Lamiczka Odesláno 19. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Dekuji za odpoved, kluci Maji i i modry kaucuk, nebo jenom cerny a sedy? Lze objednat jenom sponu? Podobně specifické dotazy bych směřoval na Elton, tohle jsem bohužel neřešil. Mám ale obavu, že spony nakupují jako součást kaučukových řemínků, takže je otázka jestli budou. Spíš bych čekal, že na něco takovýho nebudou zařízení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Podobně specifické dotazy bych směřoval na Elton, tohle jsem bohužel neřešil. Mám ale obavu, že spony nakupují jako součást kaučukových řemínků, takže je otázka jestli budou. Spíš bych čekal, že na něco takovýho nebudou zařízení...Dělají machry a hajzl mají na chodbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 (upraveno) Budu muset do Eltonu napsat... Upraveno 21. října 2017 uživatelem tomas23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Preji vsem pekny den. Volal jsem s pani Kminkovou. Cerna spona s logem PRIM stoji 300 Kc, ted ale nevim zda vcetne DPH. Na DPH jsem se zapomnel zeptat. Kazdopadne je to skvela cena Po mem dotazu mi pani zdelila, ze limitka by mela byt hotova do konce listopadu, coz je take skvela zprava Nemyslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 :lol2: promiň, ale :lol2: Ten dotaz na konci mě rozsekal, je fajn, že jsi se zeptal a napsal sem. Jsem rád, že potvrzený termín stále držíme, takže ještě měsíc a Vánoce se stíhají snad každopádně.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Lamiczka - Diky za info aj za hromadu odvedenej práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 :lol2: promiň, ale :lol2: Ten dotaz na konci mě rozsekal, je fajn, že jsi se zeptal a napsal sem. Jsem rád, že potvrzený termín stále držíme, takže ještě měsíc a Vánoce se stíhají snad každopádně.... Promiň, myslel jsem, že to bude až v prosinci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Tak opět nějaké novinky z Eltonu: Dokončuje se výroba číselníků a vík a poté jdou všechny díly na černění vrstvou DLC. Až to přijde začne se to kompletovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Skvělá práce vypadá to na moc pěkný předvánoční dárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Jj už se těšíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Tak už mám na ně nachystanou pěknou gumu a z eshopu pana Frýdla i černou PVD trnovou sponu. Kdyby to bylo začátkem prosince upečeno, bylo by to super. Vzal bych ke na firemní vánoční outing na Luční boudu :-) Už se těším. Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Zdar kluci, dávám si u Zrna ušít hnědý semišový strap, ale nevím rozměry PS2. Nikdy jsem je totiž nevlastnil. Napsal by jste někdo rozměry stěžejek u hodinek a u klasické trnové spony, kterou dodává Elton? Objednal jsem černou sponu s logem PRIM. Děkuji předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 To Lamiczka: bude na cifru čssr nebo czech made? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 U stěžejek 18mm. Co se spony týče, řekl bych že běžný rozměr pro 18mm řemen bude spona 16mm ale to bych si s nimi radši ještě ověřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Tak je to 18mm u hodinek a u spony také 18mm. Jo a na cifru bude čssr. To je supr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Uz mame skoro pulku mesice, je neco noveho?Uz se docela tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Jak to vypadá, stíháme konec listopadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 (upraveno) Ondro asi ne... Budeme rádi za prosinec Upraveno 23. listopadu 2017 uživatelem tomas23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 A kde to vazne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 24. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Do Eltonu jsem psal, ale jak komunikace šla pravidelně, tak teď nějak vázne. Poslední info bylo o číselnících, ale bylo dost mimo, dostal jsem fotky barev vzorků na jiný kusy, tak jsem se ptal co to jako je a jaký máme progress plus cca datum doručení. Dnes jsem ještě zkoušel do Eltonu volat, protože mailem po týdnu nic nepřišlo. Jak budu mít nějaké info, tak dám hned vědět. Do konce listopadu mají ještě týden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se