Návštěvník Snow Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Zřejmě máš možnost zakoupit ještě nějaké další značky, zkus doplnit a třeba se něco dalšího najde. Když vypadl Rolex napadly mě Omegy Speedmaster Broad Arrow.
Návštěvník Snow Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Trochu levnějších modelů a nejsou až zase tak špatné, mně se líbí. Baume & Mercier GMT Alarm Baume & Mercier Capeland, ref. M0A06859 a protože je nad ránem, tak si dovolím malý šprým, typické oblekovky Baume & Mercier Capeland S XXL
Kasper Odesláno 9. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Broad Arrow je urcite velmi pekny model s kvalitnym strojcekom, ale - mne - sa predsa len za tu cenu skor pozdava IWC alebo Panerai. Co sa tyka Baume & Mercier, tam sa uz zial rada Capeland nevyraba. Uz len dopredavaju skladove zasoby. Ako som uz pisal v inom vlakne, paci sa mi od nich rada Classima Executives, ale ked mam tuto jednorazovu ponuku na 1 hodinky, rad by som ju vyuzil naplno. Vedel by som si predstavit v tej cene, napr. 1 Classima, 1 Seamaster Diver a 1 Colt Automatic, ale....radsej tu sumu "polozim" za 1 naozaj - pre mna - hodnotnejsi a trvacnejsi model...
Cyber Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Broad Arrow je urcite velmi pekny model s kvalitnym strojcekom, ale - mne - sa predsa len za tu cenu skor pozdava IWC alebo Panerai. Co sa tyka Baume & Mercier, tam sa uz zial rada Capeland nevyraba. Uz len dopredavaju skladove zasoby. Ako som uz pisal v inom vlakne, paci sa mi od nich rada Classima Executives, ale ked mam tuto jednorazovu ponuku na 1 hodinky, rad by som ju vyuzil naplno. Vedel by som si predstavit v tej cene, napr. 1 Classima, 1 Seamaster Diver a 1 Colt Automatic, ale....radsej tu sumu "polozim" za 1 naozaj - pre mna - hodnotnejsi a trvacnejsi model... Myslím, že poradit nepotřebuješ, myslím že máš jasno. Baume a Mercier i Omega ( kromě in-house) je fakt jinde než OP nebo IWC. A Tvá volba je už víc než dobrá. Je to jen věc vkusu. Pokud nosíš oblek, děláš v bance, jsi pořádkumilovný pedant, miluješ konzervativní věci, obklopuješ se třeba starožitnostmi, jezdíš v sedanu od Mercedesu, kup si IWC ( a zapadneš do kvalitní většinové skupiny nositelů IWC ). Pokud chodíš v spíše v džínách, děláš ve své firmě, nebo něco vytváříš hlavou, konzervativní rozhodně nejseš, za starožitnost považuješ loňskou kolekci Starcka a Mercedes máš za vozidlo pro solventní důchodce jdi do Panerai. Tak to vidím já. P.S. Vlastní zkušenost s OP i IWC, i jejich nositeli mám osobní. A můj názor je ryze subjektivní,....dodávám pro ty co to mohou vidět zase jinak.
bedan Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 (upraveno) Z toho,co tu mas, bych vybral asi ty IWC s power reserve. A jinak, pokud maji Omegu, bych opravdu popremyslel o tom Hour Vision (tam bohuzel nevim cenu) nebo o: Cena v česku je cca 120 000, ale dodací lhůta jak to momentálně u Omega vypadá by byla 2 měsíce a dýl pokud je náhodou nemají skladem. V CH jsem je dostal v nerezu na kůži za "přátelskou" cenu v přepočtu cca 80 000 Kč, domnívám se že to byla nákupní cena pana hodináře, IWC Potrugiese poslední model, průměr mám dojem 41mm bez korunky, rovněž v nerezu na kůži mi nabízel v přepočtu za cca 65 000,- Kč. Ty IWC byly bez komplikací, pouze velká vteřinovka a datum. Upraveno 9. ledna 2008 uživatelem bedan
kopl2005 Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Osobně bych šel do něčeho z trojlístku Panerai, IWC, Chronoswiss. 150t.sk je cca. 120t. CZK - za tyto peníze se dají i z těchto značek vybírat zajímavé modely. Osobně bych vzal tyto: 1) Panerai - Luminor Marina Automatic - http://www.panerai.com/s_page.xpd?id_lingu...id_categoria=35 Radiomir Black Seal - http://www.panerai.com/s_page.xpd?id_lingu...id_categoria=40 možná by jsi se cenově vešel ještě do Luminor GMT - http://www.panerai.com/s_page.xpd?id_lingu...id_categoria=37 2) IWC - The Pilot?s Watch Chrono-Automatic IW371701 - https://www.iwc.com/index-en.asp na modely z řady Portuguese cenově nedosáhneš, stejně tak si myslím, že cenově se nevejdeš ani do těch Pilot´s watch v limitované edici Antoine de Saint Exupéry. 3) Chronoswiss - model LUNAR CHRONOGRAPH - http://www.chrono24.com/web/cz/suchen/u/in...anzahlgesamt=22 Hodinky od Chronoswissu jsou pověstné nádherným a kvalitním zpracováním. Jedíný zápor je velikost 38mm bez korunky. Jinak k těm Panerai - byl bych VELMI VELMI překvapen, kdyby jsi na ně dostal slevu. Na tuto značku se slevy NIKDE nedávají! At již na eshopech v USA, kde jsou hodinky zlevněny o cca. 30%, ale na Panerai je sleva max. 5%. To platí i na slevy pro zaměstnance, kde by mohla sleva být max.10%, ale i to si myslím, že je nereálné! Všechny modely jsou vyráběny v limitovaném počtu na 1rok.
farářskej Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Cena v česku je cca 120 000, ale dodací lhůta jak to momentálně u Omega vypadá by byla 2 měsíce a dýl pokud je náhodou nemají skladem. Jen doplním, že na ocelovým tahu jsou za 137 000,- a když jsem se posledně díval u Dušáka, tak tam ještě něco měli...
Kasper Odesláno 9. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 IWC Potrugiese poslední model, průměr mám dojem 41mm bez korunky, rovněž v nerezu na kůži mi nabízel v přepočtu za cca 65 000,- Kč. Ty IWC byly bez komplikací, pouze velká vteřinovka a datum. Mas asi na mysli Portofino?
Kasper Odesláno 9. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Myslím, že poradit nepotřebuješ, myslím že máš jasno. Baume a Mercier i Omega ( kromě in-house) je fakt jinde než OP nebo IWC. A Tvá volba je už víc než dobrá. Je to jen věc vkusu. Pokud nosíš oblek, děláš v bance, jsi pořádkumilovný pedant, miluješ konzervativní věci, obklopuješ se třeba starožitnostmi, jezdíš v sedanu od Mercedesu, kup si IWC ( a zapadneš do kvalitní většinové skupiny nositelů IWC ). Pokud chodíš v spíše v džínách, děláš ve své firmě, nebo něco vytváříš hlavou, konzervativní rozhodně nejseš, za starožitnost považuješ loňskou kolekci Starcka a Mercedes máš za vozidlo pro solventní důchodce jdi do Panerai. Tak to vidím já. P.S. Vlastní zkušenost s OP i IWC, i jejich nositeli mám osobní. A můj názor je ryze subjektivní,....dodávám pro ty co to mohou vidět zase jinak. Vcelku naozaj zaujimavy nazor...dik...
B.F.G. Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Jen dotaz z produkce Chronoswiss tě nic neoslovuje? Názor výše zajímavý a nejspíš to tak většinou funguje. Já ale například jezdím v Trabantu, hulím Startky, čtu Blesk mám tři manželky a chodím od hlavy k patě v Adidasu, ale na ruce musím mít jedině IWC. Občas holt vyjímka potvrzuje pravidlo. Zkrátka, my už všichni víme, že si stejně koupíš IWC.
Kasper Odesláno 9. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Zkrátka, my už všichni víme, že si stejně koupíš IWC. Je to realne...rovnako ako Panerai Chronoswiss su velmi pekne, kvalitne hodinky, ale modely ktore sa mi pacia su po 40mm...zial
kopl2005 Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 mrkni na modely Chronoswissu např. Chronoswiss Tora Chronograph - http://cgi.ebay.com/NEW-Chronoswiss-Tora-C...1QQcmdZViewItem nebo ve zlatě Chronoswiss Lunar Chronograph 18K - http://cgi.ebay.com/Chronoswiss-Lunar-Chro...1QQcmdZViewItem nebo můj favorit model Opus Skeleton Chronograph - http://cgi.ebay.com/Chronoswiss-Opus-Skele...1QQcmdZViewItem Jen nevím jak budou cenově u nás, respektive na Slovensku
Kasper Odesláno 9. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Kamarat ma Tora - su krasne, vazne...ale pre mna je zial 38mm malo...min.40mm "potrebujem"... a to maju myslim, len tu sportovu radu a ta ma teda az tak neoslovuje...
kopl2005 Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 to Kasper - jestli vezmeš něco od Panerai, tak mi prosím napiš, jak jsi dopadl s tou slevou. Docela mě to zajímá. Ale i kdyby sleva byla minimální, tak si bud jist, že ty hodinky za to stojí!
Kasper Odesláno 9. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Aktualne mam 4 favoritov...v piatok idem zistovat ako som na tom
Kasper Odesláno 9. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Co si myslite o novej Da Vinci rade...?
kopl2005 Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 řada Da Vinci je nádherná, ale cenově dle mého je na tom stejně jako modely Portugues, ne-li výše!
Kasper Odesláno 9. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 řada Da Vinci je nádherná, ale cenově dle mého je na tom stejně jako modely Portugues, ne-li výše! ten klasicky model Automatic stoji 4810 EUR
kopl2005 Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 (upraveno) je fakt, že jsem koukal na model Chrono, který vypadá velmi dobře. Model Perpetual Calendar ještě o mnoho lépe, ale ..... asi víš co myslím . Model Automatic mi přijde až moc jednoduchý a k tak jednoduchému designu mi nesedí to pouzdro. Jdi do Panerai! Upraveno 9. ledna 2008 uživatelem kopl2005
Kasper Odesláno 10. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Moja dalsia otazka sa tyka ocelovych naramkov resp. spon IWC. Mam dojem, ze sa da v podstate otvorit jednym stlacenim, myslim tym, ze tam nie je ziadne zabezpecenie...Co sy o tom myslite?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se