Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S největší pravděpodobností tam máš Sellita 200-1 s s vibracemi  28,800 per hour, 26 jewels

V Tvým případě nemáš průhled na strojek tak jistý by jsi byl až po otevření. 

Já na C5 vidím, že je to Sellita.

Zkus zadat číslo modelu z faktury. Uvidíš co ti vyskočí.

U nových modelů (nové logo) dávají výhradně Sellity

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ok, dakujem, pozriem sa na to. Ja mam asi staronove logo. Tohtorocne logo maju opat zmenene

Odesláno

A. Unitas je 6497 n. 8, sedmička má 18,000, osmička 21.600 

B. Jsou to ruční nátahy, ne automaty.

A. Unitas je 6497 n. 8, sedmička má 18,000, osmička 21.600 

B. Jsou to ruční nátahy, ne automaty.

Frosite ospravedlnujem sa za preklep,

samozrejme Unitas zacinaju 6 a nie 9 a su s rucnym natahom.

Rozdiel medzi 6497 a 6498 je v umiestneni mimostredovej sekundovej rucicky, kde u Unitas 6497 je korunka na pozicii 3 a subcifernik sekundovky na pozicii 9 a pri Unitas 6498 je korunka na pozicii 3 a subcifernik sekundovky na pozicii 6.

Dalsie rozdiely v tychto strojcekoch nepoznam. Snad len, ze vyvojovo pokrocili na verziu 6497-1 a 6498-1 kde im pribudol regulator chodu a obe verzie by mali tykat frekvenciou zotrvacky 18.000 kmitov (A/h).

A dalej vznikli verzie 6497-2 a 6498-2 taktiez s regulatorom chodu a vyraznym zdobenim. Tieto verzie by mali byt ?high beat? s tykotom 21.600 A/h.

Odesláno

Frosite ospravedlnujem sa za preklep,

samozrejme Unitas zacinaju 6 a nie 9 a su s rucnym natahom.

Rozdiel medzi 6497 a 6498 je v umiestneni mimostredovej sekundovej rucicky, kde u Unitas 6497 je korunka na pozicii 3 a subcifernik sekundovky na pozicii 9 a pri Unitas 6498 je korunka na pozicii 3 a subcifernik sekundovky na pozicii 6.

Dalsie rozdiely v tychto strojcekoch nepoznam. Snad len, ze vyvojovo pokrocili na verziu 6497-1 a 6498-1 kde im pribudol regulator chodu a obe verzie by mali tykat frekvenciou zotrvacky 18.000 kmitov (A/h).

A dalej vznikli verzie 6497-2 a 6498-2 taktiez s regulatorom chodu a vyraznym zdobenim. Tieto verzie by mali byt ?high beat? s tykotom 21.600 A/h.

v podstatě to píšeš celkem dobře, rozdíly jsou mi známy

Odesláno

Chtělo by to samostatnou sekci Christopher Ward. Myslím, že již nás tu na fóru je dost. Kdo může takovou sekci založit?

Odesláno

Chtělo by to samostatnou sekci Christopher Ward. Myslím, že již nás tu na fóru je dost. Kdo může takovou sekci založit?

To by bolo asi fajn. Zrejme moderatori by to mohli zriadit

Odesláno

myslím, že im james bond NATO strap sekne. nosil som ho celé leto a pri potápaní bol ideálny..

Kde si kupoval Nato? Mas 38 mm c60?

Odesláno

Kde si kupoval Nato? Mas 38 mm c60?

Nato som kupoval na Ebay za pár drobných od tohto predajcu.

http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-BOND-NATO-WATCH-STRAP-BLACK-GREY-STRIPES-18-20-22mm-/112011986375?var=410951854237&hash=item1a146f45c7:m:mWF_NL25BG-fcQOqDJyTVkA

je veľmi dobrej kvality. mal som možnosť porovnať. tridenty mám 43mm na 17,5cm zápästí..

Odesláno

Nato som kupoval na Ebay za pár drobných od tohto predajcu.

http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-BOND-NATO-WATCH-STRAP-BLACK-GREY-STRIPES-18-20-22mm-/112011986375?var=410951854237&hash=item1a146f45c7:m:mWF_NL25BG-fcQOqDJyTVkA

je veľmi dobrej kvality. mal som možnosť porovnať. tridenty mám 43mm na 17,5cm zápästí..

Dakujem,

nato vyzera, ze mam ten isty. Moj ma 26 cm bez spony, sa mi zda kratky.

Odesláno (upraveno)

Dakujem,

nato vyzera, ze mam ten isty. Moj ma 26 cm bez spony, sa mi zda kratky.

26,5 cm celý jak je aj so sponou. zapnutý na ruke je v polke dierok. a nemyslím, že ti je malý. koniec nemusí byť nutne zalomený späť. ak netrčí príliš a nezavadzá, je to okej..

a ešte jedna vec. ja ho mám navlečený opačne. zapínam ho od malíčka k palcu. remeň je nesúmerný a hrá to podla mňa rolu..

Upraveno uživatelem slice
Odesláno

26,5 cm celý jak je aj so sponou. zapnutý na ruke je v polke dierok. a nemyslím, že ti je malý. koniec nemusí byť nutne zalomený späť. ak netrčí príliš a nezavadzá, je to okej..

a ešte jedna vec. ja ho mám navlečený opačne. zapínam ho od malíčka k palcu. remeň je nesúmerný a hrá to podla mňa rolu..

Zaujimave s tym otocenim remena. Skusim to

• po měsíci...
Odesláno

Zdravim Vas, uz dlho nikde nic o Wardoch. Tak aspon moja skusenost s presnostou. Marcova 26-dnova odchylka +5 sec. A dalsia 5 dnova +2 sec. Si robia co chcu. Kazdopadne si cupitaju dopredu co mi vyhovuje. Niekedy pridaju a niekedy uberu. Vysledok je ale obstojny, no nie?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...