Přejít na obsah

PS II nodate bronze

Doporučené příspěvky

Dekuji za odpoved, kluci :) Maji i i modry kaucuk, nebo jenom cerny a sedy? Lze objednat jenom sponu?

Podobně specifické dotazy bych směřoval na Elton, tohle jsem bohužel neřešil. Mám ale obavu, že spony nakupují jako součást kaučukových řemínků, takže je otázka jestli budou. Spíš bych čekal, že na něco takovýho nebudou zařízení...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podobně specifické dotazy bych směřoval na Elton, tohle jsem bohužel neřešil. Mám ale obavu, že spony nakupují jako součást kaučukových řemínků, takže je otázka jestli budou. Spíš bych čekal, že na něco takovýho nebudou zařízení...

Dělají machry a hajzl mají na chodbě :(

Odkaz ke komentáři

Preji vsem pekny den. Volal jsem s pani Kminkovou. Cerna spona s logem PRIM stoji 300 Kc, ted ale nevim zda vcetne DPH. Na DPH jsem se zapomnel zeptat. Kazdopadne je to skvela cena :)

Po mem dotazu mi pani zdelila, ze limitka by mela byt hotova do konce listopadu, coz je take skvela zprava :) Nemyslite?

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak už mám na ně nachystanou pěknou gumu a z eshopu pana Frýdla i černou PVD trnovou sponu. Kdyby to bylo začátkem prosince upečeno, bylo by to super. Vzal bych ke na firemní vánoční outing na Luční boudu :-) Už se těším.

Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Do Eltonu jsem psal, ale jak komunikace šla pravidelně, tak teď nějak vázne. Poslední info bylo o číselnících, ale bylo dost mimo, dostal jsem fotky barev vzorků na jiný kusy, tak jsem se ptal co to jako je a jaký máme progress plus cca datum doručení. Dnes jsem ještě zkoušel do Eltonu volat, protože mailem po týdnu nic nepřišlo.

Jak budu mít nějaké info, tak dám hned vědět. Do konce listopadu mají ještě týden...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...