T1000 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Je mi velkou ctí založit toto vlákno Jardovi.Samotný obchod bez jakýchkoli problémů a dle předchozí dohody. Navíc super pokec, férové jednání. Prostě člověk, se kterým vždycky rádi zajdete na pivko .
lukassko2 Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Pripájam sa ku kladnému hodnoteniu. Jak sme sa dohodli, tak aj bolo. Jardo sa sám ponúkol, že príde do Bratislavy, plus, ochotne so sebou vzal aj člena MíraMíra s ktorým som mal dohodnutý obchod. Dali sme kávu, pokecali, proste taký mini zraz Velmi príjemný človek, určite odporúčam.
Marosc72 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Super obchod, vdaka Jardovi mam fantasticke hodinky. Perfektny dohovor a servis, mozem len odporucat. Maros
Leviathan Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Tak to bola rychlovka. Jardo ako kupujuci.Vsetko klaplo podla dohody. Odporucam.
Sphinxx Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 S tímto člověkem jsem naprosto spokojen, hodinky jsou v TOP stavu, komunikace a dohoda 1A, ale především a toho si cením, že mě upozornil i na drobný nedostatek, kterého jsem si ani nevšimnul. Prostě fair obchod. Já děkuji a kdykoliv znovu rád zopakuji.
bigwolf Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Dekuji Jardovi za obchod. Super domluva. Prijemny pokec. Hodinky predvedl, prozradil nedostatky, ale i funkce. Mohu jedine doporucit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se