Andrew Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 (upraveno) Nenapadne vás, jakým způsobem by se dala změnit barva na přívěsku k AP ze stříbrné na šedomodrou? V originále jsou ciferníky barvené , ale tady se jedná o nedemontovatelnou část, tedy jediné co mě napadá, je přebarvení nějakou tenkou vrstvou barvy, i za cenu ztráty části "výbrusu". Díky za každý nápad a nejlépe se zkušeností, kdo by se toho mohl ujmout. Upraveno 26. prosince 2016 uživatelem Andrew
bohus76 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Z čeho je ten přívěšek ? Nerez ? Pokud hliník tak Eloxování
Andrew Odesláno 26. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Nerez, někde jsem četl, že části jsou pozlacené...těžko říci, šroubky na hodinkách jsou zlaté, ale tady vidím "jiný materiál" na "ciferníku" i "šroubkách", tedy buďto nerez, nebo bílé pozlacení...
Karlos Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 (upraveno) Jde to namodřit jak čistě chemicky, tak elektrolyticky. Ale jak přesně se to dělá, to jsem bohužel nenašel.Ale ukázka třeba tady: http://www.worldstainless.org/Files/issf/non-image-files/PDF/Euro_Inox/Finishes02_CZ.pdf Upraveno 26. prosince 2016 uživatelem Karlos
Andrew Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Děkuju, a co s bílým zlatem?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se