Sacíbagr Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 (upraveno) ...supr! Mrkněte se na Hentschel - Hamburk. Aldův vlhký sen. Upraveno 13. dubna 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 To taky nevypadá špatně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Tak to jo...No, každopádně je to jedno z míst, které se nabízí připojit k návštěvě Uhrenmuseum Glashütte - http://www.uhrenmuseum-glashuette.com/ Muzeum mohu jen doporučit. Navštívil jsem v sobotu. Za 2? mají audioprůvodce i v Češtině. Krom samotné historie je tam i několik expozic ohledně principu hodinek samotného včetně skvělého interaktivního kola na které se promítají jednotlivé části strojku - to je super. Pak tam je možno vidět ty známé flígry od Lange :-). Ve všední dny možno vidět hodináře / restaurátory při práci. Jinak město jako takové bylo přes Velikonoce dost mrtvé a obchody s hodinkami až na Nomos zavřené. Z toho důvodu by bylo asi lepší jet ve všední den nebo sobota dopoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrBejky Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Muzeum mohu jen doporučit. Navštívil jsem v sobotu. Za 2? mají audioprůvodce i v Češtině. Krom samotné historie je tam i několik expozic ohledně principu hodinek samotného včetně skvělého interaktivního kola na které se promítají jednotlivé části strojku - to je super. Pak tam je možno vidět ty známé flígry od Lange :-). Ve všední dny možno vidět hodináře / restaurátory při práci. Jinak město jako takové bylo přes Velikonoce dost mrtvé a obchody s hodinkami až na Nomos zavřené. Z toho důvodu by bylo asi lepší jet ve všední den nebo sobota dopoledne.Super, také jsem plánoval tam vyrazit a tato reference mě v tom utvrdila. Musím si udělat čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Jiný zdroj, nevím, možná je to aktuálnější.MAPA DE - UHREN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Jiný zdroj, nevím, možná je to aktuálnější.MAPA DE - UHRENTo je totéž a ze stejné doby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Přišlo mi to včera jako novinka ze serveru watchtime.net Neměl jsem čas to zkoumat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Přišlo mi to včera jako novinka ze serveru watchtime.net Neměl jsem čas to zkoumat.v pohodě. Žádná nová firma nevznikla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se