Nestler Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Tak mi to nedalo, zeptal jsem se v Eltonu a oni proste 18 v tomhle designu nemaj, tak proto nam tam narvali na silu 19:-(Ta 19 se tam vejde, ale je to pak tvrdy a neohebny jako prkno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 No tak tim se ofiko potvrdil nas odhad... Sice si nas (nebo minimalne me) nepotesil ale aspon je jasno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Tak mi to nedalo, zeptal jsem se v Eltonu a oni proste 18 v tomhle designu nemaj, tak proto nam tam narvali na silu 19:-(Ta 19 se tam vejde, ale je to pak tvrdy a neohebny jako prkno.Takže nyní už nelituji, že jsem si tu jejich gumu nevzal. I když by ta spona ladila s tím dýnkem, které se líbilo, kromě jiného, i mému hodináři, u kterého jsem si koupil kožený řemínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Plus je, že máte pěknou gumu na Prim Sport 1, tyhle 19mm věci se hůř shání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Jj, to jsem si taky rikal. Kdyz mne to bude moc stvat, tak ho hodim na jednicky a koupim novou 18. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 To jsem vůbec netušil ze je to 19 a ne 18. Jsem si ji objednal a ještě jsem ji ani nezkoušel nasadit. Nevíte kolik z ceny 1500 je spona a kolik kaučuk? Kaučuk hodím do inzerce, nic v 19mm nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 To jsem vůbec netušil ze je to 19 a ne 18. Jsem si ji objednal a ještě jsem ji ani nezkoušel nasadit.Nevíte kolik z ceny 1500 je spona a kolik kaučuk?Kaučuk hodím do inzerce, nic v 19mm nemámKoukal jsem do objednavky, ale mam tam cenu komplet - 1500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Byl jsem si jist, ze to nekde v komunikaci s Eltonem mam, ale at jsem hledal jak jsem hledal, nic jsem nenasel. Mam jen to, ze kaucuk se signovanou sponou je za 1500,- a bez signovani za 1400,-. To jsem moc nepomohl:-). Zavolej na prodejnu, tam ti to reknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Ja bral jeden komplet a jednu sponu navic, ale musel bych najit fakturu kolik bylo za tu samotnou sponu sakra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 No podle toho co jsem hlavne pochopil tak tahle guma se v 18mm nedela, proto je tam 19, museli byste koupit nejakou alternativu od nekoho jinyho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Panove, nepustil by nekdo nahradni cifr k tenhle limitce? Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olinka Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 Ak by ich chcem niekto predat,tak mam zaujem.Kofino1979@gmail.comOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se