Leviathan Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Pekne si to napisal. Vzdy ma potesi ked citam o nadseni niekoho ineho z Fora po kupe "Tych pravych" hodin pre neho.Niekedy mam pocit, ze pocas rokov sa u mna to bezprostredne nadsenie niekde stratilo.Takze blahozelam a zaroven trochu zavidim.
peter_s Odesláno 18. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 Levi dik, nadsenie sa v tebe nestratilo. Pride ten impulz, uvidis
Radek Cigi Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 Také ti gratuluji ke krásnému kousku! Přesně můj šálek kávy - přehledné, kvalitní, robustní... A přesně vím, co cítíš, když sleduješ sekundovku - před pár týdny jsem si pořídil také svoje první automaty a to Seiko PADI Turtle. Občas mě napadá, že snad kvůli té sekundovce :lol2:
slice Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 skvelý výber. mňa tiež po roku a pol bavia stale rovnako. už som vyskúšal nato aj vodeodolnú kožu a opätovne ťah, ktorý im sekne najviac. ale zmeny remeňov dodávajú impulzy inakosti. mimochodom na ťahu majú v 43mm verzii niečo pod 180 gramov, čo na takýto kus mechanického železa nie je vôbec veľa. sú to predsa potápky..
xmurphy Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 To by mě zajímalo, co je na těch mých Vintage o tolik těžší. 43mm verze váží 202g (tah v plné délce).
slice Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 To by mě zajímalo, co je na těch mých Vintage o tolik těžší. 43mm verze váží 202g (tah v plné délce). opravujem sa. tá hmotnosť na ťahu prispôsobenom pre 17,5 cm zápästie je 188 g. vážené na obchodnej pravidelne kalibrovanej váhe..aj tak to nie je na takýto typ hodín veľa..
peter_s Odesláno 24. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Tak som dal na ne nato a rychle foto mobilom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Ahoj, pěkný. Ale ten originál tah tomu sluší vuc
peter_s Odesláno 24. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Tak to urcite, este k tomu sa mi zda kratky. Neda sa ten koniec otocit a zasunut spat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Sice NATO k potápkám tak nějak patří, ale já jej prostě nějak nemusím. I když chápu, že je to velice praktické
Dokusan Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Mimochodem, máš tam ETA strojek nebo Sellitu? Jak je to s hlučností rotoru?
peter_s Odesláno 24. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Aky strojcek v nich je zial neviem, to nevie nikto pokial ich neotvoris. Hlucnost rotoru je minimalna, resp. ho nie je bezne pocut, tak ako aj strojcek. Ziadny Unitas 9497-8. Jeho beat 18.000 pocuvat je parada
Dokusan Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Strojek poznáš podle přesného čísla hodinek, alespoň tak to mám já u C5 Malvern. Podle čísla jsem poznal, že je tam Sellita. Navíc sellita má o jeden krystal navíc
Dokusan Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Nejsem si jistý, nemám to teď u sebe, ale buď na faktuře nebo na certifikátu
peter_s Odesláno 24. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Povedzme, ze budeme poznat cislo. A dalej?
Dokusan Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 (upraveno) No já jsem to pak dal do googlu a vyskočil mi na stránkách Wardů konkrétní model se strojkem sellita. Tuším, že to číslo modelu mělo na koci označení B. Dá se předpokládat, že eta má APodívám se zítra v práci do papírů a napíšu SZ Upraveno 24. ledna 2017 uživatelem Dokusan
Frostie Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Aky strojcek v nich je zial neviem, to nevie nikto pokial ich neotvoris. Hlucnost rotoru je minimalna, resp. ho nie je bezne pocut, tak ako aj strojcek. Ziadny Unitas 9497-8. Jeho beat 18.000 pocuvat je paradaA. Unitas je 6497 n. 8, sedmička má 18,000, osmička 21.600 B. Jsou to ruční nátahy, ne automaty.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se