Přejít na obsah

Q&Q SmileSolar

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Frostie- já ti tak nějak nevím, pro dospělého ? U těch Géček tomu i tak nějak rozumím ( sám se rozhlížím po něčem a jen to, že se trochu stydím napsat někomu, kdo má v G éčkách přehled, mně zatím brání se něčím levnějším vytasit ). Tohle mně fakt přijde jak pro mlaďocha, co jich bude mít 5-6 ks a bude to střídat podle čepice, co má na hlavě....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Frostie- já ti tak nějak nevím, pro dospělého ? U těch Géček tomu i tak nějak rozumím ( sám se rozhlížím po něčem a jen to, že se trochu stydím napsat někomu, kdo má v G éčkách přehled, mně zatím brání se něčím levnějším vytasit ). Tohle mně fakt přijde jak pro mlaďocha, co jich bude mít 5-6 ks a bude to střídat podle čepice, co má na hlavě....

http://www.watchshop.com/mens-casio-g-shock-waveceptor-alarm-chronograph-radio-controlled-solar-powered-watch-awg-m100-1aer-p99945635.html

Odkaz ke komentáři

Já ti nevím, asi jsem moc konzervativní. Pro mně jsou už žlutý nebo červený géčka, i třeba za desítku, daleko za hranicí nositelnosti...Proto jsem to hodil do stejný kategorie. Ale chutě a vkusy jsou různé.

Odkaz ke komentáři

Já ti nevím, asi jsem moc konzervativní. Pro mně jsou už žlutý nebo červený géčka, i třeba za desítku, daleko za hranicí nositelnosti...Proto jsem to hodil do stejný kategorie. Ale chutě a vkusy jsou různé.

Proto jsem taky zluty gecka prodal a koukam po necem decentnejsim :-).

Napr khaki bych tez nenosil, ale lidi okolo ji nosi velice radi ( klonim se ke klasicke cerne ). A tohle je takove vesele, rozesmate. Proto to beru spis k pousmani, nez u sebe k vaznemu zamysleni.

Ale nijak nepoburujici.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...