Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Balíme ocelové kuličky do takových pytlů. Vypadá to, jak pytle na brambory, ale hustší a pevnější. Unese to asi 5 tun. Ze stejného materiálu jsou i pásky na stahování flašek na paletách. Z toho by se daly ušít rukavice nebo nějaký návlek.

post-344-0-24040500-1483384042_thumb.jpg

Upraveno uživatelem VS
Odesláno

OT - k čemu jsou takový kuličky dobrý? Připomíná mi to hru co má malej na telefonu tak abych věděl k jakému oboru ho směrovat, protože třeba já to vidím poprvé v životě jako :)

Odesláno

To PepaSFI:

Nejaky odkaz, kde se da koupit ta guma na dopravnikove pasy?

To VS:

Stejne jako u PepaSFi, kde a za kolik se to da koupit? I kdyz tady vidim stejny problem jako u tech airbagu. Material to muze byt pevny, ale spojovani v domacich podminkach (nejcasteji siti) je kamen urazu. Mozna nejak lepit nebo tavit, to uz se zase ale asi dostavame mimo domaci moznosti.

To Lamiczka:

Uz jsem to psal vyse, chranice na inline uz jsem rozpitval a zkousel, ale ten tvar je proste spatny. Poradne nedrzi a nechrani vse, takze rukavice se stejne odiraly.

Odesláno (upraveno)

OT - k čemu jsou takový kuličky dobrý? Připomíná mi to hru co má malej na telefonu tak abych věděl k jakému oboru ho směrovat, protože třeba já to vidím poprvé v životě jako :)

Používají se v kulových mlýnech - cementárny, uhelné elektrárny. Vodorovný válec s kuličkami se točí, sype se tam materiál a převalováním se drtí na prach.

Ale výroba je pěkný rachot.

Zjistím, kde ty pytle kupujeme. Ale je to obal. Kup si kuličky a dostaneš ho k nim zdarma :)

Upraveno uživatelem VS
Odesláno (upraveno)

Hmm, tak to je cenove mimo misu.

Na zaklade rad jsem jeste narazil na tohle:

http://www.rubber.cz/cs/gumove-desky-epdm/305-deska-epdm-300x240x3-tvrda.html

Nemate s tim nekdo zkusenost? Zajimaji me hlavne 2 veci:

- jaka muze byt odolnost proti oderu?

- siti neprichazi v uvahu, pokud lepit, tak cim, popr jak jinak resit spoj (predpokladam, ze nyty se vytrhnou)?

Upraveno uživatelem l.adamek
Odesláno

Zkus se zeptat třeba: gumex.cz (jsou v Brně)

S plastama dělá třeba oryx-cz.cz nevím jestli používají něco co by se ti hodilo, ale kontakt mám.

• Po roku...
Odesláno

Asi jsem nasel reseni.

V motorkarskem shopu jsem koupil (asi) latexove navleky na rukavice (delaji se dostatecne velke) a pulku minule zimy prezily bez ujmy. Neni to zadna modni bomba, ale ucel to zatim plni na jednicku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...