alt Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 Moc toho videt neni - nebylo by vic foto ?
spiderer Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Ja tam toho moc nevidim, zkus zaostrit na ten strojek a ne hodinky pod nim
alt Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Cifernik je take nutno nafotit, profil...
orava Odesláno 21. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2011 (upraveno) p Upraveno 21. února 2011 uživatelem orava
orava Odesláno 21. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2011 (upraveno) Pozdravujem!Dovoľte,aby som túto tému nejako ukončil aj ked je spred troch rokov.Napíšem Vám čo som zistil.Tak ako vidieť su pekné spárované ručičky.Ciferník mierne poškodenie odlupnutie.Na plášti z vnútornej su anglické punce.Vídime sterling leopard(mačka) uvádza rydzosť striebra 92,5.Potom koruna miesto vzniku teda Londýn.Písmeno letopočet puncovania (písmeno H gotickej fraktúry) datovanie pre rok 1763.A inicialy RP klenotník výrobca plášťa.Zistil som aj meno je to R.Palmer.Registrovaný v júni 1759 ako majster svojho remesla činny ešte v roku 1809.Teda mal dosť dlhý profesný život.Našiel som záznamy na webe že robil zo zlata,striebra aj shagreen(niečo ako druh kože).Vieme aj akú mal adresu hallmark and case makers mark RP for Richard *Palmer* of 2 Red Lion Street, Clerkenwell Londýn.Teda približne datovanie mojich hodiniek je okolo roku 1770.Stroj signovaný GRANTHAM LONDON.Pravdepodobne som našiel na webe aj jeho prácu na aukčnom dome christies z roku 1764 signované Grahtham London.Ale som zatiaľ nič bližšie nenašiel.Ak sa v niečom mýlim tak ma prosím opravte.Aj ked spindle nie sú v mode skúste povedať Váš názor na hodnotu hodiniek.Vdaka za pozornosť. Upraveno 21. února 2011 uživatelem orava
Dr.Gaga Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Dobře ty, oživit vlákno po dvou letech... Můj názor na hodnotu hodinek je okolo 15 tisíc Kč, podle situace. Ale u takhle starých hodinek se někdo může zbláznit a dá ti za to třeba 30 a víc táců.
Jezevcik2 Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Nemá cenu prodávat.Teoretických třicet tisíc proletí komínem a k takovým hodinkám už nikdy nepřijdeš.A tím by se měl řídit i syn Tvého syna a Tvůj vnuk taky.
orava Odesláno 29. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2011 V 26. 3. 2011 v 20:59, 'Jezevcik2' napsal: Nemá cenu prodávat.Teoretických třicet tisíc proletí komínem a k takovým hodinkám už nikdy nepřijdeš.A tím by se měl řídit i syn Tvého syna a Tvůj vnuk taky. ....ani nemám v pláne ich predávať pýtal som sa na ne aj na fore nawcc,môžete si prečítať tu je link:http://mb.nawcc.org/showthread.php?t=71607&highlight=Grantham
Jezevcik2 Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Myslím,že tedˇpro Tebe budou ještě cennější.Nezbývá než gratulovat k pěknému kousku,který bys měl hýčkat v peřinkách.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se