blackhead Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Taky uz ten tah mam davno objednanej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Taky uz ten tah mam davno objednanej! Kde jsi objednával a na kolik tě vyšel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Taky uz ten tah mam davno objednanej! 1450? Jestli jo, tak všechna poklona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 1171 - se da stale objednat normalne u AD, vyjde asi na 13kkc, 1450 se bohuzel objednat u AD uz neda a secondhand ceny jsou vysoko kdyz se nejakej naskytne ke koupi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Právě. I tak to bude vypadat skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Tak co, uz je nekdo ma doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 (upraveno) AD daval info, že prej polovina srpna... Upraveno 5. srpna 2017 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 (upraveno) Půlka srpna je za tejden, tak to by bylo super Několik postů zpátky je měl mít připravené k odběru tmoris, ale zatím je neukázal Upraveno 5. srpna 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 První unboxing na youtube byl zveřejněn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 (upraveno) jaka je prosim reference toho tahu? v nedeli jsem se vratil s klukem z 4denniho vyletu a uz jsou doma. lumi je super, tohle bych chtel mit na roladach.. plus to baleni me fakt bavi, je videt, ze to delali fanousci. ani jsem nevedel, ze ve vystezejkovaci jsou dalsi stezejky, to se musim mrknout akorat jak to nema sroubovaci korunku tak to je pro me handicap jaksvina. proste tomu neduveruju.. tak uvidime.. edit: prehledl jsem dalsi stranku, uz ref vidim.. Upraveno 8. srpna 2017 uživatelem tmoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Taky jsem si ho objednal, a bude na mě čekat ve Vídeňským Butiku až mě vyzvou k převzetí. Chtějí za něj 420,- EURO včetně koncovek k pouzdru 633. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Půlka srpna je za tejden, tak to by bylo super Několik postů zpátky je měl mít připravené k odběru tmoris, ale zatím je neukázal moje foto dovednosti se limitne blizi nule.. asi jedine co by na tom bylo zajimave je relativne nizke seriove cislo 40, ale to je tak vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 (upraveno) Očekávané se stalo, další majitelé je už nabídli k prodeji. http://www.ebay.de/itm/Omega-Speedmaster-Speedy-Tuesday-Limited-Edition-311-32-42-30-01-001-/142460350349?hash=item212b4c6f8d:g:F1QAAOSwvqlZeoQ3 http://www.ebay.de/itm/Omega-Speedmaster-Speedy-Tuesday-SpeedyTuesday-LE-Full-Set-from-EU-/132279520748?epid=2146299617&hash=item1ecc794dec:g:G5oAAOSwqfJZeiIQ EDIT: teď jsem prošel vlákno a vidím, že byly na ebay dostupné už dříve. Zajímavá bude ta aukce, kam to vyleze. Upraveno 8. srpna 2017 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Ty aukce končí někde mezi 7 až 8t EURO za ST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Silenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Hosi to pujde dolu jako limitka davosa raf, prvni kus v inzerci se take prodal za 25 a ted uz to nejde ani za 20 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 dolu to mozna pujde, ale na retail cenu se to uz podle me nikdy nepodiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 dolu to mozna pujde, ale na retail cenu se to uz podle me nikdy nepodiva souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 to byl vtipdolu to mozna pujde, ale na retail cenu se to uz podle me nikdy nepodiva souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) Dneska překvapení od Omegy - pošťák přineslo toto. Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se