kadakii Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 1) Lamiczka (16) - kalibr 68.4, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta2) Straspol (12) -kal.dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová lun3) Jörg8x - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová taky může být)4) Marcus (18) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta5) m.n. - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)6) Jimmy123 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)7) malda - cal. 68.4, cifr je mi jedno - mám NOS myslivce, DLC dýnko, plastová luneta, pro mě ideálně v zelené...8) James24 - cal. 68.3 (dle dohody), cifr černý (tmavě zelený), DLC dýnko, plastová luneta9) Petr72 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová)10) Rick 71 - kalibr dle většiny, vínový cifr, DLC dýnko, bronzová luneta11) AndyAaron (posl. č. limitky) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta12) Kristian.nov - kal. 68.3, černý cifr, dýnko plné nebo průhled, plast. luneta (ale klidně i ten bronz)13)Miroslavek- kalibr 68.4, černý a vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta14) Honza.manta - červený nebo černý cifr, kalibr 68.něco, DLC dýnko, plastová luneta unifikovaná barva ciferníku pro celou limitku s možností si nechat dodělat jeden dle vlastní barevné specifikace, armovák bílý s černými nebo červenými indexy, korunka nerez DLC, vteřinovka s lumi jako u původních15) sibir - kalibr dle většiny, černý cifr, DLC dýnko, plastová luneta16) ony - (22)kaibr dle většiny,černý cifr,DLC dýnko,plastová luneta,korunka bronz.17) habadej - kalibr dle většiny, černý cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta18) Waya03 - cal.68.4, cifr červený, DLC dýnko, plastová luneta, zlacené ručky, armovák v jedné barvě19) Kadakii - kalibr neresim, zbytek taky moc ne, stejne pak vemu vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Mikefux - klobouček, jen mám obavu, že jsem se právě dostal do solidní rozhodovací paralýzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Jak se tak koukám na zájem, tak máme jasno ve 2 věcechkalibr 68.něco (každej asi dle libosti co si dodá, ale bude stačit 68.4)plný DLC dýnkoBarvičky sečtu příští týden, ale okometricky to vypadá zatím tak 50:50 černá a vínová, tak to přinejhorším uděláme jako na Igen Nodate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Mikefux - klobouček, jen mám obavu, že jsem se právě dostal do solidní rozhodovací paralýzy Tak to tu ještě mám ty barevné armováky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 1) Lamiczka (16) - kalibr 68.4, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta2) Straspol (12) -kal.dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová lun3) Jörg8x - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová taky může být)4) Marcus (18) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta5) m.n. - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)6) Jimmy123 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)7) malda - cal. 68.4, cifr je mi jedno - mám NOS myslivce, DLC dýnko, plastová luneta, pro mě ideálně v zelené...8) James24 - cal. 68.3 (dle dohody), cifr černý (tmavě zelený), DLC dýnko, plastová luneta9) Petr72 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová)10) Rick 71 - kalibr dle většiny, vínový cifr, DLC dýnko, bronzová luneta11) AndyAaron (posl. č. limitky) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta12) Kristian.nov - kal. 68.3, černý cifr, dýnko plné nebo průhled, plast. luneta (ale klidně i ten bronz)13)Miroslavek- kalibr 68.4, černý a vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta14) Honza.manta - červený nebo černý cifr, kalibr 68.něco, DLC dýnko, plastová lunetaunifikovaná barva ciferníku pro celou limitku s možností si nechat dodělat jeden dle vlastní barevné specifikace,armovák bílý s černými nebo červenými indexy, korunka nerez DLC, vteřinovka s lumi jako u původních15) sibir - kalibr dle většiny, černý cifr, DLC dýnko, plastová luneta16) ony - (22)kaibr dle většiny,černý cifr,DLC dýnko,plastová luneta,korunka bronz.17) habadej - kalibr dle většiny, černý cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta18) Waya03 - cal.68.4, cifr červený, DLC dýnko, plastová luneta, zlacené ručky, armovák v jedné barvě19) Kadakii - kalibr neresim, zbytek taky moc ne, stejne pak vemu vsechno 20) Mikefux - cal.68.4, cifr černý nebo červený, DLC dýnko, plastová luneta, zlacené ručky, bílý armovák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Dobrá práce, díky! Barevný armovák opticky zvětšuje trochu cifr, za mě fajn i s bílými indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corwin Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 1) Lamiczka (16) - kalibr 68.4, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta2) Straspol (12) -kal.dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová lun3) Jörg8x - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová taky může být)4) Marcus (18) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta5) m.n. - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)6) Jimmy123 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)7) malda - cal. 68.4, cifr je mi jedno - mám NOS myslivce, DLC dýnko, plastová luneta, pro mě ideálně v zelené...8) James24 - cal. 68.3 (dle dohody), cifr černý (tmavě zelený), DLC dýnko, plastová luneta9) Petr72 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová)10) Rick 71 - kalibr dle většiny, vínový cifr, DLC dýnko, bronzová luneta11) AndyAaron (posl. č. limitky) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta12) Kristian.nov - kal. 68.3, černý cifr, dýnko plné nebo průhled, plast. luneta (ale klidně i ten bronz)13)Miroslavek- kalibr 68.4, černý a vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta14) Honza.manta - červený nebo černý cifr, kalibr 68.něco, DLC dýnko, plastová lunetaunifikovaná barva ciferníku pro celou limitku s možností si nechat dodělat jeden dle vlastní barevné specifikace,armovák bílý s černými nebo červenými indexy, korunka nerez DLC, vteřinovka s lumi jako u původních15) sibir - kalibr dle většiny, černý cifr, DLC dýnko, plastová luneta16) ony - (22)kaibr dle většiny,černý cifr,DLC dýnko,plastová luneta,korunka bronz.17) habadej - kalibr dle většiny, černý cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta18) Waya03 - cal.68.4, cifr červený, DLC dýnko, plastová luneta, zlacené ručky, armovák v jedné barvě19) Kadakii - kalibr neresim, zbytek taky moc ne, stejne pak vemu vsechno 20) Mikefux - cal.68.4, cifr černý nebo červený, DLC dýnko, plastová luneta, zlacené ručky, bílý armovák21) corwin - černý cifr, plastová luneta, korunka bronz, zbytek dle většiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Modré s modrým armovákem mám původní a přijde mi to fádní. Ten bílý k tomu vypadá líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Zdá se mi, že černý armovák opticky ty hodinky zmenšuje. Dal bych přednost světlému... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Modré s modrým armovákem mám původní a přijde mi to fádní. Ten bílý k tomu vypadá líp. P1040083.jpg +1 Díky za fotku, je fajn to vidět v reálu. Jinak černý s černým tady má (měl?) Kubahttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/26617-prim-sport-2-po-renovaci/?p=1616985 A dva příspěvky nad tím ve stejným vlákně Filo s bílým armovákemhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/26617-prim-sport-2-po-renovaci/?p=1616827 Za mě osobně tomu taky asi víc sedí ten bílej armovák....ale já jsem ujetej na původní design a původní stavy, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Jak se tak koukám na zájem, tak máme jasno ve 2 věcechkalibr 68.něco (každej asi dle libosti co si dodá, ale bude stačit 68.4)plný DLC dýnkoBarvičky sečtu příští týden, ale okometricky to vypadá zatím tak 50:50 černá a vínová, tak to přinejhorším uděláme jako na Igen Nodate Prosím, jak to bylo s číselníkama u limitky Igenů ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Byly v základu červené a kdo chtěl, tak měl ještě jeden černé barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Takto som to myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Je mi to jasný, já to zas myslel takto Rád bych se popravdě vyhnul bronzovýmu dýnku a to nejen kvůli zbytečně vyšší ceně, ale i kvůli praktičnosti. Spousta z nás má problém s tím, že se jim potí ruka a nerez, případně DLC bude praktičtější. Nebude to zelenit a případně způsobovat jiný problémy na kůži.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Bronzové určite nie za mna nerez koli škrabancom by bol lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Byly v základu červené a kdo chtěl, tak měl ještě jeden černé barvy.díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 1) Lamiczka (16) - kalibr 68.4, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta2) Straspol (12) -kal.dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová lun3) Jörg8x - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová taky může být)4) Marcus (18) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta5) m.n. - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)6) Jimmy123 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)7) malda - cal. 68.4, cifr je mi jedno - mám NOS myslivce, DLC dýnko, plastová luneta, pro mě ideálně v zelené...8) James24 - cal. 68.3 (dle dohody), cifr černý (tmavě zelený), DLC dýnko, plastová luneta9) Petr72 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová)10) Rick 71 - kalibr dle většiny, vínový cifr, DLC dýnko, bronzová luneta11) AndyAaron (posl. č. limitky) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta12) Kristian.nov - kal. 68.3, černý cifr, dýnko plné nebo průhled, plast. luneta (ale klidně i ten bronz)13)Miroslavek- kalibr 68.4, černý a vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta14) Honza.manta - červený nebo černý cifr, kalibr 68.něco, DLC dýnko, plastová lunetaunifikovaná barva ciferníku pro celou limitku s možností si nechat dodělat jeden dle vlastní barevné specifikace,armovák bílý s černými nebo červenými indexy, korunka nerez DLC, vteřinovka s lumi jako u původních15) sibir - kalibr dle většiny, černý cifr, DLC dýnko, plastová luneta16) ony - (22)kaibr dle většiny,černý cifr,DLC dýnko,plastová luneta,korunka bronz.17) habadej - kalibr dle většiny, černý cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta18) Waya03 - cal.68.4, cifr červený, DLC dýnko, plastová luneta, zlacené ručky, armovák v jedné barvě19) Kadakii - kalibr neresim, zbytek taky moc ne, stejne pak vemu vsechno20) Mikefux - cal.68.4, cifr černý nebo červený, DLC dýnko, plastová luneta, zlacené ručky, bílý armovák21) corwin - černý cifr, plastová luneta, korunka bronz, zbytek dle většiny22) japa - čierny ciferník, plastová luneta, DLC viečko, pozlátené ručičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 1) Lamiczka (16) - kalibr 68.4, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta 2) Straspol (12) -kal.dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová lun 3) Jörg8x - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová taky může být) 4) Marcus (18) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta 5) m.n. - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být) 6) Jimmy123 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být) 7) malda - cal. 68.4, cifr je mi jedno - mám NOS myslivce, DLC dýnko, plastová luneta, pro mě ideálně v zelené... 8) James24 - cal. 68.3 (dle dohody), cifr černý (tmavě zelený), DLC dýnko, plastová luneta 9) Petr72 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová) 10) Rick 71 - kalibr dle většiny, vínový cifr, DLC dýnko, bronzová luneta 11) AndyAaron (posl. č. limitky) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta 12) Kristian.nov - kal. 68.3, černý cifr, dýnko plné nebo průhled, plast. luneta (ale klidně i ten bronz) 13)Miroslavek- kalibr 68.4, černý a vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta 14) Honza.manta - červený nebo černý cifr, kalibr 68.něco, DLC dýnko, plastová luneta unifikovaná barva ciferníku pro celou limitku s možností si nechat dodělat jeden dle vlastní barevné specifikace, armovák bílý s černými nebo červenými indexy, korunka nerez DLC, vteřinovka s lumi jako u původních 15) sibir - kalibr dle většiny, černý cifr, DLC dýnko, plastová luneta 16) ony - (22)kaibr dle většiny,černý cifr,DLC dýnko,plastová luneta,korunka bronz. 17) habadej - kalibr dle většiny, černý cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta 18) Waya03 - cal.68.4, cifr červený, DLC dýnko, plastová luneta, zlacené ručky, armovák v jedné barvě 19) Kadakii - kalibr neresim, zbytek taky moc ne, stejne pak vemu vsechno 20) Mikefux - cal.68.4, cifr černý nebo červený, DLC dýnko, plastová luneta, zlacené ručky, bílý armovák 21) corwin - černý cifr, plastová luneta, korunka bronz, zbytek dle většiny 22) japa - čierny ciferník, plastová luneta, DLC viečko, pozlátené ručičky 23) mazzi - (23) - kalibr dle většiny, černý cifr, DLC dýnko, zlacené ručky, plastová luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 1) Lamiczka (16) - kalibr 68.4, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta2) Straspol (12) -kal.dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová lun3) Jörg8x - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová taky může být)4) Marcus (18) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta5) m.n. - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)6) Jimmy123 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)7) malda - cal. 68.4, cifr je mi jedno - mám NOS myslivce, DLC dýnko, plastová luneta, pro mě ideálně v zelené...8) James24 - cal. 68.3 (dle dohody), cifr černý (tmavě zelený), DLC dýnko, plastová luneta9) Petr72 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová)10) Rick 71 - kalibr dle většiny, vínový cifr, DLC dýnko, bronzová luneta11) AndyAaron (posl. č. limitky) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta12) Kristian.nov - kal. 68.3, černý cifr, dýnko plné nebo průhled, plast. luneta (ale klidně i ten bronz)13)Miroslavek- kalibr 68.4, černý a vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta14) Honza.manta(13) - červený nebo černý cifr, kalibr 68.něco, DLC dýnko, plastová lunetaunifikovaná barva ciferníku pro celou limitku s možností si nechat dodělat jeden dle vlastní barevné specifikace,armovák bílý s černými nebo červenými indexy, korunka nerez DLC, vteřinovka s lumi jako u původních15) sibir - kalibr dle většiny, černý cifr, DLC dýnko, plastová luneta16) ony - (22)kaibr dle většiny,černý cifr,DLC dýnko,plastová luneta,korunka bronz.17) habadej - kalibr dle většiny, černý cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta18) Waya03 - cal.68.4, cifr červený, DLC dýnko, plastová luneta, zlacené ručky, armovák v jedné barvě19) Kadakii - kalibr neresim, zbytek taky moc ne, stejne pak vemu vsechno20) Mikefux - cal.68.4, cifr černý nebo červený, DLC dýnko, plastová luneta, zlacené ručky, bílý armovák21) corwin - černý cifr, plastová luneta, korunka bronz, zbytek dle většiny22) japa - čierny ciferník, plastová luneta, DLC viečko, pozlátené ručičky23) mazzi - (23) - kalibr dle většiny, černý cifr, DLC dýnko, zlacené ručky, plastová luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corwin Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 1) Lamiczka (16) - kalibr 68.4, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta2) Straspol (12) -kal.dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová lun3) Jörg8x - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová taky může být)4) Marcus (18) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta5) m.n. - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)6) Jimmy123 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)7) malda - cal. 68.4, cifr je mi jedno - mám NOS myslivce, DLC dýnko, plastová luneta, pro mě ideálně v zelené...8) James24 - cal. 68.3 (dle dohody), cifr černý (tmavě zelený), DLC dýnko, plastová luneta9) Petr72 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová)10) Rick 71 - kalibr dle většiny, vínový cifr, DLC dýnko, bronzová luneta11) AndyAaron (posl. č. limitky) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta12) Kristian.nov - kal. 68.3, černý cifr, dýnko plné nebo průhled, plast. luneta (ale klidně i ten bronz)13)Miroslavek- kalibr 68.4, černý a vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta14) Honza.manta(13) - červený nebo černý cifr, kalibr 68.něco, DLC dýnko, plastová lunetaunifikovaná barva ciferníku pro celou limitku s možností si nechat dodělat jeden dle vlastní barevné specifikace,armovák bílý s černými nebo červenými indexy, korunka nerez DLC, vteřinovka s lumi jako u původních15) sibir - kalibr dle většiny, černý cifr, DLC dýnko, plastová luneta16) ony - (22)kaibr dle většiny,černý cifr,DLC dýnko,plastová luneta,korunka bronz.17) habadej - kalibr dle většiny, černý cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta18) Waya03 - cal.68.4, cifr červený, DLC dýnko, plastová luneta, zlacené ručky, armovák v jedné barvě19) Kadakii - kalibr neresim, zbytek taky moc ne, stejne pak vemu vsechno20) Mikefux - cal.68.4, cifr černý nebo červený, DLC dýnko, plastová luneta, zlacené ručky, bílý armovák21) corwin (17) - černý cifr, plastová luneta, korunka bronz, bílý armovák, zbytek dle většiny22) japa - čierny ciferník, plastová luneta, DLC viečko, pozlátené ručičky23) mazzi - (23) - kalibr dle většiny, černý cifr, DLC dýnko, zlacené ručky, plastová luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se