kuncák7 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Frostie- já ti tak nějak nevím, pro dospělého ? U těch Géček tomu i tak nějak rozumím ( sám se rozhlížím po něčem a jen to, že se trochu stydím napsat někomu, kdo má v G éčkách přehled, mně zatím brání se něčím levnějším vytasit ). Tohle mně fakt přijde jak pro mlaďocha, co jich bude mít 5-6 ks a bude to střídat podle čepice, co má na hlavě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Tvl, tak už snad z názvu je jasné, že to asi bude pro děcka, ne? A zároveň nevidím důvod, proč by tady to téma nemohlo být, dyť se tu shání hodinky pro děcka každou chvíli a tyhle navíc mají ještě príma fičury... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Frostie- já ti tak nějak nevím, pro dospělého ? U těch Géček tomu i tak nějak rozumím ( sám se rozhlížím po něčem a jen to, že se trochu stydím napsat někomu, kdo má v G éčkách přehled, mně zatím brání se něčím levnějším vytasit ). Tohle mně fakt přijde jak pro mlaďocha, co jich bude mít 5-6 ks a bude to střídat podle čepice, co má na hlavě....http://www.watchshop.com/mens-casio-g-shock-waveceptor-alarm-chronograph-radio-controlled-solar-powered-watch-awg-m100-1aer-p99945635.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Frostie- já ti tak nějak nevím, pro dospělého ? U těch Géček tomu i tak nějak rozumím ( sám se rozhlížím po něčem a jen to, že se trochu stydím napsat někomu, kdo má v G éčkách přehled, mně zatím brání se něčím levnějším vytasit ). Tohle mně fakt přijde jak pro mlaďocha, co jich bude mít 5-6 ks a bude to střídat podle čepice, co má na hlavě....Já ti nevím, asi jsem moc konzervativní. Pro mně jsou už žlutý nebo červený géčka, i třeba za desítku, daleko za hranicí nositelnosti...Proto jsem to hodil do stejný kategorie. Ale chutě a vkusy jsou různé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Já ti nevím, asi jsem moc konzervativní. Pro mně jsou už žlutý nebo červený géčka, i třeba za desítku, daleko za hranicí nositelnosti...Proto jsem to hodil do stejný kategorie. Ale chutě a vkusy jsou různé.Proto jsem taky zluty gecka prodal a koukam po necem decentnejsim :-). Napr khaki bych tez nenosil, ale lidi okolo ji nosi velice radi ( klonim se ke klasicke cerne ). A tohle je takove vesele, rozesmate. Proto to beru spis k pousmani, nez u sebe k vaznemu zamysleni.Ale nijak nepoburujici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Za srovnáním si stojím, nemyslím, že bych šlápl do kakačky, dobrej název :-)Musim sa vyjadrovat opatrne, aby som zase nedostal ban za expresivne vyrazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se