozně jednoduchou možnost plně ovládat WW pomocí spínaček do zásuvky, která je založená na tom, že kdykoli spínačky sepnou, WW se začne točit. Když tu teorii vyhrotím, je možný třeba minutu točit a minutu ne, za hodinu třeba 5 minut jo a hodinu ne. Prostě takový možnosti žádný WW neskýtá. Navíc to ani nemusí vypadat jako nějaká po domácku vyrobená zvrhlost. Prostě jen spínačky v zásuvce. Taky jsem tu někde dal odkaz na firmu co prodává takovej polotovar v podobě motoru plotnou a držákem na hodiny, ze kterého vedou dráty k elektronice a vypínačům. Celé to čeká na zabudování do nějaké originální home made krabky.
Návštěvník milosklikar Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Bude to chtít víc, ale zas tak mimo to není. Já udělal jiný pokus. Omegy jsem plně dotáhl přes korunku, do cvaknutí. Pak jsem je dal na winder a nechal je tam tuším 3 dny. Před chvílí jsem je šel znovu dotáhnout a cvaknutí přišlo po jednom a půl pootočeních korunkou. Takže pokud je nosíš, není asi víc potřeba. Jen pro přesnost dodávám, že můj Eilux jednou za 4 hodiny točí 30 minut a pak zbytek do 4 hodin odpočívá, denně jede celkem 3 hodiny. Nepoženu hodinky takhle nadoraz, takže je nechám přes noc sundaný a dáno je tam dám. Stejně se nemůžu nabažit Fortisek, tak omegy budu točit a udržovat na těch cca 75% natažené. Ve vlákně o winderech eilux jsem zmiňoval hrozně jednoduchou možnost plně ovládat WW pomocí spínaček do zásuvky, která je založená na tom, že kdykoli spínačky sepnou, WW se začne točit. Když tu teorii vyhrotím, je možný třeba minutu točit a minutu ne, za hodinu třeba 5 minut jo a hodinu ne. Prostě takový možnosti žádný WW neskýtá. Navíc to ani nemusí vypadat jako nějaká po domácku vyrobená zvrhlost. Prostě jen spínačky v zásuvce. Taky jsem tu někde dal odkaz na firmu co prodává takovej polotovar v podobě motoru plotnou a držákem na hodiny, ze kterého vedou dráty k elektronice a vypínačům. Celé to čeká na zabudování do nějaké originální home made krabky. Díky ty spínačky do zásuvky mě nenapadly
RomanP Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Díky ty spínačky do zásuvky mě nenapadly Podle jejich programovacích možností se pak odvíjí i možnosti programování WW. Z hlavy nevím, ale sedm různách sepnutí za den, u každého libovolný čas, volitelné dny v týdnu, víkendy atd. Jedinou podmínkou je, aby i ten nejjednodušší WW měl zdířku na zdroj a nebo ji tam udělat. Nenajde se nějaký kreativec, co by pomýšlel na druhou variantu co jsem zmínil ? Koupit střeva a něco si postavit ???
Vit Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Podle jejich programovacích možností se pak odvíjí i možnosti programování WW. Z hlavy nevím, ale sedm různách sepnutí za den, u každého libovolný čas, volitelné dny v týdnu, víkendy atd. Jedinou podmínkou je, aby i ten nejjednodušší WW měl zdířku na zdroj a nebo ji tam udělat. Nenajde se nějaký kreativec, co by pomýšlel na druhou variantu co jsem zmínil ? Koupit střeva a něco si postavit ??? http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16847&hl=
Kazaam Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 (upraveno) Ahoj, nemáte teďka někdo náhodou nějakou stránku (nejlépe českou), kde by se dal sehnat gril na jedny hodinky s regulací rychlosti a směru tak kolem 2000 Kč? Koukal jsem na Vicstar http://www.timemachine.cz/watch-windery-natahovace-hodinek$1-28 , ale ty asi evidentně již neprodávaj. Pak jsem viděl ještě ten od firmy Conrad, ale tomu už moc něvěřim.. Upraveno 17. dubna 2012 uživatelem Kazaam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se