Josef01 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Takhle opravovali v servisech auta za komoušů, 14 dní nebyla žádná míra Upraveno 21. března 2017 uživatelem Josef01
Murphy97 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Kurwa Josef, nekaz mi radost, tesim se na nove hodinky :-)
Josef01 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 sorrrrrrrry, možná by mohli tyhle vzít protiúčtem a měl bys je hned
Kid_A Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Murphy, to bych s tim radej zajel do vidne nebo drazdan. 4 mesice je hard core.
brownwld Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Jen pro srovnani: servis Blancpainu s kompletnim kalendarem je u Dusaka za 20tKč a doba 3-4mesice.S takovou bude za chvilku servis Omeg drazsi nez Pateku :)
Murphy97 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 No jo no, rikam, pocital jsem s tim. Tak se alespon teste na report o vysledku. To uz budou me Omegy tak trochu vintage :-)
Murphy97 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Mareka na predchozi strance pise Viden za ?490, coz je asi 13.300,-. Jako je to dlouhy, to je fakt. Ale alespon se budu tesit a nosit dalsi kousky...
Luigi321 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Já teď čekal na řemínek a sponu značky ze stejného koncernu 3 měsíce ...
Murphy97 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 sorrrrrrrry, možná by mohli tyhle vzít protiúčtem a měl bys je hned Mas recht :-)
Murphy97 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 (upraveno) Tak čerstvé zprávy, pánové.Právě jsem odnesl PO (2500) na velký servis k Dušákům.Předpokládaná cena 14.850,- a termín za 4 měsíce.Report o vysledkuSMS o dokonceni servisu mi prisla presne na den po ctyrech mesicich. Cena na korunu stejna jakou avizovali. Nastesti se tedy nic navic nemuselo delat.Hodinky vypadaji skoro jako nove.Obe korunky vymeneny, vycisteno, pretesneno, serizeno, prelesteno. Puvodni menene dily jsem dostal.Doklady o tlakovce a mereni odchylek prilozeny.Zaruka 24 mesicu.Super prijemny bonus v podobe OMEGA cestovniho pouzdra coby darek nakonec.Celkove vse splnilo a vlastne trochu predcilo ma ocekavani, takze pridavam kladnou referenci. Upraveno 25. července 2017 uživatelem Murphy97
ava Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Teda 4. měsíce je hodně dost drsný.
Frostie Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Report o vysledkuSMS o dokonceni servisu mi prisla presne na den po ctyrech mesicich.Cena na korunu stejna jakou avizovali. Nastesti se tedy nic navic nemuselo delat.Hodinky vypadaji skoro jako nove.Obe korunky vymeneny, vycisteno, pretesneno, serizeno, prelesteno. Puvodni menene dily jsem dostal.Doklady o tlakovce a mereni odchylek prilozeny.Zaruka 24 mesicu.Super prijemny bonus v podobe OMEGA cestovniho pouzdra coby darek nakonec.Celkove vse splnilo a vlastne trochu predcilo ma ocekavani, takze pridavam kladnou referenci.Tak aspoň, že to zjevně nebyly vyhozené peníze. Ať ti tedy hezky šlapou!
Kid_A Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 (upraveno) vypada to moc pekne. 4 mesice jsou ale masakr:-( (realne ta práce mohla byt kolik? 5-6 hodin?) Upraveno 25. července 2017 uživatelem Kid_A
Návštěvník YPO Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 vypada to moc pekne. 4 mesice jsou ale masakr:-( (realne ta práce mohla byt kolik? 5-6 hodin?)Zas na to stihnes nasetrit ..... ja bych to protach na pul roku
Murphy97 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Jako jo, nebylo to kratky, ale prekvapive jsem se v mezidobi velmi sblizil s PADInami...
Murphy97 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Diky, Kide.Psal se rok 2009, nosil jsem baterkovy Zeppeliny (btw - rad na ne vzpominam, ale skoncily spolu s nekolika dalsimi kousky nekde po bulharskych zastavarnach :-( a tak nejak nahodou, kdyz jsem jel k Oplustilum pro TH Carrery na me vyskocily tyhle Quantum of Solace. Nekomu na nich vadi to "gravirovani" na sklicku a "007" na spone, ale ja jsem s tim OK. Bavi me treba ten "carbon look dial". Par jich tu na foru bylo (vedel jsem o dalsich 3 kouscich), ale cert vi, kde je jim konec. Nejsem uplny watch maniac, na druhou stranu ani OWG, ale myslim, ze tyhle mi uz zustanou. Mel jsem obdobi, kdy jsem je chtel mermomoci nahradit GMT Masterama, ale pak to preslo.
Murphy97 Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Report o vysledkuSMS o dokonceni servisu mi prisla presne na den po ctyrech mesicich.Cena na korunu stejna jakou avizovali. Nastesti se tedy nic navic nemuselo delat.Hodinky vypadaji skoro jako nove.Obe korunky vymeneny, vycisteno, pretesneno, serizeno, prelesteno. Puvodni menene dily jsem dostal.Doklady o tlakovce a mereni odchylek prilozeny.Zaruka 24 mesicu.Super prijemny bonus v podobe OMEGA cestovniho pouzdra coby darek nakonec.Celkove vse splnilo a vlastne trochu predcilo ma ocekavani, takze pridavam kladnou referenci. Pratele, dnes, po 25 mesicich od servisu, se zacaly zastavovat, nejdou v kuse vice jak 1-1,5 minuty. Od rana se s tim peru.Zaruka samozrejme 24 mesicu. Nezastrelili byste se? Se poseru, fakt...
Lookyn Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Tak to je dobrá bomba podobná zkušenost s Hanákem... Kupoval jsem mimo fórum PO s dokladem ze servisu od Hanáka... cca půl roku po servisu se začaly zastavovat... Tak jsem je dal do Pražského hodinářství (pravda, nějakej ten měsíc jsem si počkal) ale zaplatil sem zhruba třetinu ceny oproti Hanákovi a věřím, že pokud by se začaly po 25. měsících zastavovat, že se k tomu postaví čelem
LordSpar Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Ahoj pánové, já jsem nechával udělat velkej servis u AD na Moonvatche podle markantů z roku 1990. Koupil jsem je v německu u obchodníka a hned po příchodu nedržela chrono ručička na místě a občas se posunula. Řekl jsem si, že po 30 letech - netuším kdy a kdo se v nich hrabal naposledy, generálku zaslouží. Hned z úvodu mi řekli 3 měsíc a prý, že možná budou o pár týdnů dříve. Nakonec to trvalo na chlup přesně tři měsíce. Hodinky i tah jsem jen nechal vyčistit v ultrazvuku - leštit jsem je nechtěl - mají šrámy, ale já jim říkám patina a nevadí mi Také jsem dostal účet - potvrzení o tlakové zkoušce a data o přesnosti. Dále sáček s tím co bylo nutné vyměnit - aby byla obnovena vodotěsnost, tak jsou nová tlačítka a korunku, tesnění a sklo a pár koleček...ze strojku. Teď už je mám denně na ruce a dělají mi jen a jen radost. Přesnost pár vteřin za den a začal jsem si stopovat různé činnosti. Například výtah domu jede přesně 25 sec - no není to zajímavé Já tedy také doporučuji - i když cena lidová to tedy nebyla. Překvapilo mne, že když jsem řekl že nechci leštění, tak z "kompletky" odečetli jen 500 Kč. Jo a také mám díky tomu teď u nich záruku 24m a jistotu, že hodinky nejsou kradené - to už bych je nedostal zpět...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se