Jerryl Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 No podle popisu to vůbec není co jsem čekal. Čekal jsem hru, kde bych si mohl skládat hodinky kolečko po kolečku. Budu se muset vrátit k mým rozloženým Primkám in natůra. To je taky dobrá hra.
Filini Odesláno 8. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 No podle popisu to vůbec není co jsem čekal. Čekal jsem hru, kde bych si mohl skládat hodinky kolečko po kolečku. Budu se muset vrátit k mým rozloženým Primkám in natůra. To je taky dobrá hra. nie nie, je to adventura ... asi som to napisal prilis zavadzajuco, pardon ma ale dobre hodnotenie, tak som chcel vedet, ci tomu dat sancu
jacob Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 Než jsem kliknul na odkaz, tak už jsem se v duchu radoval... lekce hodinařiny na PC, tak jsem se zase jednou spletl :-)
odklizec Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 Ja jsem sice velky adventurista, ale od doby, co to zacali cpat do 3D grafiky uz jsem zadnou poradnu adventuru nehral. Tohle vypada sice zajimave ale nevim jestli bych zkousnul ten 3D hnus?
Filini Odesláno 9. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Ja jsem sice velky adventurista, ale od doby, co to zacali cpat do 3D grafiky uz jsem zadnou poradnu adventuru nehral. Tohle vypada sice zajimave ale nevim jestli bych zkousnul ten 3D hnus? Ked uz si tu, zedituj nazov a pridaj tam : 3D adventura nech to nemyli, dik a ja zas skusim najst nieco viac hodinkove
utrejch Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Ja jsem sice velky adventurista, ale od doby, co to zacali cpat do 3D grafiky uz jsem zadnou poradnu adventuru nehral. Tohle vypada sice zajimave ale nevim jestli bych zkousnul ten 3D hnus? OT: Ja sem taky pres adventky a obcas se najdou vyborne i ve 3D. Treba sherlock holmes the awakened, kde je holmes ve svete hovercrafta ... Watchmakera vyzkousim, ale az mi skonci zkouskovy ...
Filini Odesláno 9. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Ja sem taky pres adventky a obcas se najdou vyborne i ve 3D. Treba sherlock holmes the awakened, kde je holmes ve svete hovercrafta ... Jo jo, Awakened bol husty, hraval som ho v robote. Bol cesky, o to to bolo este lepsie. Super grafika a pohlad 1st person. Toho odporucam
Skipi Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Nostalgicky vzpomínám na Cate Archer (No One Lives Forever), ta atmosféra a vtip, to se dnes už nevidí. Pro mě nej PC hra (sorry Starcrafte
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se