Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
hmmm, tak to jim asi hoď ku denně přidám.. :santa:

díky

Bude to chtít víc, ale zas tak mimo to není.

Já udělal jiný pokus. Omegy jsem plně dotáhl přes korunku, do cvaknutí. Pak jsem je dal na winder a nechal je tam tuším 3 dny.

Před chvílí jsem je šel znovu dotáhnout a cvaknutí přišlo po jednom a půl pootočeních korunkou.

Takže pokud je nosíš, není asi víc potřeba.

Jen pro přesnost dodávám, že můj Eilux jednou za 4 hodiny točí 30 minut a pak zbytek do 4 hodin odpočívá, denně jede celkem 3 hodiny.

Nepoženu hodinky takhle nadoraz, takže je nechám přes noc sundaný a dáno je tam dám. Stejně se nemůžu nabažit Fortisek, tak omegy budu točit a udržovat na těch cca 75% natažené.

Ve vlákně o winderech eilux jsem zmiňoval hrozně jednoduchou možnost plně ovládat WW pomocí spínaček do zásuvky, která je založená na tom, že kdykoli spínačky sepnou, WW se začne točit. Když tu teorii vyhrotím, je možný třeba minutu točit a minutu ne, za hodinu třeba 5 minut jo a hodinu ne. Prostě takový možnosti žádný WW neskýtá. Navíc to ani nemusí vypadat jako nějaká po domácku vyrobená zvrhlost. Prostě jen spínačky v zásuvce.

Taky jsem tu někde dal odkaz na firmu co prodává takovej polotovar v podobě motoru plotnou a držákem na hodiny, ze kterého vedou dráty k elektronice a vypínačům. Celé to čeká na zabudování do nějaké originální home made krabky.

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník milosklikar
Odesláno
Bude to chtít víc, ale zas tak mimo to není.

Já udělal jiný pokus. Omegy jsem plně dotáhl přes korunku, do cvaknutí. Pak jsem je dal na winder a nechal je tam tuším 3 dny.

Před chvílí jsem je šel znovu dotáhnout a cvaknutí přišlo po jednom a půl pootočeních korunkou.

Takže pokud je nosíš, není asi víc potřeba.

Jen pro přesnost dodávám, že můj Eilux jednou za 4 hodiny točí 30 minut a pak zbytek do 4 hodin odpočívá, denně jede celkem 3 hodiny.

Nepoženu hodinky takhle nadoraz, takže je nechám přes noc sundaný a dáno je tam dám. Stejně se nemůžu nabažit Fortisek, tak omegy budu točit a udržovat na těch cca 75% natažené.

Ve vlákně o winderech eilux jsem zmiňoval hrozně jednoduchou možnost plně ovládat WW pomocí spínaček do zásuvky, která je založená na tom, že kdykoli spínačky sepnou, WW se začne točit. Když tu teorii vyhrotím, je možný třeba minutu točit a minutu ne, za hodinu třeba 5 minut jo a hodinu ne. Prostě takový možnosti žádný WW neskýtá. Navíc to ani nemusí vypadat jako nějaká po domácku vyrobená zvrhlost. Prostě jen spínačky v zásuvce.

Taky jsem tu někde dal odkaz na firmu co prodává takovej polotovar v podobě motoru plotnou a držákem na hodiny, ze kterého vedou dráty k elektronice a vypínačům. Celé to čeká na zabudování do nějaké originální home made krabky.

Díky :speak_cool: ty spínačky do zásuvky mě nenapadly

Odesláno
Díky :speak_cool: ty spínačky do zásuvky mě nenapadly

Podle jejich programovacích možností se pak odvíjí i možnosti programování WW.

Z hlavy nevím, ale sedm různách sepnutí za den, u každého libovolný čas, volitelné dny v týdnu, víkendy atd.

Jedinou podmínkou je, aby i ten nejjednodušší WW měl zdířku na zdroj a nebo ji tam udělat.

Nenajde se nějaký kreativec, co by pomýšlel na druhou variantu co jsem zmínil ?

Koupit střeva a něco si postavit ???

Odesláno
Podle jejich programovacích možností se pak odvíjí i možnosti programování WW.

Z hlavy nevím, ale sedm různách sepnutí za den, u každého libovolný čas, volitelné dny v týdnu, víkendy atd.

Jedinou podmínkou je, aby i ten nejjednodušší WW měl zdířku na zdroj a nebo ji tam udělat.

Nenajde se nějaký kreativec, co by pomýšlel na druhou variantu co jsem zmínil ?

Koupit střeva a něco si postavit ???

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16847&hl=

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, nemáte teďka někdo náhodou nějakou stránku (nejlépe českou), kde by se dal sehnat gril na jedny hodinky s regulací rychlosti a směru tak kolem 2000 Kč?

Koukal jsem na Vicstar http://www.timemachine.cz/watch-windery-natahovace-hodinek$1-28 , ale ty asi evidentně již neprodávaj.

Pak jsem viděl ještě ten od firmy Conrad, ale tomu už moc něvěřim..

Upraveno uživatelem Kazaam

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...